Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iphone-os csaj, Androidos pasi jól összeillenek?
Az iPhone legyen jailbreak-elt, mert csak ugy lehet file-t kuldeni Androidra :)
37F incel
Mi köze a talefonodnak apárkapcsolatodhoz?
Nekem iPhone-on van, barátomnak Huawei.
Nem értem hogy kapcsolódik össze a te fejedben a két dolog.
22L
Nekem van egy 2012-es iPad-em. Egyetlen baja, hogy nincs szoftvertamogatas egy jo ideje. Aksi is teljesen jo, nem lett sose cserelve. Ez nem mondhato el az Androidos cuccokrol. Alt. 2 evente akkucsere. Huawei Mate 20 X a masodik aksit es a harmadik kijelzot "eszi". Samsung flagship modelljenek a kijelzojebe "beleegett" a YouTube. Elvittem a szakszervizbe, nem akartak garanciaban javitani. Tehat ezek miatt kerul annyiba az alma....
"nem elég, hogy drága, még minden másért is fizetni fogsz. Mikrotranzakció, webshop... Fizess, birka!"
Checkra1n, Cydia a megoldas.
De amugy az Android is kezd szettyo lenni, nem akar a YouTube Vanced feltelepulni a 11-es frissites utan, tovabba a Huawei-n le van kodolva a bootloader es 2018 ota nem adjak ki a kodot. Ugyhogy zarkoznak ok is szepen fel az almaekhoz :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!