Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora ruhamérete legyen a nőnek? Miért tartjátok cikinek a haverok, barátok előtt, hogy teltebb barátnőtök van?
A saját ruhaméretemet sem tudom, sőt, ha tudnám, akkor se érteném, hogy az adott számok és betűk mit jelentenek. Felpróbálom, és vagy jó vagy nem. Valahogy női szemmel próbálod tekinteni a férfiakat, ami nem túl jó koncepció.
(Egyébként halvány fogalmam sincs, hogy milyen ruha volt rajtad az utolsó randinkon, vagy 20 éves évfordulónkon. Most mit kell ezen megsértődni???)
Nem a ruahméret számít, lehet hogy az esetleges túlsúly jól oszlik el az illetőn, de lehet nem.
,,Miért tartjátok cikinek a haverok, barátok előtt, hogy teltebb barátnőtök van? " - he? Aki ezt cikinek gondolja, minek jön össze teltebb nővel xd. Amugy nem ciki, teltebb barátnőm ugyan nem volt, de már ismerkedtem többször is kissé telt csajokkal, nem titkoltam a barátaim elől ha szóba került, nincs azzal semmi baj. Ők se mondtak semmi rossz megjegyzést.
ekkora baromsagot. a ruhameret annyi mindenen mulik, magassagon, izomzatom, testfelepitesen, de meg azon is, hogy az adott illeto inkabb bovebben, kenyelmesebbe. szeret-e lenni vagy szukebben.
siman lehet, hogy egy 180 centis izmos no pl. nagyobb meretet hord, de attol meg nem lesz kover, de nem hordhat ugyanakkorat, mint egy nala 2 fejjel kisebb, torekeny, izomtalan valaki.
szoval a kerdesnek ez a fele ertelmetlen. a masik fele meg: max az tarthatja ‘cikinek’ akinek bunkok a haverjai es beszologatnak a teltebb nore. de nem annyira tudom, ezt a szitut elkepzelni, eleg gyerekes gondolkozasra vall.
Amekkorába kényelmesen beleillik a teste.
Nem tartom cikinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!