Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit?

Figyelt kérdés

Soha senkivel nem vagyok elégedett.

Már attól tartok, hogy egyedül maradok, ha a nagy szerelmet várom aki úgy tökéletes nekem, ahogy van, mindennel együtt.

A legutóbb egy jóképű, kedves, értelmes pasival már azért nem akartam folytatni a dolgot, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy olyan sokat beszél felesleges dolgokról, olyan emberekről akiket nem is ismerek, vagy, ha kérdeztem valamit és azt hittem majd pár mondatban válaszol abból másfél órás mesélés lett...

Ha közbeszóltam volna lecsitított.

Iszonyatosan fárasztó volt néha..

Szerintetek hiba vagy túlzás ilyen miatt tovább lépni?

Egyetlen hosszú kapcsolatom volt, ott mindennap órákat beszélgettünk, sosem éreztem, hogy fárasztana..

Egyáltalán érdemes várni, hogy jöjjön akivel minden klappol? Vagy ha jön egy olyan ember aki egyébként jó választás lenne akkor el kell nézni, hogy olyan, amilyen és "megfogni"?

2022. jún. 14. 10:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem túlzás ilyesmi lépni.

Ha nem érdekel, amiket mond (és ő sem hallgat meg téged), akkor sajnos nem illetek össze, bármennyire is kedves legyen meg jóképű.

2022. jún. 14. 10:30
 2/32 anonim ***** válasza:
93%
Túlságosan válogatni nem jó dolog, de ha engem valaki egy randin csitítgatna, az nálam is intő jel lenne.
2022. jún. 14. 10:32
 3/32 anonim ***** válasza:
14%
"egyedül maradok, ha a nagy szerelmet várom aki úgy tökéletes nekem, ahogy van, mindennel együtt." Ez egészen biztos, ugyanis egy ilyen ember max a mesékben meg a bugyuta romkomokban létezik. Viszont nincs ezzel semmi baj, nem mindenkinek való a párkapcsolatosdi.
2022. jún. 14. 10:33
 4/32 anonim ***** válasza:
6%
Kis kutyás oregssszony leszel.
2022. jún. 14. 10:38
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a legelején idegesít, akkor hagyni kell.

Fog jönni olyan, akivel összeilletek.

2022. jún. 14. 10:39
 6/32 anonim ***** válasza:
77%
Senkivel nem fog minden klappolni. Egy idő után mindig lesz olyan tulajdonság ami nem tetszik a másikban. Egy baromságnak tartom azt amikor azt mondják, hogy ha szeretsz valakit akkor szereted a hibáit is. Sokkal fontosabb, hogy elfogadod, hogy vannak neki is hibái. Ahogyan feltételezem, hogy neked is vannak. Elhiszem, hogy sok tud lenni amikor valaki akármelyik sztorit a sejtosztódástól kezdve meséli, de én valahogy sosem éreztem ezt amikor olyannal voltam aki igazán érdekelt. Hogy hiba-e azt eldönteni nem fogjuk tudni, de én azért egy kicsit túlzásnak érzem, főleg, hogy bejött neked, mint férfi.
2022. jún. 14. 10:39
 7/32 anonim ***** válasza:
11%

Nőként általában megteheted. Ha mégsem, akkor megszívtad, de kockázat az egész életben van. Mivel nem ez az első kapcsolatod és nem vagy már tini, gondolom kitapasztaltad a saját piaci értékedet, hiszen a nők mindig akkor szakítanak, amikor bejön a képbe egy következő jelölt. Néha még szex sem kell hozzá, csak egy laza kis flört, ami megadja az önbizalmat és hirtelen felnagyulnak a meglévő fél hibái.

Ugyanaz a marketingpszichológiás placebohatás, mint mikor akkor lesz "minden baja" az autódnak, telefonodnak, stb. amikor éppen szembe jött egy olyan új, ami megtetszett és nagyon meg akarod venni. Ha te tudatosan nem is, az agyad tudat alatt keresni fogja az indokokat még álmodban vagy munka közben is, hogy miért is kéne lecserélni a régit.

Vagy mikor egy függőséget akarsz letenni (ez a másik oldal, a mindig szakító, de egymáshoz mindig visszatérő párok). Elsőre tök könnyűnek tűnik, hiszen te irányítasz. Az elején... Aztán az agyad, a tudat alattid majd megtalálja azt a rést a pajzson, azt az indokot, ami miatt visszaesel újra és újra.

2022. jún. 14. 10:45
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Tökéleteset nem fogsz találni, de olyat igen, akinek a hibáival együtt tudsz élni. Ha ennyire irritál, akkor nem ő lesz az.
2022. jún. 14. 11:10
 9/32 anonim ***** válasza:
96%

Ne várd a tökéletest, mert a végén tényleg te leszel a macskás néni.

De ne is maradj olyannal akivel nem érzed jól magad, akinek valamilyen tulajdonsága nagyon idegesít, csak azért mert amúgy jóképű, vagy hogy ne legyél egyedül. Mindenkinek van hibája, csak kinek kisebb kinek nagyobb, illetve van amit el tudunk fogadni es van amit nem.

2022. jún. 14. 11:22
 10/32 anonim ***** válasza:
90%

Dehogy volt hülyeség. Ha már most nem érdekel, amit mond, mi lett volna később? Plusz, mi az hogy lecsitit? Ezek szerint őt sem érdekelte túlzottan a te véleményed.

Majd lesz neki is olyan, akit biztos jobban érdekel. Írd le, egy papírra hogy te mit vársz egy párkapcsolattól és hogy te mit tudsz adni, akkor tudattalanul is olyat keresel majd

2022. jún. 14. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!