Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a több százezer pultos,fels...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a több százezer pultos,felszolgáló, recepciós, személyi edző nő, akik most állás nélkül vannak, ők gőzerővel Tindereznek, meg Badooznak, hogy kifogják a NAGY Ő-t, aki most segít nekik anyagilag majd?

Figyelt kérdés

Sok ilyen ismerősöm van, főleg lányokból, ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés.

Sokan hazaköltöztek,és kétségbe vannak esve.Némelyik olyan nő,hogy ha a körúton végigmenne, több koccanás is lenne miatta.DE!

Vagy kidobta őket a pasijuk, mert már nem kerestek,nem tudtak az albérletbe pénzt adni, vagy egyedül éltek egy kis albérletben, nem volt már borravalós munka, nincs bevételük, így hazaköltöztek.

Most ők lehetnek nagy számban jelen a Tinderen és más társkeresőkön, akik társat keresnek, de egyből költözni is szeretnének, mert már nem jó otthon anyuékkal?

Egyébként kettő társkeresőn fennvagyok, ott észrevttem hogy október november óta hirtelen megnőtt a társkereső nők száma,sok helyen kiírja ezt mennyi regisztráció, mennyi ember van online, mennyi nő és férfi van az oldalon.

Belehet ezt az ismerkedési trendet tudni a koronavírus gazdasági hatásainak?

2020. dec. 27. 11:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Édes istenem 😂😂😂 micsoda elméletek
2020. dec. 27. 11:16
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

Nézd mivel minden féle fajta ember van, így nyilván ilyen is van, aki anyagi okok miatt van fent.

De a többség a kibacott nagy unalom miatt

2020. dec. 27. 11:17
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Nyuszika, az megvan, hogy kb. a felük férfi? Ugye rájuk is érted? Vagy csak egy újabb "minden nő qrva" kérdés.
2020. dec. 27. 11:17
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Hú de ostoba vagy
2020. dec. 27. 11:18
 5/23 A kérdező kommentje:

Biztos másnak is feltűnt, mert sok kérdés van itt a társkereső oldalakról, néha szoktam olvasgatni.

Biztos lesz aki tud segíteni ebben hogy megválaszolja.

Mert némelyik hozzászóló itt szokott okos, értelmes, jól kifejtett válaszokat is írni.

2020. dec. 27. 11:19
 6/23 anonim ***** válasza:
32%
Pontosan. A gond ott kezdődik, hogy sok a vadász és kevés a fóka.
2020. dec. 27. 11:19
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

A többségük hazahúzott a szüleihez, és próbálja átbekkelni ezt az időszakot anélkül, hogy éhenhalna.

Én legalábbis csak a GYKs legendákban látom a hirtelen megjelent, pénzes pasasra vadászó nők tömegeit

(nekem egy fillérrel nem csökkentette az életszínvonalam a válság, és eddig sem kerestem rosszul, mégis csak a csóró haverok hiszik, hogy egy magas fizetés = minden ujjadra 10 nő jut állapotot eredményez)

2020. dec. 27. 11:21
 8/23 A kérdező kommentje:

Albérletárakon is észre lehet venni, jóval lejjebb ment az áruk, mégis, rengeteg albérlet van pluszban kiadó.Sajnos, akik most szakítottak egymással, ők kiesnek az albérletből, mert nem tudják fizetni.

A kérdésemben jelen lévő szakmák, inkább nőknek valók, ezért írtam így ki a kérdést.

Általában nekik szakmunkás vagy gyári melós pasijuk vagy férjük van, az ő részükről, megoldott a folyamatos pénz ellátás.

Sajnos én is észrevettem ismerőseim között ezt a jelenséget, de mivel érdekel a kérdés ezért írtam ki.

2020. dec. 27. 11:24
 9/23 anonim ***** válasza:
82%

Az albérletek egy része azért lett olcsó, mert a piacra ömlött a rengeteg airbnb-s lakás, amit eddig rövid távra adtak ki.

Meg ahogy mondtam, ha nincs munka, akkor sokan hazamennek a családhoz, nyilván ez is nyomja le a keresletet. De ettől még a tinder nem telt meg hirtelen eltartót kereső csajokkal, legalábbis nem lett ezekből több, mit eddig (és nem kell hozzájuk kevesebb pénz, mint eddig)

2020. dec. 27. 11:31
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Fogdd már fel, legalább annyi férfi pincér és pultos van.
2020. dec. 27. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!