Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a több százezer pultos,felszolgáló, recepciós, személyi edző nő, akik most állás nélkül vannak, ők gőzerővel Tindereznek, meg Badooznak, hogy kifogják a NAGY Ő-t, aki most segít nekik anyagilag majd?
Sok ilyen ismerősöm van, főleg lányokból, ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés.
Sokan hazaköltöztek,és kétségbe vannak esve.Némelyik olyan nő,hogy ha a körúton végigmenne, több koccanás is lenne miatta.DE!
Vagy kidobta őket a pasijuk, mert már nem kerestek,nem tudtak az albérletbe pénzt adni, vagy egyedül éltek egy kis albérletben, nem volt már borravalós munka, nincs bevételük, így hazaköltöztek.
Most ők lehetnek nagy számban jelen a Tinderen és más társkeresőkön, akik társat keresnek, de egyből költözni is szeretnének, mert már nem jó otthon anyuékkal?
Egyébként kettő társkeresőn fennvagyok, ott észrevttem hogy október november óta hirtelen megnőtt a társkereső nők száma,sok helyen kiírja ezt mennyi regisztráció, mennyi ember van online, mennyi nő és férfi van az oldalon.
Belehet ezt az ismerkedési trendet tudni a koronavírus gazdasági hatásainak?
Nézd mivel minden féle fajta ember van, így nyilván ilyen is van, aki anyagi okok miatt van fent.
De a többség a kibacott nagy unalom miatt
Biztos másnak is feltűnt, mert sok kérdés van itt a társkereső oldalakról, néha szoktam olvasgatni.
Biztos lesz aki tud segíteni ebben hogy megválaszolja.
Mert némelyik hozzászóló itt szokott okos, értelmes, jól kifejtett válaszokat is írni.
A többségük hazahúzott a szüleihez, és próbálja átbekkelni ezt az időszakot anélkül, hogy éhenhalna.
Én legalábbis csak a GYKs legendákban látom a hirtelen megjelent, pénzes pasasra vadászó nők tömegeit
(nekem egy fillérrel nem csökkentette az életszínvonalam a válság, és eddig sem kerestem rosszul, mégis csak a csóró haverok hiszik, hogy egy magas fizetés = minden ujjadra 10 nő jut állapotot eredményez)
Albérletárakon is észre lehet venni, jóval lejjebb ment az áruk, mégis, rengeteg albérlet van pluszban kiadó.Sajnos, akik most szakítottak egymással, ők kiesnek az albérletből, mert nem tudják fizetni.
A kérdésemben jelen lévő szakmák, inkább nőknek valók, ezért írtam így ki a kérdést.
Általában nekik szakmunkás vagy gyári melós pasijuk vagy férjük van, az ő részükről, megoldott a folyamatos pénz ellátás.
Sajnos én is észrevettem ismerőseim között ezt a jelenséget, de mivel érdekel a kérdés ezért írtam ki.
Az albérletek egy része azért lett olcsó, mert a piacra ömlött a rengeteg airbnb-s lakás, amit eddig rövid távra adtak ki.
Meg ahogy mondtam, ha nincs munka, akkor sokan hazamennek a családhoz, nyilván ez is nyomja le a keresletet. De ettől még a tinder nem telt meg hirtelen eltartót kereső csajokkal, legalábbis nem lett ezekből több, mit eddig (és nem kell hozzájuk kevesebb pénz, mint eddig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!