Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 38-as ruhaméret "plus size"-nak számít?
Figyelt kérdés
Férfiak, szerintetek túlsúlyos egy 38-as ruhát hordó nő?
"A „plus size” modellek pedig általában 38-as méretűek, és az ő formáikon is jelentősen csiszolnak, hogy a gömbölyded idomok mellett végtelenül hosszúlábúnak tűnjenek…" (cikk egy női weboldalon)
A plus size modelleknek széles csípőjük van, hosszú lábuk és a hasuk érdekes módon mindig total lapos a testükhöz képest. ők sem az igazi túlsúlyos nők, nyugi.
2018. jan. 1. 04:21
4/20 anonim válasza:
...mivan? :D Miért lenne plus size a 38? :D Mármint oké, a divatszakmában az egészséges kinézetű nő dagadt, de most komolyan, miért lenne plus size egy átlagos vagy sportos testalkatú nő, aki bizonyos testrészei miatt 38-asra kényszerül? Amúgy magasságfüggő is, egy 150 centis nő, ha 38-ast hord, mert abba fér bele, kicsit más kategória, mint egy 170 centis. Őszintén nem érdekelnek a női magazinok, én tudományos folyóiratokat és minőségi oldalakat olvasok, ahol nem mondják meg, hogy mennyire vagyok dagadt. Amúgy rám ment a 36-os, amíg deszka voltam. Most a 38-as derékban bő, a fenekemet meg leszorítja és általában vállban is szűk, de hogy őszinte legyek, fényévekkel jobban nézek ki, mint mikor a 36-osba belefértem a kis csoffadt fenekemmel. Az edzés hatásait nem kalkulálták bele a dologba a konvencióméretek gyártásakor.:D
2018. jan. 1. 04:39
5/20 anonim válasza:
A szakvéleményem, hogy ez egy normál testalkat.
31/f
2018. jan. 1. 05:08
6/20 anonim válasza:
Haha.
38 méretnél kilátszottak a bordáim és a kulcscsontom gyönyörűen, élesen kidomborult, nem is kirajzolódott.
Mondjuk ehhez heti 4-5x másfél-két órás edzések kellettek és minimális szénhidrát tartalmú étrend 1200 kalória alatt.
2018. jan. 1. 06:35
7/20 anonim válasza:
Nézz bele a tükörbe: ha nincs rajtad háj, tökmindegy, hogy 34-est vagy 38-ast hordasz, nem vagy dagi.
2018. jan. 1. 07:19
8/20 anonim válasza:
Látom az új esztendőben se lesz h..lyékből hiány.
Kislány, 159 centi vagyok, 49 kg és M-es ruhákat hordok.
Akkor fogyj le, ha 36-os méretet akarsz.
De előbb úgyis agyból fogsz fogni, már ami maradt.
2018. jan. 1. 07:40
9/20 anonim válasza:
Olyan ez a nő mint aki vékony, de három hónapos terhes.
2018. jan. 1. 07:48
10/20 anonim válasza:
Nem bírod lazán felvenni a 36-os méretű rucit? Akkor egy elhízott csontváz vagy:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!