Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjam meg az ideálomat? Képek és leírás az ideálomról lent! 24/F
Szóval számomra ilyen a tökéletes nő. Telt, molett, hatalmas puha nagyon lógó mellek és hatalmas puha fenék, ami lóg és nem feszes. Narancsbőr, striák, anyajegyek és mindemheol hurkák. Hol és hogyan tudnék összejönni az ideálommal komoly párkapcsolatra? Csak tőlem fiatalabb nő érdekel!

B@sszus, annyiszor és annyiféle módon írtad már ki ezt a kérdést, hogy ma reggel, amikor láttam egy ilyen nőt láttam a tükörben elvánszorogni az autóm mögött, automatikusan az jutott eszembe, hogy vajon tetszene-e annak a gyik-es arcnak, aki naponta traktálja a vágyaival a nagyérdeműt.
Az én elmémet már lemérgezted, gyik-károsult lettem.

Azt a rohadt... főleg a kommentekbe belepillantva ment el a kedvem az élettől.
Szerintem a szívroham, a koleszterin, az elzsírosodó ér, a bepállott bőr, a rothadás, a kelések, kiütések, a bőrgomba minden csak nem szép.

Tehát neked csak ezek a dolgok számítanak? Mert akkor ismerek egy ilyen nőt :)
Gyakorlatilag pont úgy néz ki mint a képeken, tökéletes lenne neked. Mondjuk pont a múltkor mesélte, hogy már 2 éve hüvelygombája van, mivel nem mer orvoshoz menni, nagyon durva a szaga is, büdös izzadság szaga van folyton. Ezen kívül folyamatosan veszekszik mindenkivel, volt pasiját úgy szétverte, hogy a pasi kórházba került. Soha nem főz, takarítani sem takarít, egoista, hazug és irányításmániás. Tökéletesnek hiszi magát, téged pedig folyamatosan szidna és ócsárolna.
De külsőleg pont ilyen :)

Hát...azt mondom szerencsére nem ismerek ilyen nőt.
De a keresésben tudok tanácsot adni. Ahol életunt nők hada dolgozik.
Korházak,boltosok.
Illetve olyan helyek (kistérség) ahol szegények az emberek,és egészségtelen "szemetet" esznek.

7!
Ezen nincs mit félreérteni!
Leírod hogy hosszú távú kapcsolatra keresel egy ilyen nőt, de arról egy mukkot nem írsz hogy mondjuk milyen belső tulajdonságok kellenek, vagy hogy te mit tudnál nyújtani.
Te csupán arra vágysz, hogy legyen veled egy ilyen nő, egész nap szexeljetek, főzzön, mosson rád és kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!