Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha magas vagyok, de ezt nem írtam ki Tinderre, de így is sok matchem van, akkor javítana vagy rontana, ha kiírnám magas vagyok?
Javíthat, ronthat is. Ez extrán magas, én azért írnám bele, mert ha talira kerül a sor, megdöbbenhet a másik, esetleg kiderül, hogy neki már túlzás. Nyilván van, aki meg kimondottan örülne neki, ott meg jó pont lehet, ha már ennek tudatában ismerkedik veled.
1-es: Sokan hazudnak erről-arról, nyilván, de szerintem érdemes a valósat mondani, mert ha tali a cél, ott úgyis kiderülnek a turpisságok.
Én örülnék neki. 178 cm magas vagyok és úgy kerestem párt hogy mindenképpen magasabb legyen nálam legalább néhány cm-rel. Irritált hogy csomó pasinak nem volt kiírva a magassága és match után kellett kérdezgetni...
25N
Köztes megoldás, ha felteszel egy egész alakos fotót.
Nem fog úgy tűnni, mintha flexelnél a magasságoddal, ugyanakkor mégis a potenciális randipartnerek tudtára adod, hogy mekkora vagy.
De nagy jampi vagy
Szó szerint
Nem szoktàl eljutni addig az ismerkedèsbe hogy kiderüljön a magasságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!