Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű befektetésekkel rendelkező melósként lehetetlen a társkeresés ebben az infláció sújtotta világban?
1.: Azért azt csak-csak. :D
Egészen pontosan mikor történt veled utoljára olyan kérdező, hogy egy nő megkérdezte tőled, hogy mennyi megtakarításod van? :D Csak mert velem még egyszer sem.
"egyszerű kincstári takarékjegyben "
Az mi?
6
Ad valamennyi kamatot, legtöbbször éppen annyit, hogy "semlegesíti" az inflációs hatást. Ma nyilván még ennyit sem, de még mindig jobb, mint ha valaki a fiókban tartja a pénzt.
Amúgy kérdező... Be lehet ám fejezni ezt a trollkodást. Életemben elő nem fordult még velem, hogy rákérdeztem volna egy férfi (VAGY NŐ) megtakarításaira, és ezzel a legtöbben így vagyunk. Próbálj meg nem a Rózsadomb környékén csajozni, és akkor menni fog.
Sosem kérdezem a férfi megtakarítását vagy vagyonát. Nekem fontos hogy a másik diplomás legyen, ha azzal dolgozik ha nem, de a vagyon mindegy. Előbbi is csak wlvi kérdés.
Viszont volt olyan randim hogy a srác étterembe hívott és kózölte hogy 'nem tudom mi kerul tobbe, a bentin vagx téged megetetni'. Az ilyet se szeretem. Olyan helyre hívjon ami neki belefér, és ha összejövünk utána úgyis osztottak a költségek.
100 ezer vagyon 🤷♂️😂
Melyik bolondok házából szöktél meg? Már a 100 millió sem nagy pénz abban a körökben ahol anyagias nők mozognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!