Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek által örökbe fogadott gyerekek tényleg beteg lelkűek, deformált személyiségűek lesznek?
Nagyon sokszor látom, hogy a meleg kérdés kapcsán, hogy egyesek azzal érvelnek a melegek gyerekbefogadási lehetősége ellen, hogy a szerintük a melegek által nevelt gyerekek beteg, romlott személyiségűek lesznek.
Nos, Ügyeletes Nagyokosoktól előnyben:
Van erről valahol az interneten ezt a nézetet bizonyító, vagy cáfoló orvosi vagy pszihológiai tanulmány? Ha igen , akkor légyszíves adjátok meg.
Ebben a kérdésben én egyenlőre még nem foglaltam állást. Viszont szeretnék. Ez ahhoz kéne.
Mivel a globális felmelegedés csak néhány évtizede téma, nincs. De ha a gyerek azt látja, hogy 2 apja van, szerinted fel tud nőni normálisan?
TE kisgyerekként azt látod, hogy apu-anyu szeretik egymást.. ő mit lát?
És az a gyerek normálisan nő fel, akit hetero szüleik verik? Vagy a hetero szüleik passzív dohányzásra kényszerítek? Vagy lesz@rják? Vagy nyomorba szülik? Ez a "kisebb arányban látják a társadalmi normákat" duma elég gáz. Tudod te miről beszélsz? Mondj már rá példát légyszíves!
Ugyanúgy lehet 1 meleg pár gyereke is normális. Sőt, lehet, hogy jobban megbecsülik, mivel nekik nem lehet saját. És "meleg" alatt ne a magamutogató 16 éves emósokat értsétek már folyton...
Meleg szülők, hetero szülők... lehet, hogy két meleg, akik abban nőttek fel, hogy soha nem lehet majd gyerekük, abban éltek, hogy reménykedni is felesleges, sokkal inkább értékelni fogják azt a gyereket mint két hetero.(ezt érts a " fiam lyukas gumi" esetére)
Viszont, hogy az a gyerek ki lesz közösítve, az nagyon valószínű. Elvégre micsoda mocsok, undorító egy kölyök lehet az, akit melegek nevelnek?
Szerintem nem a szülők miatt lenne hátrányos helyzetben az a gyerek, de ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!