Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az az állítás hogy a nők a férfiak sokkal szűkebb rétegét tartják vonzónak, a férfiak meg a nők nagyobb részét vonzónak tartja?
10.nek
A népesség is nő te idióta!
Amikor ilyeneket látok, akaratlanul is az jut eszembe hogy amikor kijön egy szörnyes film/sorozat, a nők mindig elkezdenek szexuális fantáziákat gyártani a szörnyekről (ez volt venommal, pennywiseal, a szörnyeteggel az új élőszereplős szépség és szörnyeteg filmből, vagy épp vecnával a legújabb stranger things évadból).
Ronda és/vagy öreg színészekért is full oda szoktak lenni a nők; mads mikkelsen, benedict cumberbatch, sőt, steve buscemiről is tudnék fancam videót linkelni.
Az is eszembe jut hogy a férfiaknál ez nemlétező jelenség a nők irányába.
A tipikus "nekem már mindegy hogy ki de legyen valakim akit rendszeresen bszhatok, még addig is lealjasulok hogy dagadt legyen. oda se nézek,úgy lájkolok minden nőt tinderen:(" mentalitás is eszembe jut.
Az is eszembe jut, hogy a férfiak mennyire imádnak a világon mindenbe belekötni a nőkkel kapcsolatban (mindig rossz az aktuális divat; túl femininek/nem elég femininek a nők; nem tisztelik eléggé a hagyományos szerepeiket/túlságosan is a régi nemi szerepek szerint élnek, stb stb)
és ez pláne igaz ha a társukról van szó, a "feleségről" akinek a szörnyű kinézete es személyisége olyan sok vicc témája, hogy egy egész könyvet meg lehetne tölteni velük.
... .....
Ha valaki össze akarja ragasztgatni ezeket a gondolat töredékeket egy koherens elméletté, legyen a vendégem...
Amennyiben a nő = fiatal, vékony, gyerektelen.
Ha az összes nőt nézzük, akkor a legtöbb nő 35 feletti, gyereke van, tehát a férfaik nagy részénél ki is esett.
De a nők alapból jobban néznek ki, mert tőlük ez évszázadok óta elvárás. Most pont azon vannak kiakadva a pasik, hogy az insta miatt a férfiak is kezdenek felzárkózni a nők mellé kinézetben. És nem a szétfilterezett modellecskékre gondolok, csak az átlagember által is elérhető szintre.
Sokkal kevesebb extrém elhízott, zsíros hajú nő van, de mondok jobbat: én is voltam kövér, de minden más normális volt rajtam. Ugyanúgy tiszta, illatos, szőrtelen, selymesbőrű voltam. Ami pl. férfiban ritka, hogy az egyetlen, ami nem stimmel vele, hogy szereti a hasát, de amúgy rendesen öltözik, tiszták a körmei, belövi a haját, stb.
Mads Mikkelsen, Benedict Cumberbatch, Steve Buscemi melyik univerzumban rondák?
Az miért nem jut el egyesek agyáig, hogy van, aki csak egy saját, szerető családod szeretne férfiként is?
10: Amerikában a házasságok száma is csökken a nagyobb kedvvel rendelkező bevándorlók ellenére is. Itt még lehet, hogy növekszik a romák, meg a CSÓK -osok miatt, de szerintem ez utóbbi is inkább 30 felett jellemző.
Hagyományosan a magyar gondolkodás le van maradva nálunk Amerikához képest 15 évvel, viszont az incelprobléma a gondolkodásunk változását megelőzően tört be hidegzuhanyként. Emiatt mi ki is hagytuk a men's rights, a redpill és mgtow mozgalmat. Rögtön incelek lettünk.
Igen. Pontosan. A nők akarnak 50 évesen is szexi, max. 30 éves cicababát.
Nézz már szét az utcán! Mindenféle párok vannak.
Annak, meg hogy szinte bárkit megdugsz, semmi köze a párkapcsolatokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!