Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl kövér lennék a randizáshoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kövér lennék a randizáshoz?

Figyelt kérdés

27 éves lány vagyok, néhány pár hónapos párkapcsolat és randi óta az utóbbi években nem igazán volt sikerem a férfiaknál.

Nincs egy átlagos testalkatom, 180+ cm vagyok és nagyjából 72-74 kiló, tehát nem az a tipikus filigrán, modell-alkat. De nem vagyok azért egy zsìrdisznó se, az egyetlen problémásabb terület a combjaim, amik azért kicsit vastagok, de alapvetően esztétikusan oszlik el rajtam a felesleg, ne ilyen curvy-girlt képzeljetek el.

Egyébként aktìvan rajta vagyok a fogyókúra ügyön, szeretnék kicsit izmosodni-formásodni, meg alapvetően sem hanyagolom el magam a stílusom is letisztult és csinos.

A baráti körömben azt látom, hogy a hozzám hasonló testalkatú lányoknak mind van barátja. Tudom, hogy ezt nem lehet csak a testalkatra leredukálni, de akkor is.

Az utóbbi randijaim sem sikerültek túl jól, általában nem jutottunk el a másodikig. És volt olyan, akik kifogásként a magasságomat hozták fel, és mintha finoman arra is céloztak volna, hogy nem vagyok annyira vékony... Bár lehet ezt már egyszerűen csak beleképzeltem...

Tökre kivagyok attól, hogy nem vagyok ilyen átlag 160-165 cm, kis 55 kilós, mint a korombeli lányok nagy része. A magasságom miatt így is egy csomó srácnál kiesek, mert nem érzik jól magukat pár centi különbséggel. Mostmár eljutottam arra szintre, hogy ez engem abszolút nem érdekel, és akár egy 160 cm-s sráccal is összejönnék, ha amúgy rendben van az illető.

A magasságomon nem tudok változtatni, és nagyon, nagyon kritikus vagyok magammal. Ezek a negatív visszajelzések, pedig erősen triggerelik az eating disordermet és rosszat tesznek az önbizalmamnak.

Ami biztos, hogy most egy időre leállok az ismerkedéssel és magamon fogok dolgozni, fizikálisan és mentálisan is, és igyekszem inkább erőt merìteni a visszautasításokból.

Vannak ezzel kapcsolatban sztorijaitok, ti hogyan fogadtátok el ezt?

2022. jún. 2. 10:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%

Vannak pasik, akiknek a molett nők tetszenek.

Radizz azokkal, ennyi.

2022. jún. 2. 10:26
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát te nem vagy kövér. Más lesz a gond
2022. jún. 2. 10:28
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam ahhoz elég "kövérnek", hogy molettként kategorizáljam be magam. Viszont vékony sem vagyok.

Biztos vagyok benne, hogy a fogyás nem csak egészségileg, de mentálisan is segítene.

2022. jún. 2. 10:30
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

180+ magassághoz ez a súly teljesen ok, sőt. Hogy alkatodból adódóan pl vastagabb a combod és edzel, az dícséretes.

Nem hiszem, hogy ez lenne az oka, hogy csak pár hónapos kapcsolatok sikerülnek. Eddig nem volt szerencséd. Még lehet, már akár holnap:) Ne add fel!

2022. jún. 2. 10:37
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk 180+ centis csaj is inkább ritkább kategória, mikor kb. a férfiak átlag magassága Mo.-n olyan 175 cm. Szóval valamilyen szinten érthető, hogy ezt is felhozzák kifogásnak, hisz én sem szeretném, ha nálam magasabb lenne a párom, igaz én 204 cm vagyok és az már nagyon hülyén nézne ki, ha nálam is magasabb lenne a párom :D De úgy alapból szerintem egy férfi szeret magasabb lenni a párjánál és sok férfiban ez komplexusokhoz vezet, ha netán a nő magasabb nála, mellesleg ha szeret magas cipőket hordani a csaj, akkor meg tényleg nem bírja elviselni a férfi, hogy esetleg nála 10-15 cm-rel magasabb nővel kelljen kézenfogva sétálgatni. Szerintem a súlyoddal nincs nagy probléma amúgy, ha sportosabb alakt vagy akkor meg főleg nem, de mint látom neked azzal is problémád van így akkor azt tudo javasolni, hogy érd el azt a súlyt, amit szeretnél és keress olyan 185 cm fölötti pár magadnak.
2022. jún. 2. 10:43
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Kövér biztosan nem vagy, max. ha nem sportolsz, akkor gondolom petyhüdtebb, narancsbőrösebb lehetsz. Bár ez sem számít, ilyen nőket is szoktam pasival látni.

A pártalálás nem könnyű, ha az embernek vannak elvárásai. Én 26 vagyok, az a tipikus alacsony 50 kg-s lány, akiket te irigyelsz, mégis már voltam legalább 100 randin életemben és mindig nehezen alakult ki kapcsolat. Hogy miért? Mert sok elvárásom van és kell is, hogy legyen, ha boldog párkapcsolatot akarsz, nem csak langyos vizet vagy valami toxikus kapcsolatot. Most alakul nekem egy fiúval, aki végre kívül-belül tökéletesnek tűnik, de látod sokat vártam rá, sokat keresgéltem. Legyél türelmes, sportolj, adj magadra, legyenek hobbijaid stb aztán majd jön, ha jönnie kell :)

2022. jún. 2. 10:50
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Interneten ismerkedsz?

Szerintem olyan képeket rakj fel magadról, amin eleve látszik hogy magas vagy. Csak az írjon rád, akinek tetszik az hogy magas vagy. Ne a randin próbáld magad összehúzni és kicsinek látszani.

Magasnak lenni menő, éld át a menőségét.

2022. jún. 2. 10:51
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kövér.
2022. jún. 2. 10:51
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

Hát, nem tudom milyen alkatod lehet pontosan, de én 178 cm-vel és 80 kilóval kifejezetten normál alkatú vagyok.

Valami más lesz a gond, vagy pedig skinny fat lehetsz.

2022. jún. 2. 11:03
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Nekem bejönnek a teltebb nők
2022. jún. 2. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!