Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gyenge lelkűek a mai férfiak?
Sok barátnőmmel beszélgettem, és ők is igazolhatják csak a példámat. A mai férfiak törékeny lelkűek általában. Egyrészt féltékenykednek, nézegetik a nő telefonját, feltekenykednek a nő munkatársaira, haverjaira, akár a meleg barátaira is. Vannak akik agresszívak is emiatt. Másrészt túl sokat beszélnek, nem pedig hallgatják csöndben a nőt ahogy kéne. Egy férfi legyen csendes, nyugodt. Túl sokat is érdeklődnek a nőjük iránt, állandóan írogatnak, kérdezgetnek, érdeklődnek. Nafyon idegesítő. Nem bírják ha néha szívjuk a vérüket, vagy kihatunk kicsit az érzelmeikre, egy kis normális női játszadozást csinálunk. Azon akadtam ki mostanában a legjobban, hogy itt a gyakorin szerintük aki öngyilkossággal fenyegeti a párját az aztán a csúnya gonosz undorító manipulatív. Felforr bennem a vér. Szegény barátnőim mindig ilyeneket fognak ki, sokat téma, hogy elmondják milyeneket fognak ki szegények. Nekem szerencsére normális pasim van, ilyen ügyekben amiket felsoroltam fát lehetne vágni a hátán. Nem nézegeti a telefonomat, nem akad ki meleg haverom miatt, nem sír rí. Csöndes ahogy azt kell, az apja is nagyom csöndes típus, alig beszél, elvan magában. A párom is ilyen, hallgatja szépen amit mondok, nem beszédes típus egyáltalán. Nem írogat állandóan, van hogy egész nap nem ír, nem keres, nem jelez, tehát elvan magában vagy a barátaival, mint egy normális ember. Nem hagy el hogy szívom a vérét. Nem akad ki ilyen ordenáré módon, minta gyakoris "férfiak" ha pl az öngyilkosságról beszélek neki, hogy ha mondjuk elegem van valamiből, hogy mondjuk megölöm magam és az agyam szét fog az aszfalton placcsanni. Nem hatja meg, nem sír rí ezen, nem érdekli, hanem szeretget engem, segít. De őt jól nevelték. De olyan sok férfi ma nem normális, felforr a vérem hogy még minket állítanak be a rossznak. Itt a gyakorin is nagyon.
27n

Vagy troll vagy vagy tényleg nem ismersz túl sok személyt/férfit. Egyébként azok a tulajdonságok amiket felvázoltál gyakran előfordulnak férfiaknál és nőknél is egyaránt, ugyanolyan mértékben. Nem hibáztatom a barátnőidet a párjuk miatt, de hogy ha felnőttként, egész életükben csak ilyen hapsikat fogtak ki akkor nagyon kérdésesek a párválasztási döntéseik.
Illetve, muszáj itt megjegyeznem hogy az öngyilkossággal való fenyegetőzés valójában a manipuláció egyik leggusztustalanabb formája, azzal akarod magad mellé kötni a másikat hogy bűntudatot keltesz benne, egészséges párkapcsolatban ilyen elő sem fordulhatna. Itt nem arról beszélek aki igazoltan depresszióval vagy egyéb pszichiátriai betegségekkel kűzd és tapasztal öngyilkossági gondolatokat. Ez egy olyan dolog amiről beszélni kell, és jó dolog az hogy ha meg tudod osztani a félelmeidet valakivel, jótékonyan hat. Életet is menthet egy-egy ilyen beszélgetés egy baráttal, pároddal vagy szakemberrel.
Viszont azt mondani mondjuk "Hogy ha elhagysz öngyilkos leszek" vagy "Ha nem csinálod ezt meg azt akkor véget vetek az életemnek" már nagyon meredek, és tényleg egy manipulatív és gerinctelen jellemre vall. Mint amikor az alkoholista férj mondja a feleségnek hogy "Látod Ildikó, miattad iszom" :)
És mindezt nőként írom, nehogy le legyek támadva hogy biztos én is szexista nőgyűlölő vagyok.

De amúgy tényleg csak az a két véglet létezik, hogy a pasi kétpercenként ír, felhív, keres, problémázik, ha külön programom van VAGY kurvára tökéletesen elvan nélkülem akármeddig? :DDD
Nem állítom, hogy sok tapasztalatom van a férfiakkal, de mégis az a benyomásom, hogy a legtöbbjükre egyik sem igaz.

"Másrészt túl sokat beszélnek, nem pedig hallgatják csöndben a nőt ahogy kéne."
Jólvan kicsim és téged ki a fasz kérdezett? 😂
26n

Bocs, de aki csak hallgatja a fárasztó locsogásod, az téged nem tekint partnernek és inkább azért nem szól, mert csak konfliktus lenne abból, hogy már megint ostobaságokkal fárasztod. A hiba itt a te gépezetedben van, ha azt gondolod, hogy a férfinek más dolga sincs, mint a szófosásod hallgatni.
Az öngyilkossági hülyeségednél jöttem rá, hogy nálad amúgy is baj van a toronyban. Erre egy épeszű férfi sem reagál semlegesen, csendben hümmögve. Ha mégis, azt pont annyira is érdekled. De ha neked ez kell… :)
Szerencsére az én párom értelmes nő, vitapartner és érdekeseket lehet vele beszélni, nem csak ontja magából az ostobaságot.
Valószínűleg a 80-as IQ-ból ennyire futja nálad…

Töröltetted a kommentemet?!
Attól még csak egy ócska kis szánalmas TROLL vagy, te pali!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!