Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit?

Figyelt kérdés

Soha senkivel nem vagyok elégedett.

Már attól tartok, hogy egyedül maradok, ha a nagy szerelmet várom aki úgy tökéletes nekem, ahogy van, mindennel együtt.

A legutóbb egy jóképű, kedves, értelmes pasival már azért nem akartam folytatni a dolgot, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy olyan sokat beszél felesleges dolgokról, olyan emberekről akiket nem is ismerek, vagy, ha kérdeztem valamit és azt hittem majd pár mondatban válaszol abból másfél órás mesélés lett...

Ha közbeszóltam volna lecsitított.

Iszonyatosan fárasztó volt néha..

Szerintetek hiba vagy túlzás ilyen miatt tovább lépni?

Egyetlen hosszú kapcsolatom volt, ott mindennap órákat beszélgettünk, sosem éreztem, hogy fárasztana..

Egyáltalán érdemes várni, hogy jöjjön akivel minden klappol? Vagy ha jön egy olyan ember aki egyébként jó választás lenne akkor el kell nézni, hogy olyan, amilyen és "megfogni"?

2022. jún. 14. 10:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as tökéletesen öntötte szavakba azt, amit én csak elnyökögni tudtam volna.

Hozzáfűzném, hogy szimpla barátkozás esetén fel sem merülne kérdésként, hogy elfogadható indok-e a másik hanyagolására az, ha beszélgetésben nem vagytok egy hullámhosszon. Magától értetődő lenne, hogy ilyen ember társaságát nem keresed. Akkor miért pont a párodtól – akivel az életedet tervezed összekötni – kellene lenyelned ezt a békát?

2022. jún. 14. 18:23
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen más dolog tolerálni valakinek a hibáit, ha egyébként összeilletek. És teljesen más dolog, amikor annyira nem illetek össze, hogy az illető minden megnyilvánulásától a falra mászol. Akit igazán szeretsz, annak elnézed a hülyeségeit, mert egyébként működik a kapcsolatotok, kompatibilisek vagytok egymással. Kisebb súrlódások mindenhol vannak. A kompatibilitás a lényeg.
2022. jún. 14. 18:31
 23/32 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Hát figyelj, ami másnak hiba, neked nem biztos hogy az, ami neked kiábrándító, az meg lehet h nekem nem az. Ha neked ez a viselkedés zavaró és kiveri a biztosítékot, akkor szíved joga megszakítani valakivel a kapcsolatot. Mi a másik opció? Hogy folyton feszült vagy, mert járatja a száját? Így legalább békében vagy.

Ha meg amúgy se érdekel, mit mond (és nyilván őt se érdekelt, h te mit mondtál, mert hát lecsitított, ami sztem elég bunkó dolog) akkor meg nincs miről beszélni.

2022. jún. 14. 18:57
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a dolog: ha nem érzed jól magad vele, akkor valószínűleg nem ő a te embered!
2022. jún. 14. 19:01
 25/32 anonim ***** válasza:
Ha az eszményképet keresed, akkor soha nem lesz senki elég jó. Fontosabb lenne összecsiszolódni azzal, akivel elég sok mindenben összeilletek. Az a kérdés, mennyire tudod tolerálni, elfogadni a másikat. Ettől lesz sikeres a kapcsolat, nem attól hogy életed végéig arra vársz, aki lehet hogy soha nem jön el.
2022. jún. 14. 21:34
 26/32 A kérdező kommentje:
Nagyon jó gondolatokat írtatok, mindenkinek köszönöm!
2022. jún. 14. 21:49
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem illetek össze! Olyan keress, olyan felé nyiss, akivel (már) összeilletek, legfőképpen személyiségben! Ha tökéletes is a pasi, de a személyisége nem idomul hozzád, az egyértelmű NEM!
2022. jún. 14. 22:20
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell a tökéleteset keresni, de ebből is csak egy erőltetett xar lenne..

Csak azért mert jól néz ki, még nem fogtok jól kijönni a hétköznapokban, mint látható…

2022. jún. 15. 20:30
 29/32 anonim ***** válasza:
74%
A szüleim folyamatosan arra tanítottak bennünket, hogy a házastársválasztásnál figyelnünk kell a fontos jellemvonásokra. Nincs értelme feleségül venni egy csinos arcot, ha egy nyomorult ember, akivel együtt kell élni. A fiatal gyerekeknek szükségük van erre a fajta oktatásra, mert a bölcsesség nem jön magától. Sajnos úgy tűnik, a legtöbb szülő egyre inkább elengedi a gyereke kezét és hagyja, hogy egyedül nevelje fel saját magát. Pedig a gyerekek sok esetben buták, így nem meglepő, hogy a jelenlegi trendek olyanok, amilyenek.
2022. jún. 16. 18:50
 30/32 anonim ***** válasza:

#29: Hát még, mikor az anyák aranyásásra nevelik a saját lányukat olyanokkal, hogy

"Minden férfi tetű, legalább pénze legyen." vagy Carpe Diem életre "A gyereket úgyis magadnak szülöd, legalább jóképű legyen az apa."

vagy viccesnek gondolják az olyanokat, minthogy legyen egy stabil, megbízható férjed és egy jóképű szeretőd.

2022. jún. 19. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!