Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar téged, hogy akinek udvarolnál, annak van már gyereke?

Igen, nálam kizáró ok, ha van a pasiknak gyereke, mivel sajátot sem akarok, nem hogy még másét.. Szóval ha menetközben kiderül, hogy van gyereke, akkor rövidre zárom a dolgot.
28N

Zavarna, mivel nem akarom más gyerekeét nevelni, de igazából sajátot sem akarok (legalábbis még biztosa nem). Akinek gyereke van nőként, szinte biztosan ő lesz neki az elsődleges minden szempontból (és ez egy amúgy így van rendjén), szóval én maximum csak mint egy sokadlagos ember lennék az életében.
A másik dolog, hogy eléggé jelzés értékű az, ha fiatalon (én 28 vagyok nyilván korombeli nőkkel ismerkednék inkább) van már gyereke és mégis egyedülálló. Kivéve persze, ha megözvegyült.

Engem zavar több okból is.
1, a gyerek sose fog apjaként tekinteni
2, semmiért nem szólhatnék rá
3, az apja időnként megjelenik és vele is mindig feszült a hangulat
4, mindig az járna a fejemben hogy csak ki vagyok használva eltartónak, főleg ha az apa jobban nézz ki mint én

Nem "zavar" mert kizáró ok, ezután pedig nem létezik a probléma ami zavarna.
Nem akarok saját gyereket se, meg másét se.
N

13.
1, a gyerek sose fog apjaként tekinteni
Ez igaz. Viszont nagyon jó haverok vagyunk a most már kamasz gyerekkel.
2, semmiért nem szólhatnék rá
Rászólok mint állat. :D
3, az apja időnként megjelenik és vele is mindig feszült a hangulat
Az apja meghalt, így nem jelenik meg.
4, mindig az járna a fejemben hogy csak ki vagyok használva eltartónak, főleg ha az apa jobban nézz ki mint én
Ez valóban így van. Balek+ vagyok.

Én el is vettem feleségül. 29 éves volt, kétéves kislánya volt, amikor megismerkedtünk (hivatalban dolgozott, nagyon segítőkész volt az ügyem intézésekor).
Azóta már van két közös fiunk is, házat is vettünk. Ő ugyanolyan gyönyörű, mint amikor megláttam. A kislány apja pedig már az elején sem tartotta a kapcsolatot velük, (nem is fizet), úgyhogy egy gonddal kevesebb, így lettünk egy család.

Gratula neked 18-as. Ismerek ilyen fazont aki olyan nőt vett feleségül akinek volt egy lánya előző kapcsolatból. Azóta van két közös gyerekük is és jól megvannak.
De szerintem ez azért ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!