Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a több százezer pultos,fels...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a több százezer pultos,felszolgáló, recepciós, személyi edző nő, akik most állás nélkül vannak, ők gőzerővel Tindereznek, meg Badooznak, hogy kifogják a NAGY Ő-t, aki most segít nekik anyagilag majd?

Figyelt kérdés

Sok ilyen ismerősöm van, főleg lányokból, ezért fogalmazódott meg bennem a kérdés.

Sokan hazaköltöztek,és kétségbe vannak esve.Némelyik olyan nő,hogy ha a körúton végigmenne, több koccanás is lenne miatta.DE!

Vagy kidobta őket a pasijuk, mert már nem kerestek,nem tudtak az albérletbe pénzt adni, vagy egyedül éltek egy kis albérletben, nem volt már borravalós munka, nincs bevételük, így hazaköltöztek.

Most ők lehetnek nagy számban jelen a Tinderen és más társkeresőkön, akik társat keresnek, de egyből költözni is szeretnének, mert már nem jó otthon anyuékkal?

Egyébként kettő társkeresőn fennvagyok, ott észrevttem hogy október november óta hirtelen megnőtt a társkereső nők száma,sok helyen kiírja ezt mennyi regisztráció, mennyi ember van online, mennyi nő és férfi van az oldalon.

Belehet ezt az ismerkedési trendet tudni a koronavírus gazdasági hatásainak?

2020. dec. 27. 11:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%
#20: Idióta. Szerinted egy felszolgáló nem csinál semmit, csak szép? Egyszer próbáld ki!
2020. dec. 27. 13:39
 22/23 anonim ***** válasza:
77%

Ez a nőtől függ.

Van, aki ugyanúgy csinálja a munkáját, csak titokban, nagyobb elővigyázatossággal, nehogy kiderüljön a hatalmi szervek számára.

Aztán... az én személyi edzőm azóta online nyomja, 1xre foglalkozik hármunkkal. Aki akar, az tud tenni érte.

Van, aki más munkát vállal. Ha színészek, énekesek hajlandóak elmenni pizzafutárnak meg útburkolónak, akkor majd a pincérnek fog leesni az aranygyűrű az ujjáról...

És ugyanúgy vannak pasik is ilyen kategóriából. Akkor majd fikázzuk őket, hogy biztos keresnek 60as mamikákat kitartásra?

2020. dec. 27. 13:43
 23/23 anonim ***** válasza:
17: a taxis csak egy PELDA volt, nem tudom, ez mond-e valamit. arra probaltam utalni, hogy boven van egy csomo olyan ‘ferfias’ szakma is, ami most bedolt, hadd ne sorolgassam a tovabbi peldakat. egyebkent meg nagyom sok ember vesztette el a ‘rendes’ munkjat es a 20-as altal emlegetett semmirekelo alibi poziciok ponthogy megmaradtak.
2020. dec. 27. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!