Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége tárgyként kezeli a nőket?
Én azt vettem észre igen, itt is rengeteg komennt kérdésből le lehet ezt szűrni sajnos..
Nem lesz nőd...legalább nőm...én legalább nőket du##d...ennyibe kerül manapság egy csinos nő....add lejjebb az igényeidet, úgy ahogy lejjebb adod egy autóban ha nem jut Ferrarira jó egy skoda is stb..(mintha egy nő autó lenne)
Rengeteg ilyen tárgyiasítást látok itt férfiaktól, így nem csodálkozom hogy ilyen sok az incel..
"Nagyon kevés pénzes nővel találkoztam a legtöbb csóró pasinak van nője (összes tanár, hivatalnok, tűzoltó, mentős stb.)"
...aki gyakran még csóróbb, mint a pasi.
Minden férfi egy szívtelen gazember, aki csak dugni akar.
Minden nő egy ribi, pénzéhes.
Vannak normális nők és férfiak is.
De ha az ember már a 4-5-6-10. ilyen férfit fogja ki ott az adott nővel is probléma van.
Ez a feminizmus inga visszalengése. A férfiak hirtelen anyagias és számító nők hadával találták szembe magukat, csoda, hogy ezek után így vélekednek a nőkről? Lehet, hogy TE a kivétel vagy, de a tendencia afelé mutat, hogy ha nincs jó kocsid, nem vagy gazdag, labdába se rúghatsz.
Ez pusztán a jelenségre adott reflexió.
8-as, te is üres vagy legbelül.
Vagy milyen értékeid vannak, amikkel a nők nem rendelkeznek?
Üdv a gyakorin, kedves Kérdező! Lépj be a csodák birodalmába, ahol a milliós fizetések, a "kecsöpös tészták", az amatőr PUÁ-k/költők/trollok, illetve más, az élettel összeeegyeztethetetlen elemek világok sorsáról döntenek...!
...vagy lépj ki az életbe, és lásd a saját szemeddel a valóságot. :)))
19
Nekik mindenki szexisten-csed, aki 170 fölött van, nincs látható deformitása és legalább háromnaponta tisztálkodik.
Az átlagnő meg kb Margot Robbie... Szóval ne pazarolj időt a megértésükre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!