Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit?
Soha senkivel nem vagyok elégedett.
Már attól tartok, hogy egyedül maradok, ha a nagy szerelmet várom aki úgy tökéletes nekem, ahogy van, mindennel együtt.
A legutóbb egy jóképű, kedves, értelmes pasival már azért nem akartam folytatni a dolgot, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy olyan sokat beszél felesleges dolgokról, olyan emberekről akiket nem is ismerek, vagy, ha kérdeztem valamit és azt hittem majd pár mondatban válaszol abból másfél órás mesélés lett...
Ha közbeszóltam volna lecsitított.
Iszonyatosan fárasztó volt néha..
Szerintetek hiba vagy túlzás ilyen miatt tovább lépni?
Egyetlen hosszú kapcsolatom volt, ott mindennap órákat beszélgettünk, sosem éreztem, hogy fárasztana..
Egyáltalán érdemes várni, hogy jöjjön akivel minden klappol? Vagy ha jön egy olyan ember aki egyébként jó választás lenne akkor el kell nézni, hogy olyan, amilyen és "megfogni"?

Nem a legjobb példa, de érthető lesz :
Volt olyan barátnőm, átöleltem és olyan szaga volt, hogy azonnal szakítottam, s volt olyan, hogy egyszer, véletlenül éreztem nála lábszagot és az is tetszett... :)
Ennyi.

En egyszer visszacsináltam ilyet
Azaz dobtam vkit de mert jellemtelennek találtam.
Aztán elbizonytalanostam a dontesemben jol tettem e mert amugy jo pasi
Megint felvettem vele a kapcsolatot etc megint jellemtelen sz.rnak találtam megint kidobtam. Es rajottem igen nagyonis helyesen dontottem. Azota még utálom is nem kicsit.

"jóképű, kedves, értelmes" - valószínűleg annyira nem lehetett értelmes a srác, ha dögunalmas dolgokról ömlengett és nem vette észre, hogy számodra ez kellemetlen.
Az, hogy jóképű, az sajnos tök lényegtelen, nekünk nőknek nem ez a legfontosabb tényező a vonzalomhoz. Lehetett volna előnytelenebb fejű, és te mégis odáig vagy érte, ha működik köztetek a kémia.
Nem létezik tökéletes ember, de ha tényleg annyira összepasszolsz valakivel, hidd el, azt nem fogod kidobni.

Jól tetted. Nekem is volt ilyen randi partnerem. Egyszerűen alig vett levegőt, csak mondta és mondta a magáét. Főként az zavart, hogy nem is érdeklődött rólam, csak a saját sztorijait mesélte. Úgyhogy hanyagoltam is pár találkozás után, mivel nem változott ez a dolog.
Másfelől nem baj, ha vannak az embernek elvárásai. Nem kell megalkudni én azt mondom, de azért meg kell maradni a realitás talaján, néhány dologban lejjebb lehet adni, különben tényleg egyedül marad az ember. Ugyanis tökéletes ember nincs, és mi magunk sem vagyunk azok, így nem várhatjuk el senkitől, hogy az legyen.
Igen, vele is az volt a baj, hogy nem vett levegőt se közben..
Amikor már órák óta nyomta és mondtam, hogy menjünk haza még kimondta, hogy várjak, ezt végig akarja mondani, akkor tényleg az volt amit írtatok, hogy irritált már.
De közben előző párjaimnak voltak ennél nagyobb hibáik is..
Hát igen, ahogy írjatok, ha szeretsz valakit eltörpülnek a hibái. Úgy néz ki nekem őt nem sikerült annyira megkedvelni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!