Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben az inflációs gazdasági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az inflációs gazdasági válságos időszakban hogy sikerül itthon sok embernek mégis az AMERIKAI ÁLMOT ELÉRNI,kertes ház,két kocsi,két gyerek?

Figyelt kérdés

Ismerek sok időset itta környéken végig dolgozták az egész életüket,egyedül élnek, betegesek, nyugdíjuk alig van,egy szoba konyhában élnek egy lepukkant lakótelepen.

Akkor hogyan tudják mégis fiatalok 20-30 év között ezt az amerikai életmódot ebben a szegény országban megvalósítani?

Miért lett elvárás ismerkedésnél hogy mindezzel néha egy férfi rendelkezzen, kertes ház,kocsi,jól fizető munka?

Mindezt mégis hogyan?

2022. jún. 12. 21:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
A legjobbak elerik. Amerikaban sem eri el mindenki. Mgayarorszagon kisebb az arany, ennyi. Tudnal tenni erte, de ahhoz sokat kell tanulni es dolgozni. A legtobben ebben buknak el.
2022. jún. 12. 23:50
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

Rajtam kívül egy embert ismerek csak, akinek van saját lakása 30 éves kora alatt.

Mindketten örököltünk. A szüleink anno 30 éve megszedték magukat a vállalkozásukkal, megvettek egy romos lakást vagy egy üres telket 6-8 millióért, otthonná tették, ami mára 50-80 millió forintba kerül... Onnan könnyű szétköltözni két kicsibe már.

Önerőből tudod hol lennék? Sehol. 10 millió megtakarítást össze tudtam volna húzni mostanra, ha lemondok egy csomó dologról és felteszem rá az összes szép emlékemet és szabadságomat, ami boldoggá tett az elmúlt 10 évben. Meg az egészségemet.

Számomra nem érné meg egyáltalán ilyen dolgokra gyűjteni, ha ennyire nehezített lenne a pálya. Meg amúgy mi van, ha lesz egy házad (nem lakásod) és mindent feltettél rá? Karbantartás, felújítás, a kert gondozása nem pénz? A kocsival ugyanez. Költesz, hogy mégtöbbet költs. A gyerekek is naponta esznek és öltözködnek... Akinek van egyszeri sokmilliója, még annak sem éri meg, ha a rendszeres jövedelme nem elég magas, mert havonta kell helytállnod utána anyagilag. Ha hiteled van, főleg.

Még aki örökölt, az is max vesz gyorsan egy ingatlant, aminek kicsi a fenntartási költsége, aztán annyi.

2022. jún. 12. 23:53
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Nekem van ismerősöm, aki szülői segítség nélkül vett lakást (3 szobásat).

Pont jókor lépett be fejlesztőnek. Csoportvezető lett egyetem után közvetlenül. Amikor minimálisak voltak a hitelek, de még a nagy árrobbanás előtt vett egy lakást.

Baráti pár dettó. 10 millióért vettek lakást. Azt eladták közel 40-ért + babaváró + egy gyerekes csok = családi ház hitel nélkül.

2022. jún. 13. 00:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy orokles, szuloi támogatas vagy mindenfele gondolkodas nelkul beleugranak a hitelbe... Rengeteg banki ismerosom van kibukva, hogy rengeteg fiatal hatalmas hiteleket vesz fel tobb szazezres torlesztokkel, mikor mind a ketten keveset keresnek.
2022. jún. 13. 06:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Lesz egy nagyon jó állása mondjuk 25 évesen, és hitelt vesz fel.

vagy..

2. örökölt

vagy..

3. anyu apu támogatta (ide beletartozik , hogy sok a félretett pénz, sokat kerestek, menő vállalkozásuk van vagy volt)

2022. jún. 13. 07:00
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehetetlen! Csak az életképtelen pasiknak az.
2022. jún. 13. 07:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#16 Jelenleg azért közel van a lehetetlenhez. Még másfél éve is jobb volt a helyzet. Most csak a drága lakások eladók, magasak a kamatok. Nem éri meg felújítandót venni vagy újépítésűt.
2022. jún. 13. 08:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi az anyjáért nem tudja a nő megteremteni magának, miért a hapsitól várja el? :DDDD

Nőként kérdezem, mert kicsit vicces, hogy mindenkinek fontosak az anyagiak, mikor szülhetnéke támad, de a saját anyagi helyzete sosem volt annyira fontos, hogy egyáltalán rendelkezzen megtakarítással és ne más odvába fialjon.

2022. jún. 13. 08:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"AMERIKAI ÁLMOT ELÉRNI"

Ámérikából leginkább. A forint gyengélkedik, Orbánnak ez a célja. Ha külföldről szeded a lóvét, akkor nyert ügyed van. Itt az internet, senki sem tart vissza, a forint erősödni már nem fog, bár a bejegyzésem nem minősül ajánlattételnek.

2022. jún. 13. 13:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Én 6 év külföldi melóval nem tudtam megvalósítani az amerikai álmot. Nekem a magyar valóság jutott egy 54 nm-es vidéki panel képében. Ez legalább hitelmentes,igazából ennek is örülhetek mert vannak nálam rosszabb helyzetben is.
2022. jún. 13. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!