Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az az állítás hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az az állítás hogy a nők a férfiak sokkal szűkebb rétegét tartják vonzónak, a férfiak meg a nők nagyobb részét vonzónak tartja?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy általában a nők a magas sportos sármos férfiakat tartják vonzónak, ami férfiak 30 - 40%a viszont a férfiak a legtöbb nőben talál valamit, például a ducikat is szeretik, vannak teljesen átlagos nők de még a picit csúnyább nőkben is találnak vonzó dolgot a férfiak többsége. Szerintem egyedül az extrém elhízott igénytelen zsíros hajú nőket nem szeretik, tehát a férfiak a nők legalább 70 80 százalékát vonzónak tartja...
2022. jún. 17. 17:51
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
8%

10.nek

A népesség is nő te idióta!

2022. jún. 17. 18:35
 12/47 anonim ***** válasza:
84%

Amikor ilyeneket látok, akaratlanul is az jut eszembe hogy amikor kijön egy szörnyes film/sorozat, a nők mindig elkezdenek szexuális fantáziákat gyártani a szörnyekről (ez volt venommal, pennywiseal, a szörnyeteggel az új élőszereplős szépség és szörnyeteg filmből, vagy épp vecnával a legújabb stranger things évadból).

Ronda és/vagy öreg színészekért is full oda szoktak lenni a nők; mads mikkelsen, benedict cumberbatch, sőt, steve buscemiről is tudnék fancam videót linkelni.

Az is eszembe jut hogy a férfiaknál ez nemlétező jelenség a nők irányába.

A tipikus "nekem már mindegy hogy ki de legyen valakim akit rendszeresen bszhatok, még addig is lealjasulok hogy dagadt legyen. oda se nézek,úgy lájkolok minden nőt tinderen:(" mentalitás is eszembe jut.

Az is eszembe jut, hogy a férfiak mennyire imádnak a világon mindenbe belekötni a nőkkel kapcsolatban (mindig rossz az aktuális divat; túl femininek/nem elég femininek a nők; nem tisztelik eléggé a hagyományos szerepeiket/túlságosan is a régi nemi szerepek szerint élnek, stb stb)

és ez pláne igaz ha a társukról van szó, a "feleségről" akinek a szörnyű kinézete es személyisége olyan sok vicc témája, hogy egy egész könyvet meg lehetne tölteni velük.

... .....

Ha valaki össze akarja ragasztgatni ezeket a gondolat töredékeket egy koherens elméletté, legyen a vendégem...

2022. jún. 17. 18:56
 13/47 anonim ***** válasza:
95%

Amennyiben a nő = fiatal, vékony, gyerektelen.

Ha az összes nőt nézzük, akkor a legtöbb nő 35 feletti, gyereke van, tehát a férfaik nagy részénél ki is esett.

14/47 anonim ***** válasza:
32%
Igen.
 15/47 anonim ***** válasza:
95%

De a nők alapból jobban néznek ki, mert tőlük ez évszázadok óta elvárás. Most pont azon vannak kiakadva a pasik, hogy az insta miatt a férfiak is kezdenek felzárkózni a nők mellé kinézetben. És nem a szétfilterezett modellecskékre gondolok, csak az átlagember által is elérhető szintre.

Sokkal kevesebb extrém elhízott, zsíros hajú nő van, de mondok jobbat: én is voltam kövér, de minden más normális volt rajtam. Ugyanúgy tiszta, illatos, szőrtelen, selymesbőrű voltam. Ami pl. férfiban ritka, hogy az egyetlen, ami nem stimmel vele, hogy szereti a hasát, de amúgy rendesen öltözik, tiszták a körmei, belövi a haját, stb.

2022. jún. 17. 18:59
 16/47 anonim ***** válasza:
18%

Mads Mikkelsen, Benedict Cumberbatch, Steve Buscemi melyik univerzumban rondák?

Az miért nem jut el egyesek agyáig, hogy van, aki csak egy saját, szerető családod szeretne férfiként is?

2022. jún. 17. 19:01
 17/47 anonim ***** válasza:
0%

10: Amerikában a házasságok száma is csökken a nagyobb kedvvel rendelkező bevándorlók ellenére is. Itt még lehet, hogy növekszik a romák, meg a CSÓK -osok miatt, de szerintem ez utóbbi is inkább 30 felett jellemző.

Hagyományosan a magyar gondolkodás le van maradva nálunk Amerikához képest 15 évvel, viszont az incelprobléma a gondolkodásunk változását megelőzően tört be hidegzuhanyként. Emiatt mi ki is hagytuk a men's rights, a redpill és mgtow mozgalmat. Rögtön incelek lettünk.

2022. jún. 17. 19:04
 18/47 anonim ***** válasza:
0%
Amerikában ezzel szemben az incelprobléma jóval lassabban érkezett, így volt ideje kifejlődni különböző cope -oknak, mint a mgtow.
2022. jún. 17. 19:05
 19/47 anonim ***** válasza:
95%
Incel "lesz" az ember? Az nem pont valami, ami történik vele? Önkéntelenül?
2022. jún. 17. 19:07
 20/47 anonim ***** válasza:
95%

Igen. Pontosan. A nők akarnak 50 évesen is szexi, max. 30 éves cicababát.

Nézz már szét az utcán! Mindenféle párok vannak.

Annak, meg hogy szinte bárkit megdugsz, semmi köze a párkapcsolatokhoz.

2022. jún. 17. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!