Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gyenge lelkűek a mai férfiak?
Sok barátnőmmel beszélgettem, és ők is igazolhatják csak a példámat. A mai férfiak törékeny lelkűek általában. Egyrészt féltékenykednek, nézegetik a nő telefonját, feltekenykednek a nő munkatársaira, haverjaira, akár a meleg barátaira is. Vannak akik agresszívak is emiatt. Másrészt túl sokat beszélnek, nem pedig hallgatják csöndben a nőt ahogy kéne. Egy férfi legyen csendes, nyugodt. Túl sokat is érdeklődnek a nőjük iránt, állandóan írogatnak, kérdezgetnek, érdeklődnek. Nafyon idegesítő. Nem bírják ha néha szívjuk a vérüket, vagy kihatunk kicsit az érzelmeikre, egy kis normális női játszadozást csinálunk. Azon akadtam ki mostanában a legjobban, hogy itt a gyakorin szerintük aki öngyilkossággal fenyegeti a párját az aztán a csúnya gonosz undorító manipulatív. Felforr bennem a vér. Szegény barátnőim mindig ilyeneket fognak ki, sokat téma, hogy elmondják milyeneket fognak ki szegények. Nekem szerencsére normális pasim van, ilyen ügyekben amiket felsoroltam fát lehetne vágni a hátán. Nem nézegeti a telefonomat, nem akad ki meleg haverom miatt, nem sír rí. Csöndes ahogy azt kell, az apja is nagyom csöndes típus, alig beszél, elvan magában. A párom is ilyen, hallgatja szépen amit mondok, nem beszédes típus egyáltalán. Nem írogat állandóan, van hogy egész nap nem ír, nem keres, nem jelez, tehát elvan magában vagy a barátaival, mint egy normális ember. Nem hagy el hogy szívom a vérét. Nem akad ki ilyen ordenáré módon, minta gyakoris "férfiak" ha pl az öngyilkosságról beszélek neki, hogy ha mondjuk elegem van valamiből, hogy mondjuk megölöm magam és az agyam szét fog az aszfalton placcsanni. Nem hatja meg, nem sír rí ezen, nem érdekli, hanem szeretget engem, segít. De őt jól nevelték. De olyan sok férfi ma nem normális, felforr a vérem hogy még minket állítanak be a rossznak. Itt a gyakorin is nagyon.
27n

25 éves nőként írom hogy gratulálok a szobanövényedhez. :D
Figyu már, az hogy te ennyire egoista vagy hogy azt szereted ha a kapcsolat csak rólad szól, csak te beszélsz, téged hallgasson meg de amúgy legyen kuss a neve, és találsz erre egy megfelelő papucs alanyt.. Hát jó, sok boldogságot.
De attól még nem ez a norma, ne állítsd be úgy mintha ennek kellene a természetesnek lennie. Csak mert te ezt szereted.
Hát én meg megőrülnék a kuka pasid mellett, én százszor többre becsülöm az én páromat mert ő amellett hogy meghallgat, van saját véleménye és élete ami engem is érdekel, én is kölcsönösen meghallgatom őt.
De hát magyarazhatom én ezt egy olyan agyú nőnek aki szerint öngyilkossággal fenyegetozni normális.
Szerintem amúgy a pasid full depressziós melletted, mert fél hogy ha elhagy megöngyilkolod magad és ezért nem mer szólni semmit.

Én 12 évesen beléptem egy utcai bandába, napi szinten bunyók, gyúrtam stb. 50x bokszoltam utcán, 12x a sitten, vesztettem is, nyertem is, volt, hogy fogamat kiverték, de a 10. alkalom után megszoktam, utána már simán felálltam...
Munka nélküli vagyok, tegnap 50 kilót kinyomtam fekve 100x egész napra elosztva.
Volt olyan, hogy odamentünk olyan arcokhoz akik próbáltak fenyíteni, izmoztunk velük, tömegbunyó lett, nyertünk.
Volt, hogy kitéptek a nyugger kezéből a táskát, egy önjelölt hős meg kergetett, de lefutottam, mert a telepen nőttem fel...
Hátrányos helyzetűként jó suliba vettek fel, de ott csesztettek, megint csak bunyóztam, levertem őket kirúgtak...
Csináltam fegyveres rablást, meg ültem pár évet drog miatt mert egy feddett nyomozó csicska nyominak adta el véletlen a társam az anyagot..
Az életbe nem lesz munkám sehol.. XD
Volt olyan hogy 14 évesen késsel kirámoltam a boltot, a zsandárok meg futottak utánam, lefutottam őket, csak kocsikkal bírtak elkapni...
Ti meg itt picsogtok... :D :D

Én egy teljesen új hozzászóló vagyok. Az eddigi vitához nem igazán akarok hozzászólni, csak a kedves kis kérdezőnek válaszolni.
Én megmondom neked mi lett a baj a férfiakkal.
/Én is ffi vagyok./
Azt mondod, hogy a ffi állandóan nézegeti a nő telefonját, hallgatózik, féltékenykedik, stb.
Az a baj, hogy nagyon megváltozott a világ. Mi férfiak nagyon sok veszélynek lettünk kitéve.
Amikor egy nőnek pl munkahelye van, sok ffi munkatársal, az maga a pokol.
Ha új kollega érkezik, arról meg ne is beszéljünk.
Esténként otthon jönnek a telefonjára az sms-ek, az emailok, a különféle jelzések.
A ffi meg majdnem beleőrül ebbe, főleg még ha tizokzatos is a nő.
Állandóan rettegésben kell élni, mert a nők szinte kötelező jellegűen félre kalandoznak.
Nagyon tökéletesnek lell lenni ahhoz mindenben, hogy ez ne történjen meg.
Egy egész életet úgy kell leélni, hogy ettől rinyázik az ember.
Én most éppen társkeresésben vagyok, de gondolkodom rajta, hogy megéri e a mindennapos idegeskedés miatt.
Állandóan izguljon az ember, ha nem ér haza időben, ha hallom, hogy sms jött, ha hívogatják és kedvesen beszélget, stb.
Szóval az a baj, hogy ezek miatt, borzasztóan nagy lett a rizikó faktor, és talán ezért lett nehéz maga a társkeresés is.
Olyat találni, aki megbízható, és tényleg szeret, és nemfogja ezt megzavarni pl egy munkahelyi új belépő kolléga, hát nagyon nehéz.
Iszonyúan nehéz ilyet találni.
Ma már sajnos az lett a mottó, hogy "egyszer élünk."
Mindent ki kell próbálni.
Szerintem ezért lettek a férfiak ilyenek, remélem tudtam segíteni.

36
Ja... Pont az ilyenekről beszélt a kérdező.
Azt hittem, túloz, de lám, tényleg létezik ez a faj.

37.
Hát persze hogy létezik.
Ma egy férfi élete tiszta rettegés, tiszta rinyálás.
A csúnya nő nem kell senkinek, a szép, csinos, kedves meg megcsal fűvel fával.
Hülye lesz akár egy alkalmat is kihagyni.
Az egy másik kérdés, hogy a legügyesebbek úgy csinálják, hogy ne derüljön ki otthon.
36. #

38
Miféle rettegés baszki? Ha nem bízol a csajodban szakíts. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!