Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem néz ki jól, az felejts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem néz ki jól, az felejtse el az online ismerkedést?

Figyelt kérdés
Egy jó kép nincs rólam, plusz átlag alatti is vagyok. Élőben meg sosem mernék odamenni egy lányhoz sem, hiszen nincs kedvem senkit sem zaklatni. Más lehetőséget nem látok, ez a természetes szelekció jelensége lenne?

2022. jún. 18. 18:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kérdezted így elmondhatom, hogy van pénzem bőven, nem megy egyik a másik rovására ;).

2022. jún. 18. 19:11
 22/27 anonim ***** válasza:
90%
#21: és megműttettél már magadon valamit? Orrot pl. (ami a leggyakoribb az összes közül)
2022. jún. 18. 19:13
 23/27 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom, ha ilyen privát kérdéseket fel mersz tenni, akkor semmi akadálya nem lenne, hogy én is kérdezzek tőled privát dolgokat mindenki előtt. Ugye?

2022. jún. 18. 19:19
 24/27 anonim ***** válasza:
91%

Miért is? Talán én kezdtem beszélni itt nyilvános, anonim fórumon a saját külsőmről, párkeresési sikertelenségemről, arról, hogy te mit szólnál, ha látnád a képemet, természetesen a megkérdezésed nélkül alapból azt feltételezve, hogy társkeresőzöl, szintén a megkérdezésed nélkül szavakat / mondatokat adva a szádba?

Szóval kettőnk közül ki is kezdett személyeskedésbe?

2022. jún. 18. 19:28
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"személyeskedésbe" illetve a többiek, amiket állítasz, többek között "mondatokat adva a szádba"

Légyszi idézz tőlem, hol történtek ezek, főleg a személyeskedés :). Azt feltétlen szeretném látni :D. Ráadásul nem ezt kérdeztem, hanem azt, hogy ha már ilyen kíváncsi vagy a privát szférámra, akkor bizonyosan te se bánnád, ha kérdeznék tőled nyilvánosan és még válaszolnál is rá.

2022. jún. 18. 19:42
 26/27 anonim ***** válasza:
90%
Olvasd vissza a#11-es és #14-es hozzászólásaidat. Szerinted azokban mégis mit művelsz?
2022. jún. 18. 19:49
 27/27 anonim ***** válasza:
90%
Ó, bocsánat, a #10-es hozzászólásról el is felejtkeztem.
2022. jún. 18. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!