Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, titeket milyen érzéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket milyen érzéssel tölt el, hogy nagyon sok férfi szinte csak szexuális tárgyként tekint rátok?

Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Norbis kérdést már nem írhatsz ki? :(
2020. jan. 21. 16:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs köze a kérdésnek Norbihoz, de örülök, hogy sikerült megragadnod a lényeget. Ügyes vagy.
2020. jan. 21. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Szinte minden ember tárgyként tekint a másikra, és ezt hívják "szeretetnek".
2020. jan. 21. 16:34
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Sehogy, nem érdekel. Mellesleg eleve úgy öltözök, hogy ha akarnak, se tudnak szexuális tárgyként tekinteni rám.
2020. jan. 21. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Levonom a következtetést, hogy egyes egyedek megmaradtak állati szinten.🙂
2020. jan. 21. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

4-es tévedésben van. Nem hordok szoknyát, max. alkalomra, nem vagyok kihívó, nem hordok kivágott ruhákat, mert kicsi a mellem és a köldökömig belátnak, mégis szexuális tárgyként kezeltek többen is. Ez adódhat abból, hogy házas vagyok, az nincs rám írva, hogy évek óta semmi nincs köztem és a férjem közt, de nem tudunk elválni, mert gyerekünk van. Meg a koromból is adódhat, mert már 41 éves vagyok és komolyra nem engem akarna egy fiatalabb férfi. A velem egykorúak vagy idősebbek meg azért kezelnek tárgyként, mert gyűrű van az ujjamon. Tehát az öltözködés csak egy tényező és nem minden. Én is azt hittem amúgy, hogy mivel nem öltözök kihívóan, aki felém közeledik, annak érzései vannak felém, emiatt is estem pofára, amikor kiderült, hogy az illető, akibe beleszerettem, csak egy kalandot akart.

Onnan kezdve átestem a ló túloldalára és elkezdtem magamat is és a férfiakat is szexuális tárgyként kezelni, ha olyan helyzetbe kerültem. Mivel a szívem annál az elsőnél maradt, akiről még azt hittem, érez valamit irántam, onnan kezdve már én se tudtam és nem is akartam érezni senki iránt semmit. 2 évvel később kitaláltam, hogy beszerzek magamnak egy szeretőt csak szexre, személyesen ismertem és már régóta flörtölgetett velem, amit akkor kezdtem komolyan venni, amikor már el is pirult a közelemben. Tudta, hogy házas vagyok, így nem gondoltam, hogy többet látna bennem egy dugnivaló testnél. Aztán amikor léptem végre felé, egyáltalán nem úgy reagált, mint amit vártam. Randizgatni akart és az első együttlétünkkor kiszaladt a száján, hogy szeret. Teljesen összezavart, mert nekem még az életben nem vallottak olyan igazán szerelmet. Ráadásul nagyon hamar azt kezdtem érezni mellette, hogy egész életemben őt kerestem. Át kellett állítanom az agyamat a csak szexről egy érzelmesebb megközelítésre, de annyira nem esett nehezemre, mert még soha senki karjában nem éreztem magam ennyire szeretve. Olyan szinten felvállal mindenhol, hogy az már most kész lebukás, de azt mondta, nem bánja, ő csak rám van tekintettel. Voltam nála helyesebb férfivel, de csók közben eltolt a fogával és hideg volt a szeme szex közben, ezért nem voltam hajlandó többé lefeküdni vele. Vele pedig befaljuk egymást szeretkezés közben és ahogy rám néz közben...Nem cserélném el senkire.

2020. jan. 21. 17:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szar. De nem kötelező kapcsolatba kezdeni, ki lehet ebből lépni, és hatalmas teher esik le rólad.
2020. jan. 21. 17:37
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
#6-os, akkor biztos az is sokat segít nekem, hogy a nézésem kb. egy jobbegyenesnek felel meg.
2020. jan. 21. 17:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel nagyon sok férfi. Egyedül a férjem, aki pedig nem eszköznek tekint.
2020. jan. 21. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud érdekelni, őszintén. Szerintem már amúgy kiskorom óta hozzászoktam ehhez, nagyon sokan a kislányokat eleve úgy nevelik, hogy felnőttként természetesnek veszik, hogy a külsejük az, amit mások értékelnek és ami alapján megítélik őket (lásd az ilyen megjegyzéseket, mint a "de csinos vagy ebben a ruhácskában" meg "milyen szép a frizurád" meg ilyesmi ahelyett, hogy "milyen gyorsan tudsz futni" vagy "milyen jól el tudtad mondani ezt a verset"), szóval amikor felnőnek is már könnyű evidenciaként kezelni ezt az állapotot. Nekem legalábbis nem okoz nagy lelki törést, hogy a legtöbb pasi, akit ismerek, elvinne egy körre, de több energiát nem "pazarolna" rám. Az ilyen pasi, aki így áll hozzám, értelemszerűen számomra sem potenciális párjelölt, szóval teljesen mindegy, mit gondol rólam. Az, akivel együtt vagyok, akivel leélem az életem nyilvánvalóan már bizonyította, hogy nem csak szextárgyként tekint rám, és egyedül az ő véleménye számít ezzel kapcsolatban, senki másé.
2020. jan. 21. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!