Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazán telt nők nem is keresenek szeretőt ?
Figyelt kérdés
Több oldalon is fent vagyok de sehol sem találok ducibb nőket akik 120kg pluszosok és 25-30éves férfiakat keresnének.
Én csinálok valamit rosszul, hogy nem találok.
2022. máj. 21. 21:16
1/12 anonim 

válasza:

Te csinálsz valamit rosszul. Én ronda vagyok és nyurga, viszont Tinderen több dagadt nő is like-olt. Valamiért azt hiszik az átlag súly számít vagy nem tudom :D...
2/12 anonim 

válasza:

Jaj, bocs. Rosszul ne legyél, hogy ki merte fejezni, hogy tetszel neki. Talán írd ki, hogy dagadtak kíméljenek!
3/12 A kérdező kommentje:
Igazán kedvesek vagytok....
Viszont én lazább kapcsolatról kérdeztem. Sportos, normál szép arcú lányokkal össze akadok de nekem a teltebb nők tetszenek.
2022. máj. 21. 21:36
4/12 anonim 

válasza:

Na akkor itt keress kövérnők álltal feltett kérdéseket. És írj rá privátokat.
5/12 anonim 

válasza:

Nővérem elég kövér! 95 kg kb.
Szólhatok neki az érdekedben 😉😀
6/12 anonim 

válasza:

Én vágynék a szexre, és duci vagyok...
7/12 anonim 

válasza:

Mivel már kapcsolatban vannak, szerintem örülnek neki, hogy benne vannak egyben, nem, hogy még keresgessenek. Többségünknek nem sok önbizalma van, hogy szeretőt is merjen tartani.
8/12 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os ha gondolod írj.
(Én írtam neked)
2022. máj. 24. 21:30
9/12 anonim 

válasza:

Nem, mert alacsony az önertékelésünk, és ha otthon nem kellünk, idegennel meg minek ? Csak még lejjebb csúsznaánk lelkileg a gerinctelensegünk miatt.
10/12 anonim 

válasza:

Én is szeretnék kapcsolatot extrém nagy méretű hölggyel,de nehéz találni.
Valószínűleg nehezen hiszik el,hogy van olyan férfi,aki vonzónak,szépnek látja őket.Amúgy,ha otthon elhanyagolják,nem bűn,ha éheznek a szeretetre,megértésre.Sőt vannak vágyaik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!