Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom elfelejteni a nálam 10-15 évvel idősebb pultos pasit?

Figyelt kérdés

27/N vagyok.

Még fél éve!! voltam egy kávézóban, ahol rögtön megfogott a pultos. Mielőtt kezdődne, nem, egyáltalán nem "jópasi", alacsony, picit pocakos, szakállas, olyan 36-45 között lehet, egyáltalán nem jóképű a barátnőim szerint sem, senki nem hiszi el, hogy bejön, viszont engem olyan szinten megfogott, hogy ez beteges.

A kávézó insta oldalán meg volt jelölve a privát oldala, ezért bekövettem, de törölte a kérést.

És eltelt fél év...

VISZONT nekem rengetegszer jut eszembe és nem értem ez mi. Mármint, ha le kellene írnom az érzést, azt érzem hogy hatalmas szexuális vonzalmat érzek az irányába, ilyet még egy pasi sem váltott ki belőlem, ezért sem tudok ezzel mit kezdeni. És én sem tartom jóképűnek, meg nem ilyen ideális képbe szerettem bele, hanem szexuális vonzalmat érzek.

Ezzel mit tudok kezdeni? Egyre kellemetlenebb számomra, eljárok csomó helyre, ismerkedek, stb, de ennyire nem vált ki belőlem senki semmit.

Gondolkodtam azon, hogy csak szex, viszont így, hogy törölt nincs pofám bemenni a kávézóba.

Nektek mi a véleményetek? Vagy ez rohadt gáz és engedjem el?

2022. máj. 13. 16:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
9. A legtöbb nő nincs megveszve az idősebb pasikért. Senki nem mondja ennek az ellenkezőjét. De ha már tegyük fel a nők 30%-a szexelne idősebb pasival és a 15%-uk kapcsolatra is lépne idősebb pasival, az már bőven jó arány. (Idősebb alatt értsünk most 10+ évet.) Senki nem azt mondja minden fiatal nő idősebb pasira vágyik. Csak sajnos te (ti) meg azt mondjátok, hogy egy se. De ez sem igaz.
2022. máj. 13. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:
3%
27 èvesen nem itt kène már tartonod, règ párkapcsolatban kène lenned.
2022. máj. 13. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!