Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolhat arra a pultos lány, ha úgy veszem el tőle a terméket, hogy picit megérintem az ujjait és a kezét?
Hogy bejön nekem vagy arra, hogy véletlen.
Így direkt úgy fogom meg, hogy hozzá érjek az ujjaihoz. :)
Hát kérdező , ahogy a kakás választ is beírtad ide - fel kellene nőnöd
Ez minden csak nem flört, vagy udvarlás.
Helyedben a szó erejével kezdenèk, utána jöhetnek a finom - de komolyabb - mozdulatok
Múltkor úgy fizettem a kàrtyàmmal hogy szarul - segített bepozicionalni a kártyát ( józan voltam csak balfax ), és úgy èrt össze az újjunk , szerintem látja rajtam hogy kedvelem ( nem azért járok le hogy alkoholt igyak, más a jellegű hely egy kicsit ), mintha azt látnám rajta hogy ő is kedvel, kicsit csipeklődünk és mosolygunk ,de:
- lehet annak is örül ha valaki normális vele, egyenrangú fèlkènt kezeli
- örül annak, hogy nem azért jár le ,hogy a faxsagait a nyakába öntse, én lenni pozitív mentalitàsu srác
- mindig adok borravalót, ha kártyával fizetek is, akkor is adtam amikor elfelejtette a haverom üccsièt kibontani - a jatt pedig sajnos nagy úr , senkitől nem sajnálom , nekem nem is hiányzik - tőle meg pláne nem
Mindenesetre pultos lánnyal kezdeni óriási rizikó faktor sajnos ☹️ - mèg akkor sem ha nem vagy "Àtlag Jani" - mert én nem 😉
De hát mit lehet tenni ? Ritkábban látom és mèg csak nem is lestem meg a közösségi oldalát, nem tudom mi a családi àllapota, de ahogy elnéztem látom rajta hogy boldogtalan / vagy utálja a munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!