Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs ennyi egyes nőkben?
Figyelt kérdés
Ha egyszer nem kell nektek valaki azt miért nem mondjátok meg?
Ehelyett napokig húzzátok a dolgot.
Miért jó nektek lekoptatásra játszani?
2022. ápr. 29. 08:28
1/4 anonim 

válasza:

Nekem úgy tűnik ismeretségi körömből hogy azért, mert rengeteg férfi nagyon bunkó tud lenni ha visszautasítják, minden rossz elhordja a nőt stb.
Mondjuk én személy szerint mindenképp a visszautasítást szeretem, mert akkor legalább tiszta lapkkkal játszunk.
29/F
2/4 anonim 

válasza:

Talán mert nem tudja előre, hogy akar-e tőled valamit. Vagy talán ha beszéltek pár napig már kötelező veled randiznia? Ha nem beszélget, honnan tudja, hogy mit akar?
3/4 anonim 

válasza:

A kérdést feltehetném én is nöként. Volt olyan balf.sz, akivel karacsony elotti napon randiztunk, majd masnap boldog karacsonyt kivantam neki es a csaladjanak, annyit nem tudott visszanyogni, hogy neked is. Ket het (!!!!) mulva valaszolt, es volt pofaja ujabb talalkozot kerni. Szerinted? Ez mar nem no vagy ferfi kerdes, mindket nemben vannak rohadekok, ez van.
4/4 anonim 

válasza:

Versenyeztetnek több férfit. Vagy sok nő pályára akarja állítani őket, hogy udvaroljanak neki, hívják meg erre-arra, de ne legyen semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!