Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan lány, aki élvezi ha egy férfi szexuális tárgyként alkalmi jelleggel használja?
Biztos
Ezek a prostik vagy a kiéget nők
Esetleg a ninfománia betegségben szenvedő nők
Egy normális nőnek van önbecsülése és nem hagyja h tárgyként kezeljék
A női szexualitás alig különbözik a férfiakétól, csak a társadalmi hatások: nevelés, szokások torzítják. Egy éretten, szabadon gondolkozó nő ugyanúgy beindul egy jó testű, markáns arcú férfira, mint a férfiak egy csinos, jó alakú nőre.
A szexkapcsolatok éppen ilyenek, mint ami a kérdésben van, nem olyan ritkák.
3-as én is szubmisszív vagyok de ne használjon senki se úgy mint egy darab rongyot
2-es voltam..
#2-esnek,
Hát tudod mit, a szted normális nőknek kívánom, hogy önbecsülködjenek csak nyugodtan, a nem ilyenek meg lehet hogy végigélvezik (hngslyozom : lehet !!) az életüket :-).
Látjátok NŐ-k, mér a kérdés megfogalmazásában benne van az, hogy tudatalatt alárendeltek vagytok, ferfi (ki)használ egy nőt. Mert sokatok így éli meg, hogy jaaaj engem csak kihasználnak a pasik, blablabla :-)
Ugyan már, senki nem közelez rá, hogy széttedd a lábad, vagyis nektek is kell, mert bizserget és kész.
De ha kétszer jó leszopod, utána meg megkéri a kezed, akkor te is menekülsz, neeem ?
volt ilyen partnerem :) nagyon jó volt vele, s élvezte ő is!
41/F/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!