Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husibb lányok! Zavarna, ha egy nálatok vékonyabb fiú udvarolna?
Figyelt kérdés
Én vagyok kb 63 kg. Általában a 70-80 kiló közötti lányok az ideáljaim. Úgy tudom, hogy nőknél fontos, hogy a férfi "nagyobb" legyen, különben veszít a férfiasságából.2021. febr. 14. 18:10
1/11 anonim válasza:
Baromság. A férjem (informatikus) azt szokta mondani, hogy ő kocka, én meg gömb. Altalaban 65-80 kg kozott mozgok, ő 185 centi és 75-80 kg. Mikor hogy... szóval nem ez számit. Ő vékony magas alkat, annyit eszik amennyit akar, én a totál az ellenkezője. (Szerintem ő eszik és én hízok) mégis a kezdeketol fogva szeretjuk egymást.
3/11 anonim válasza:
A legtöbb túlsúlyos csajnak első sorban az izmosabb srácok jönnek, be másodsorban a vékonyak. Szóval van némi esélyed, bár több lenne, ha inkább izmos lennél.
4/11 A kérdező kommentje:
#1: Mit befolyásol, hogy informatikus? :D Egyébként én is az vagyok
#3: Dolgozom rajta
2021. febr. 14. 18:22
5/11 anonim válasza:
Nekem pl. az önértékelésem kicsi ahhoz, hogy a vékony férfiak bejöjjenek.
160 centihez én is 65-80 kiló között mozog, jelenleg még 75 vagyok. Nyártól őszig vagyok 65 körül, utána megyek fel karácsonyra 80-ra kb. Majd januártól ismét elindulok lefelé. Ez megy már évek/évtizedek óta.
Ettől független van hasonló kaliberű ismerősöm, akinek a vékony srácok a zsánerei.
6/11 anonim válasza:
Informatikus = Kocka!
Telt alkat (én) = Gömb
:)
7/11 anonim válasza:
Nem zavarna, utálom a kövér pasikat.
8/11 anonim válasza:
Engem zavar, ha nálam kisebb darab a pasi. Mind alkatra, mind magasságra. :(
9/11 anonim válasza:
3.
Kb. minden nőnek ezek jönnek be :D
10/11 anonim válasza:
Régen azt hittem, zavar.
Aztán simán beleestem olyanba, aki férfiként velem egymagas, egysúlyú volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!