Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom elfelejteni a nálam 10-15 évvel idősebb pultos pasit?

Figyelt kérdés

27/N vagyok.

Még fél éve!! voltam egy kávézóban, ahol rögtön megfogott a pultos. Mielőtt kezdődne, nem, egyáltalán nem "jópasi", alacsony, picit pocakos, szakállas, olyan 36-45 között lehet, egyáltalán nem jóképű a barátnőim szerint sem, senki nem hiszi el, hogy bejön, viszont engem olyan szinten megfogott, hogy ez beteges.

A kávézó insta oldalán meg volt jelölve a privát oldala, ezért bekövettem, de törölte a kérést.

És eltelt fél év...

VISZONT nekem rengetegszer jut eszembe és nem értem ez mi. Mármint, ha le kellene írnom az érzést, azt érzem hogy hatalmas szexuális vonzalmat érzek az irányába, ilyet még egy pasi sem váltott ki belőlem, ezért sem tudok ezzel mit kezdeni. És én sem tartom jóképűnek, meg nem ilyen ideális képbe szerettem bele, hanem szexuális vonzalmat érzek.

Ezzel mit tudok kezdeni? Egyre kellemetlenebb számomra, eljárok csomó helyre, ismerkedek, stb, de ennyire nem vált ki belőlem senki semmit.

Gondolkodtam azon, hogy csak szex, viszont így, hogy törölt nincs pofám bemenni a kávézóba.

Nektek mi a véleményetek? Vagy ez rohadt gáz és engedjem el?

2022. máj. 13. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit is veszítenél, ha bemennél inni egy kávét?
2022. máj. 13. 16:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Pedig én bemennék a kávézóba, egyszerűen csak fogyasztani. Aztán ott a mosoly, szemkontaktus, kedvesség generálhat folytatást.

(Az idegenek követését én is törlöm, ez még nem akkora tragédia.)

2022. máj. 13. 16:58
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Senki nem szerinti mikor a nem tetsző nő eroszakoskodik.
2022. máj. 13. 16:58
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Találj egy jókèpű, fiatal fickót...
2022. máj. 13. 17:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nincs értelme rákérdezned nyíltan, hogy független-e.

(Bár nekem ilyesmi megfordult a fejemben, amikor még nemrégen interjúztattak egy bölcsődében vagy óvodában.)

Nagyon jóképű volt a felvételiztető férfi - és szerintem nálam fiatalabb talán, vagy egyidős lehetett velem, nem tudom megbecsülni. 48 éves vagyok.

Szóval én is hagytam a csudába az egészet. (Ez viszont eszembe se jutott, hogy "kövessem" az illetőt.) Szerintem az is csúnyán nyomulás lenne...

2022. máj. 13. 17:03
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Szólj már az itt tanyázó sok korodbeli nőnek, hogy te is létezel és csak mert ők kizárnak mindent egy 10-15 évvel idősebb férfival, attól ezzel még nem minden fiatal nő van így és ne vetítsék már ki a véleményüket az összes többi nőre.
2022. máj. 13. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Menj be, igyál egy kávét.

Szerintem ez még nem minősül nyomulásnak, ahogy az sem, hogy be akartad őt követni. Viszont a privát oldalaimat már én is csak azoknak tartom fent, akikkel komolyra fordul a dolog. Régen azokat is visszaigazoltam, akikkel ismerkedtem, aztán évek múlva azon kaptam magam, hogy mennyire fura, hogy látom egy olyan posztjait, az életét az üzenőfalamon, akivel kb. pár hétig beszélgettünk, ismerkedési célból, csak valamiért nem lett belőle kapcsolat.

Ettől függetlenül szerintem ez még nem nyomulás, zaklatás. Nyilván ha állandóan bemennél kávézni, azután is, hogy ne adj' Isten nyíltan elutasít, vagy folyamatosan üzenetekkel bombáznád, az már zaklatás lenne. De egy kávézás, egy jelölés, vagy egy udvarias üzenet arról, hogy szeretnéd jobban megismerni még nem zaklatás.

2022. máj. 13. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igyál rá mèg egy abszintot szerintem 😁
2022. máj. 13. 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
6oska, sanszos hogy ennek a kérdezőnek kukija van, és csak erőlködik hogy az incel baromságokat letolja a torkunkon (hogy lehessen példálózni, ahogy te is teszed, hogy mennyi nő van megveszve a jóval idősebb pasikért 😂)
2022. máj. 13. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
10-15 évvel idősebb pultos, nagydumával, stílussal? Te, az nem a Pops volt véletlenül? ( [link]
2022. máj. 13. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!