Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek miért nem az 50,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek miért nem az 50, 60 plusszos nőknél próbálkoznak amikor ebben a korosztályban erőssen nőtöbblett van?

Figyelt kérdés
Ugyanis állandóan a férfitöbblettel jönnek...
2022. jún. 17. 13:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%

Jó reggelt! Azért incelek, mert senki sem jó nekik. Nekik Scarlett Johansson se jó mert ő már 36.

Vagy szerinted miért incelek??

- Nem jók nekik a 25 felettiek, mert öregek.

- Nem jók nekik az 50 kg felettiek mert dagadtak.

- Nem jók nekik a D-kosaras mellméret, mert az kicsi.

- Nem jó nekik egy egyedülálló anyuka, mert nem nevelik más kölykét.

-Nem jó nekik egy gyermektelen lány, mert magtalan.

-Nem jó nekik egy bolti eladó lány, mert csóró.

-Nem jó nekik egy érettségivel rendelkező lány, mert nincs diplomája.

-Nem jó nekik egy falusi lány, mert paraszt.

- Nem jó nekik farmert,lapos sarkú cipőt hordó lány, mert trampli.

- Nem jó nekik egy alacsony lány, mert törpe.

-Nem jó nekik egy magas lány, mert égi meszelő.

-Nem jó nekik egy olyan lány, akinek kevés kapcsolata volt, mert macskás nő.

-Nem jó nekik egy olyan lány, akinek sok kapcsolata volt, qrva.

Nekik senki se csak a milliomos topmodellek.

2022. jún. 17. 14:01
 12/23 anonim ***** válasza:
22%
#11 Érdekes, nekem csak a gyerek kizáró ok, meg nyilván ne legyen nálam idősebb, gondolom az érthető. Mégis folyton le inceleznek, ha nem azt írom amit hallani akarnak. :D
2022. jún. 17. 14:06
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem találtad fel a spanyol viaszt. 40-es vagyok, és társkeresőn nagyon sok 20-as fiúka rámírt már, gondolom vagy valami milf fétisesek vagy hasonlóan biztos prédát kereső trófeagyűjtők...?, na de na, mit kezdjek én vele? Legyek megtisztelve, hogy gyönyörködhetek benne? Marha romantikus és hihető. :D Normálisan az ember nem bárkit keres szexre vagy egyéb érdekkapcsolatot, hanem olyat, akivel megértik egymást egy bizonyos életszakaszban, hasonló kulturális gyökerekkel meg még egy csomó mindennek kell klappolnia. És gondolom ezzel 50 meg 60 évesen is így leszek. Ja és persze 55-60 évesek is szoktak rám írni, hogy jut eszükbe még gyorsan gyereket akarnak és nézzem meg, milyen szép az autó mögöttük. Nem is tudom, melyik a jobb ajánlat. :D
2022. jún. 17. 14:06
 14/23 anonim ***** válasza:
15%

Persze majd egy 25-35 közötti incel (akivel csak az a probléma hogy túlsúlyos ) majd elkezdi a 60 éves néniknek csapni a szelet?

Te se elől által az ész osztásnál kérdező

2022. jún. 17. 14:18
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
12, Akkor gondolom fiatalabb se lehet akit keresel, csak veled egy idős nem?
2022. jún. 17. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:
3%

#15 Ezt miből szűrted le? :D

Annyit írtam, hogy idősebb ne legyen. (De az is nyilván nem egy két éven fog múlni.)

2022. jún. 17. 14:23
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
16, Azt gondoltam, hogy az is értehető, hogy idősebbel nem akkor fiatalabbal sem. Meg hogy akkor a nők részéről is értehető ha nem kell nekik idősebb pasi.
2022. jún. 17. 14:28
 18/23 anonim ***** válasza:
3%

#17 Értem, szóval csak belém akarsz kötni. :D

Nekem aztán teljesen mindegy, hogy ki hány évesekkel akar ismerkedni, szóval én elfogadom. De gondolom te is észrevetted, hogy nagy átlagban, mindig a férfi idősebb egy kapcsolatban.

De persze utálhatsz emitt ha neked jól esik. :)

2022. jún. 17. 14:31
 19/23 anonim ***** válasza:
4%

"Nem jó nekik egy érettségivel rendelkező lány, mert nincs diplomája"

Pont az a jo, ha nincs diplomaja :)

38F incel

2022. jún. 17. 15:17
 20/23 anonim ***** válasza:
56%

Kezdem azt hinni, hogy nincsenek is itt incelek, csak a férfigyűlölők kiabálják rá mindenkire. Lásd #15 #17

De szívesen meghalgatom miért vagyok szerinted az, mert normális érvet még mindig nem írtál. A piros gomb meg még mindig nem a nemtetszés funkciója. :D

2022. jún. 17. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!