Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl kövér lennék a randizáshoz?
27 éves lány vagyok, néhány pár hónapos párkapcsolat és randi óta az utóbbi években nem igazán volt sikerem a férfiaknál.
Nincs egy átlagos testalkatom, 180+ cm vagyok és nagyjából 72-74 kiló, tehát nem az a tipikus filigrán, modell-alkat. De nem vagyok azért egy zsìrdisznó se, az egyetlen problémásabb terület a combjaim, amik azért kicsit vastagok, de alapvetően esztétikusan oszlik el rajtam a felesleg, ne ilyen curvy-girlt képzeljetek el.
Egyébként aktìvan rajta vagyok a fogyókúra ügyön, szeretnék kicsit izmosodni-formásodni, meg alapvetően sem hanyagolom el magam a stílusom is letisztult és csinos.
A baráti körömben azt látom, hogy a hozzám hasonló testalkatú lányoknak mind van barátja. Tudom, hogy ezt nem lehet csak a testalkatra leredukálni, de akkor is.
Az utóbbi randijaim sem sikerültek túl jól, általában nem jutottunk el a másodikig. És volt olyan, akik kifogásként a magasságomat hozták fel, és mintha finoman arra is céloztak volna, hogy nem vagyok annyira vékony... Bár lehet ezt már egyszerűen csak beleképzeltem...
Tökre kivagyok attól, hogy nem vagyok ilyen átlag 160-165 cm, kis 55 kilós, mint a korombeli lányok nagy része. A magasságom miatt így is egy csomó srácnál kiesek, mert nem érzik jól magukat pár centi különbséggel. Mostmár eljutottam arra szintre, hogy ez engem abszolút nem érdekel, és akár egy 160 cm-s sráccal is összejönnék, ha amúgy rendben van az illető.
A magasságomon nem tudok változtatni, és nagyon, nagyon kritikus vagyok magammal. Ezek a negatív visszajelzések, pedig erősen triggerelik az eating disordermet és rosszat tesznek az önbizalmamnak.
Ami biztos, hogy most egy időre leállok az ismerkedéssel és magamon fogok dolgozni, fizikálisan és mentálisan is, és igyekszem inkább erőt merìteni a visszautasításokból.
Vannak ezzel kapcsolatban sztorijaitok, ti hogyan fogadtátok el ezt?
Inkábba fiúkkal van a baj mint veled. Általában nem a testullyal van baj, hanem azzal ha egy nő nagyobb ésvagy erosebb mint a pasi. Mert nem mutat jol ha meretre te vagy a magasabb/nagyobb jelenseg es a pasi a kisebb.
Ugye a magas nagyon vekony lanyok szerencsevel talalnak mert torekenyebbenk tunnek
Szeretem a magas telt nőket 😍🤤
25/f
Nem érzed magad kövérnek mégis fogyozol...érdekes!
Bár a 180+hoz a 72-74 szerintem nem sok vagy ilyesmi.
Szóval inkább formára és izomra gyúrj.
A magasságodra nem tudok okosat mondani. Én pont lexarom,hogy magasabb nálam a lány vagy nem.
“A magasságomon nem tudok változtatni, és nagyon, nagyon kritikus vagyok magammal. Ezek a negatív visszajelzések, pedig erősen triggerelik az eating disordermet és rosszat tesznek az önbizalmamnak.”
Egy másik sportolótól fogadd el: nincsen veled semmi baj, hidd el. :) Valószínűleg pont a túlzott önkritika tesz keresztbe, mert így mindig a dolgok negatívabb élei jönnek fókuszba. Próbáld meg ezt egy kicsit háttérbe szorítani, vagy beszélni róla valakivel.
Nem olvastam el a korábbi kommenteket, szóval lehet írt már valaki hasonlót.
Elmosolyodtam, amikor túl kövérnek nevezted magad :) Lehet, hogy valakinek az vagyok, de vannak olyanok, mint pl én, akiknek inkább túl vékony lennél. A barátnőm 170/76, és nálam pl ez a belépőszint, a minimum. Nálam a magasságoddal lenne gond, de az is csak azért, mert nem nőttem elég nagyra hozzád :D szerintem ne magadban keresd a hibát, ne akarj megfelelni mindenkinek, előbb-utóbb úgyis megtalálod azt, akinek te vagy a tökéletes
Az előbb váltottam pár levelet a Kérdezővel, és meggyőződésem szerint az elvárásaival van baj, illetve azzal, hogy a kritikát sem képes felismeni, illetve elfogadni.
Reménytelen eset. Nem a külseje az, ami taszító.
Legalább ne hazudjátok azt neki, hogy rendben lenne a testsúlya.
Viszont vannak pasik akik szeretik az ilyen molett/túlsúlyos nőket.
Szóval szerintem is fejben lehet nála valami gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!