Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigány férfi-magyar nő! Tapasztalatok? Előnyei, hátrányai? Bármi érdekel, főleg, aki volt már ilyen helyzetben vagy látott már ilyet.
Hű ha, mert más az mint a többi?
Ha szerelem vonzódás megvan ugyan úgy működik minden!
A személyiség számít!
És már meg is jött az első nem hasznos válasz a második válaszoló személyében. :)
Előnye, hogy nem volt anyagias, nem kellett sosem felesbe fizetni a randin, jószívű volt ilyen téren nagyon.
A hátránya, hogy borzasztó nehéz velük a szakítás, ez szerintem mindegyikre igaz lehet.
Most csak kiemeltem kettőt, ami talán a legtöbbjükre igaz lehet, hogy legyen a kérdésre is válasz.
Hátrány még, hogy a rokonságát is megkapod vele.
Szakítás sem egyszerű...
Van egy szőke hajú, tehát magyar hölgyismerősöm akinek az exe cigány volt! Konkrétan úgy szökött el tőle 3 gyerekkel. Szinte rabságban volt, dolgozni nem mehetett, pedig kellett volna a pénz. Nem volt olyan a szexben sem, hogy nekem most nincs kedvem, terhes vagyok, vagy megjött. A pasit nem érdekelte még az sem ha fájt a nőnek. Persze gyerektartást sem fizetett soha. Előnyét nem láttam még ilyen kapcsolatnak.
Utcán néha látok ilyen szerencsétlen fiatal magyar lányokat, elöl meg 2-3 gyerekkel, tolja a babakocsit, apuka meg mögöttük 2 méterrel és semmit nem segít a csajnak.
Igen a legnagyobb hátrány, hogy az egész familiáját megkapod vele együtt. Ő hiába normális köztük a többség nem az de ezt majd tapasztalni fogod.
Nekem is volt cigány barátom normális volt de a családja...
Hosszútávon nem működött.
Fordítva még elmegy mert egy cigány nőnek pozitívum egy normális, dolgozó magyar férfi.
De egy nő nem értem mit akar egy cigány férfitól... kb mindenki tudja mi lesz a vége, eltekintve pár kivételtől.
"De egy nő nem értem mit akar egy cigány férfitól... kb mindenki tudja mi lesz a vége, eltekintve pár kivételtől."
Na, mi? Nem írtad le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!