Szerintetek ez jó így? Beteg nagymama és a gyerekek.
Hugom 6, én 8 voltam, mikor anyu öccse, aki a keresztapám volt rákos lett, látogattuk a kórházban, mikor otthon volt haza mentünk hozzá látogatni. Az osztályon a szobába a kórházban nagycbetehek voltak köztük ő is, de örömmel mentünk hozzá a kórházba, nem aut néztem hogy lóg az oldalán a zacsi amibe pisil, infúzió bekötve, ő lefogyva kopaszon csak feküdt. Szerettem mindig örömmel mentem látogatni! Most így 30 évesen visszagondolva nem bántam
meg hogy anyuék vitték magukkal látogatni, sőt örömmel gondolok rá, és ő is örült mindig a látogatóknak.
Egy akkora gyerek megérti mi a betegség mivel jár, és a betegre kell gondolni, hogy legyenek mellette, kitartson mellette a család, látogassák lelket öntsenek bele, ott legyenek vele, beszélgessemek vele, eltereljék micsit a gondolatait a fájdalmát!
Csak gondold bele magad az ő helyzetébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!