Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az az állítás hogy a nők a férfiak sokkal szűkebb rétegét tartják vonzónak, a férfiak meg a nők nagyobb részét vonzónak tartja?
Igem. Alig van eg értelmes normalis kinezetu ferfi.
Tegnap.mar fotozni akartam őket az utcán es megketdezni hogy a ferfiak 90%-a miert bünronda?
Igaz, alapesetben is igaz volt, de a közösségi média óta fokozottan, mivel a nők ma már elképesztően irreális elvárásokat támasztanak, fogalmuk sincs róla, hogy ők mennyire vonzóak valójában, egy kifejezetten ocsmány nő is a szőke herceget várja, és ez teljesen elfogadott.
Így fordulhat elő, hogy egyre több férfi kerül ki a teljesen átlag nők látóköréből is, az a játék, amibe a nők belementek, teljesen fenntarthatatlan, azon kívül, hogy igazságtalan és tévedéseken alapul, demográfiai katasztrófához is vezet.
25F
4
Nagyon remélem, hogy csak ironizálsz. 😂
Erről különben készült kutatás is, ami ezt támasztotta alá. Számadatot nem tudok, de kb ilyesmi arányok voltak benne.
Bár azt, hogy ki kire gerjed rá, ne keverjük azzal, hogy ebből párkapcsolat vagy valós romantikus érzelmek születhetnek. Az már egy teljesen más témakör.
Nőként válaszoltam, ha számít.
A nőknél sokkal fontosabb a személyiség, mint a férfiaknál. Éppen ezért egy random képről én meg nem mondom neked, hogy vonzónak látom-e az illetőt, csak akkor, ha nagyon durván jól néz ki.
Ezzel szemben a mindennapi életben, kint a való világban számos átlagos/átlag alatti férfit láttam már vonzónak, mert a viselkedése, kedvessége, lazasága megfogott. És sok jóképű férfi taszított a tahó, bunkó viselkedése miatt. (Nyilván minden felállásban előfordult.)
A férfiaknak ezzel szemben SOKKAL nagyobb a szexuális étvágyuk, ezért egy átlagos csajra is rámondják, hogy dugható. A nők nem így működnek, de nem azt jelenti, hogy a való életben a férfiak elsöprő többsége ne találná meg a párját.
9
A születési számok esése a párok gyerekvállalási kedvének csökkenéséből, nem pedig a párok SZÁMÁNAK a csökkenéséből ered. Nézd csak meg, hogy a házasságok száma növekedik, ergo nincs semmilyen alapja a hisztikéteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!