Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 38-as ruhaméret "plus size"-nak számít?
Férfiak, szerintetek túlsúlyos egy 38-as ruhát hordó nő?
"A „plus size” modellek pedig általában 38-as méretűek, és az ő formáikon is jelentősen csiszolnak, hogy a gömbölyded idomok mellett végtelenül hosszúlábúnak tűnjenek…" (cikk egy női weboldalon)
Nagyjából ilyen a testalkatom, és nem mindegyik 36-os nadrágba tudom belepréselni magam. Ez már testesnek számít?
Sokfajta alkatnak 38as a mérete. A képen szereplő modell rettentő magas 181 centi.
Anyának és az uncsitesómnak is 38as a mérete.
Az uncsitesóm kb úgy néz ki, mint a képen a csaj, magas, nagy, de arányos alakja van és feszes bőre.
Anyán mindenhol hurkák vannak, egy csomó zsír.
Mindketten 65 kilók.
De továbbmegyek, a 158 centis és 75 kilós erősen túlsúlyos barátnőm is ezt a méretet hordja, rajta masszívan áll az izom felett a zsír, nem hurkás a teste, de nagydarab.
Ez a szám nem sokat mond, Mes méret, teljesen átlagos, mert sokfajta alkatra illik. Ezzel az alkattal nem vagy vékony, de nem is vagy túlsúlyos.
A modellvilágbab ezzel plussizenak számítanál a 32-34es modellmérethez képest. Remélem érted. A plussize az eredeti modellekhez képest plussize, nem az átlagos nőkhöz képest. Valóban(az átlaghoz képest) túlsúlyos plussize nők továbbra sincsenek a valódi modellvilágban elfogadva, és nem is lesznek.
Hát pici túlsúly maximum, ha nem tudod felvenni a 36-os gatyát, vagy pedig széles a csípőd, amiről nem tehetesz.
Szerintem párnás lehetsz ezesetben, ha olyan az alakod, mint annak a nőnek, azaz pici mell, nulla derék stb.
Ez van. Nem plus size még csak husika
Ilyen kérdéseknél értem meg, hogy miért a férfiak felső 5%-a tetszik csak a nőknek...
Ha a fotón linkelt nő plus size, akkor nem csodálom, hogy a férfiak 99%-át meg rondának tartják a nők.
Sejtelmem sincs mekkora a 38 de a képen látható test tök jó.
Jól érzed magad a bőrödben?
Istenem, dehogy!
46 a plus size, legalábbis itt külföldön 44-ig kapható a sima kollekció a fast fashion boltokban, 46-tól kezdődik a plus size részleg.
Amugy meg nem számít testesnek, teljesen normális.
Húgom 44-es, és még ő sem kövér csak telt (167cm, 67kg). De már sajnos megszokhatnánk, hogy a média célja tönkretenni a nők önbizalmát.
Én is 38-as vagyok, vagyis elvileg, gyakorlatilag meg 34-től 40-ig minden méretben vannak ruháim, szóval ennyire adj erre.
Ha valaki egy kicsit formásabb, nehezebben talál magára ruhát. Mert sokkal könnyebb egyenes vonalakra szabni, mint homokóra alakra.
Nemrég kabátot készültem venni.
Mellben kellett volna a 40-es, derékban meg nagy volt a 38-as (a centik szerint derékban 34!-kellett volna), ha a legbelsőbe kapcsolom az övet is elférne még valaki mellettem, vagy két lyuk kéne rá még plusszba.
Szóval, a homokóra alkatú, ill vékony nagymellű nőkre abszolút nem gondolnak.
Emiatt én már csak sztrecces ruhákat, pólókat hordok, de akkor meg kapom, hogy direkt vagyok kihívó.
Sajnos nem kedvez nekünk ez a divat, remélem, majd változik.
A csaj a képen meg vékony ;)
Normal medium.
32/34 XS/S
36 S vagy M átmenet
38/40 M
42 M vagy L
44/46 L
48 es felfelé XL
Meg a többi X..XL
Nagyon messze vagy a testestől.
Sőt, vékonyabban már kevésbé néznél ki jól.
F/38
Ha 38 40 42 lennél akkor lehetne rád mondani hogy van mit rajtad fogni.
Akkor mondanám rád higy dundi vagy, de nem rossz ertelemben, ez nem azt jelenti hogy rossz alakod van. Lehet ettől jó, szép és formás is.
Én 34 voltam most vagyok 36/38 vagy 42 ha a Vögelében vasarolok 😂 Mert valami más merettablazata van.
De ugyan úgy feljonnek rám a 34 esek és nem fulladok meg tőle, mellben kicsit szorít,meg a csipőm szélesebb lett 6 centivel aztán ennyi.
Én 40-est hordok, akkor most ássam el magam? :-D ja és nem vagyok kövér, csak nagyon magas.
Sose legyen nagyobb bajod annál, mint hogy nem tudod belepréselni magad a 36-os nadrágba. Látod, rám még a 38-as sem jön föl, mégis élek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!