Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az az állítás hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az az állítás hogy a nők a férfiak sokkal szűkebb rétegét tartják vonzónak, a férfiak meg a nők nagyobb részét vonzónak tartja?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy általában a nők a magas sportos sármos férfiakat tartják vonzónak, ami férfiak 30 - 40%a viszont a férfiak a legtöbb nőben talál valamit, például a ducikat is szeretik, vannak teljesen átlagos nők de még a picit csúnyább nőkben is találnak vonzó dolgot a férfiak többsége. Szerintem egyedül az extrém elhízott igénytelen zsíros hajú nőket nem szeretik, tehát a férfiak a nők legalább 70 80 százalékát vonzónak tartja...
2022. jún. 17. 17:51
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
62%
Nekem a nők 99%-a visszataszító. 59F
2022. jún. 18. 01:52
 42/47 anonim ***** válasza:
83%

"én meg szépen felhívom a 65 éves ismerősömet akinek most született gyereke a 33 éves feleségétől"

Milyen jó is lesz majd a nőnek egy kamasz gyereket nevelni, meg a 80 éves papika férjét pelenkázni. Egy 65 éves férfinek épp olyan friss a spermája, amilyen feszes a bőre, meg dús sötét a haja.

2022. jún. 18. 03:21
 43/47 anonim ***** válasza:
76%

Sikeres? Szerintem gyereket vállalni akármilyen korban borzalom, de 50 felett van benne valami extrém szánnivaló. Nem olyan negatívan szánnivaló - igazából nem is tudom, hogy ez lenne-e a tökéletes szó rá -, hanem olyan, mint mikor valakit azért sajnálsz, mert történik vele valami önhibáján kívül. Pl. mikor megöregszünk, és mentálisan vagy fizikálisan leépülünk, vagy mondjuk valami betegség miatt vagyunk rossz állapotban (én spec a terhességet is idesorolom).

Akárhányszor felhozza akárki a kései gyerekvállalást, Alec Baldwin jut eszembe. Sikeres *volt*. Karrier, pénz, fiatal feleség. Most nézzétek meg. Ott van egy szakajtóra való gyerekkel, minden képen úgy néz ki, mint aki fejben egyedül ül egy tengerparton és koktélt iszogat, ahogy kéne.

2022. jún. 18. 13:07
 44/47 anonim ***** válasza:
17%

"gyereket vállalni akármilyen korban borzalom"

Átlag neofeminista szösszenetek vol. 400

2022. jún. 18. 13:18
 45/47 anonim ***** válasza:
74%

45

Akkor szülj te gyereket. Puszi.

2022. jún. 18. 18:17
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak 30-40 százaléka magas, sportos és sármos?😂😂😂 Rég röhögtem ennyit itt kérdésen, köszi. Jó lesz az 3-4-nek is, de szerintem így is erősen túloztam.
2022. jún. 18. 20:15
 47/47 anonim ***** válasza:
96%
Mi feminista abban, hogy nem kell itthonra valami, ami felesleges?
2022. jún. 18. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!