Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem néz ki jól, az felejtse el az online ismerkedést?
"belső tulajdonságok terén alapvető, súlyos hiányosságok vanna"
Ismét egy superwoman hölgyeim és uraim, aki 3 sorból diagnosztizál ismeretlenül + megmondja a megoldást is egyből, úgy hogy egy szakember 2 év alatt se tudott mit kezdeni ezzel. Fel kéne lépned ezzel a cirkuszban, gazdag lehetnél.
Bár azt tennék.
Jo lenne selejteknek foglaltaknak sérülteknek külön oldal es normálisaknak is.
Még mindig járok. Ugyanolyan eredménnyel, mint a kérdező. Onthatjátok magatokból a hazugságokat a belső tulajdonság/intelligencia/humor fаszságokról, de persze képet látva ti is mondanátok egyből, hogy "bocs, nem téged kereslek" vagy "van barátom". Külső alapján válogatnak nők is, nem tudom 2022-ben miért kell erről még hazudozni...
"Jo lenne selejteknek foglaltaknak sérülteknek külön oldal es normálisaknak is."
Hmmmm, mi ez a felsőbbrendűségi duma. Talán incel vagy nőben???
Kezdem unni a szeretőt kereső nőseket, fogatlan tatákat, igénytelen pórnépet, ingyenszexet kereső eq bajnokokat, beképzelt ronda tanulatlanokat, húznának inkább el az oldalrol.
(13.voltam)
Vedd meg az oldalt és utána azt csinálsz vele amit akarsz. Vagy csinálj magadnak egyet. Esetleg harcold ki erős és független nőként, hogy tiltsák ki innen a te szájízednek megfelelően az embereket. Látod, rengeteg lehetőséged van. Mit tettél eddig ennek érdekében mások sértegetése helyett illetve mi tart téged vissza attól, hogy megtedd amit szeretnél???
#14: és azzal a panasszal mentél a terapeutához hogy nem kellesz a nőknek?
Arról, hogy hogyan reagálnánk a képedre: szerinted a világ összes nője társkeresőzik? Mert személy szerint én pl eddig sem és ezután sem szándékozom magamat kitenni annak a sz*rviharnak, ami ezzel együttjár.
Nem, elmondtam neki, hogy ronda vagyok, de csak a szép nők tetszenek illetve, hogy vannak motivációs problémáim más területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!