Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gondolhat arra a pultos lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolhat arra a pultos lány, ha úgy veszem el tőle a terméket, hogy picit megérintem az ujjait és a kezét?

Figyelt kérdés

Hogy bejön nekem vagy arra, hogy véletlen.

Így direkt úgy fogom meg, hogy hozzá érjek az ujjaihoz. :)

2022. jún. 15. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Naponta többen érnek a kezéhez, semmire nem fog gondolni.
2022. jún. 15. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Csikizd meg a tenyerét, közben mosolyogj rá, s kacsints egyet.
2022. jún. 15. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Zaklatás... !!!
2022. jún. 15. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Leesik, hogy miért csinálod, a legtöbb pultos/ eladó nem szereti, ha hozzáérnek, én is kerültem, amikor ilyen munkám volt. Én nem szerettem az ilyet, akkor sem, ha jóképű volt az illető. Nem zaklatás, de nem jó pont.
2022. jún. 15. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Inkább fogd meg a tarkóját rántsd ki a pult mögűl és smárold le. Az egyértelműbb lenne;)
2022. jún. 15. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát kérdező , ahogy a kakás választ is beírtad ide - fel kellene nőnöd

Ez minden csak nem flört, vagy udvarlás.

Helyedben a szó erejével kezdenèk, utána jöhetnek a finom - de komolyabb - mozdulatok

2022. jún. 15. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Múltkor úgy fizettem a kàrtyàmmal hogy szarul - segített bepozicionalni a kártyát ( józan voltam csak balfax ), és úgy èrt össze az újjunk , szerintem látja rajtam hogy kedvelem ( nem azért járok le hogy alkoholt igyak, más a jellegű hely egy kicsit ), mintha azt látnám rajta hogy ő is kedvel, kicsit csipeklődünk és mosolygunk ,de:

- lehet annak is örül ha valaki normális vele, egyenrangú fèlkènt kezeli

- örül annak, hogy nem azért jár le ,hogy a faxsagait a nyakába öntse, én lenni pozitív mentalitàsu srác

- mindig adok borravalót, ha kártyával fizetek is, akkor is adtam amikor elfelejtette a haverom üccsièt kibontani - a jatt pedig sajnos nagy úr , senkitől nem sajnálom , nekem nem is hiányzik - tőle meg pláne nem

Mindenesetre pultos lánnyal kezdeni óriási rizikó faktor sajnos ☹️ - mèg akkor sem ha nem vagy "Àtlag Jani" - mert én nem 😉

De hát mit lehet tenni ? Ritkábban látom és mèg csak nem is lestem meg a közösségi oldalát, nem tudom mi a családi àllapota, de ahogy elnéztem látom rajta hogy boldogtalan / vagy utálja a munkáját.

2022. júl. 1. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!