Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor egy párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy párkapcsolatban élő csaj érzi, hogy udvarolnak neki, miért nem mondja el egyből, hogy van valakije?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, elkértem a fb elérhetőségét, váltottunk üzeneteket, megbeszéltük, hogy nyár folyamán találkozunk, erre most nyögte ki, hogy van barátja. Miközben nyilvánvaló volt számára, hogy rá akarok hajtani. Ilyenkor miért nem lehet már hamarabb elmondani, hogy "ne haragudj, de van valakim"?
2022. jún. 10. 23:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Akkor ne vedd magadra az inget, kérdező. Egy vagy a százból, aki megérti a visszautasítást.

Egyébként nem tudjuk mennyire volt számára is egyértelmű, hogy többet akarsz. Velem is volt már, hogy nem hoztam fel, amíg nem volt olyan téma. Beszélgettünk, ha akart is volna többet én csak annyit láttam rajta hogy kedves. Oké, nem hetek teltek el, csak 1-2 óra.

2022. jún. 11. 07:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A pasikat marhára nem szokta érdekelni ha vkinek barátja van. Gyakorta a nők is kivancsiak arra aki rájuk hajt hogy lehet lecserélné rá a barátját.
2022. jún. 11. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha meg ezt mondjuk, akkor meg gúnyolódtok, hogy minden nő még a legegyszerűbb kérdésre is azt mondja, hogy "van barátom". :D Valószínűleg akkor vált számára egyértelműnek a szándékaid amikor elmondta. Addig lehet, hogy azt gondolta, hogy csak barátkozol vele.
2022. jún. 11. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Valszeg egy ideig állt neked a zászló, csak aztán meggondolta magát.

A nők szeretnék talonban tartani valakit, szeretőt tartani.

2022. jún. 11. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Kiváncsi volt jobb parti vagy-e mint a jelenlegi, és nem bizonyulták annak. Ezt így érdemes csinálni. Én nem autóval járok-kelek de egyébként lazán repkedtek tengerentúlra nyaralni, jó helyen van lakásom stb mégis azon pasijuk alá helyeznek akinek van mittudomén egy 15 éves verdája de szülői panel gyerekszobája a szerelmi fészek. Ha 2-3 órát beszélgetnének velem a tippszerű skatulya helyett..... nos, ők se jártak volna rosszul a cserével
2022. jún. 11. 17:42
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért hiszitek, h engem ez a csaj versenyeztetett. Volt egy barátja, csak nem mondta el.
2022. jún. 12. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!