Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor egy párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy párkapcsolatban élő csaj érzi, hogy udvarolnak neki, miért nem mondja el egyből, hogy van valakije?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, elkértem a fb elérhetőségét, váltottunk üzeneteket, megbeszéltük, hogy nyár folyamán találkozunk, erre most nyögte ki, hogy van barátja. Miközben nyilvánvaló volt számára, hogy rá akarok hajtani. Ilyenkor miért nem lehet már hamarabb elmondani, hogy "ne haragudj, de van valakim"?
2022. jún. 10. 23:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
26%
Mert jól esik az egójának, aztán ha az új ember jobb, lép is tovább hozzá.
2022. jún. 10. 23:47
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Ha meg egyből ezzel nyitna, akkor az lenne a baj, hogy te csak barátkozni akartál, miért koptat le.
2022. jún. 11. 00:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem lenne baj, én azt korrektnek érezném. Akkor tudom, merre hány méter, nem tennék bele energiát meg reménykedést.
2022. jún. 11. 00:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, erre a nőknek vannak finom módszereik, pl mikor az ártatlan témába beleszövik, hogy amúgy a párjával ezt meg azt fog csinálni, vagy egyzserűbb esetben csak villogtatja a gyűrűjét.
2022. jún. 11. 00:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt minden férfi ismeri. Most is beleszőtte az illető ebbe a beszélgetésbe, csak nem értem, ehhez miért kell eltelnie két hétnek, amikor látja, hogy valaki nyomul rá.
2022. jún. 11. 00:41
 6/16 anonim ***** válasza:
6%
Mert azt akarja, hogy ne azért tiszteld, mert egy másik "kan tulajdona". Én nem azért akarok mást, mert van párom - ez olyan, mintha azt mondanám, ha nem lenne, akarnám. Na-ah. Akkor sem.
2022. jún. 11. 01:23
 7/16 A kérdező kommentje:
Ebből kb. semmit nem értek :D Hogy jön ide a tisztelet? Meg a tulajdon? Van egy lány, aki tetszik. El akarom hívni valahova, ilyenkor az a korrekt, hogy megmondja, hogy ő már foglalt.
2022. jún. 11. 01:28
 8/16 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj, hogy szar, hogy csak erre koptok le. Ha azt mondaná, hagyd békén, nem hagynád békén.
2022. jún. 11. 01:30
 9/16 A kérdező kommentje:
De, békén hagynám. Felhívnám a figyelmedet arra, hogy ő adta meg az elérhetőségét. Ha azt akarta volna, hogy lekopjak, már az elején lerázott volna. Úgy kezdődött a dolog, hogy egy csomót beszélgettünk.
2022. jún. 11. 01:32
 10/16 anonim ***** válasza:
46%
Mert egy ribi. Így szokták talonba rakni a pasikat miközben van kapcsolatuk:) Sok sikert neked ha ez bejön!
2022. jún. 11. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!