Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek gyerekes nővel?
Nekem van saját gyerekem és gondoltam már erre. Hát figyelj, ha tényleg komoly, lelki kapcsolatra van szükséged, akkor ha remek személyiség, akkor egy gyerek nem lenne gond.
Viszont ha csak szórakozni akarnék és semmi komoly (tehát együtt vagyunk, de nem tervezünk gyereket) és nem lennék belé szerelmes, akkor viszont NEM!
"legalább hozza azt anyagilag, amit én is (tehát nincs meg a veszélye, hogy csak finanszírozót keres)"
Bár nem írtad, hogy te mennyit keresel, de bizonyos szint fölött (ami azért sajnos jóval a havi 2-300 ezres átlagjövedelem fölött van, még úgy is, ha albérlet helyett van saját lakás) már nem az anyagi helyzete fogja meghatározni ezt, kivéve ha a gyerek beteg vagy speciális igényű, ami sokba tud kerülni, hanem a neveltetése.
Amibe neked nem lesz jogod beleszólni, csak az anyának és a biológiai apának. Neked ahhoz lesz csak jogod, hogy végignézd, hogy a kezdetben aranyos kisgyerekből az anyukája és a biológiai apukája versengése a "ki a jobb szülő" címért létrehoz egy Eric Cartman vagy Draco Malfoy jellemű kis görény hólyagot, aki majd jól leugat és ha szerencséd van fizikailag nem akar majd neked menni tizenévesen, amikor az anyukája már rutinszerűen sok év együttlét után rádbízza, hogy "Nehogy elengedd a Gergőt bulizni, mert szobafogságban van." veled meg pofátlanul felesel, hogy ő most akkor kimegy az ajtón és ha bezárod, akkor vagy odaadod neki a kulcsot, vagy összetör és az anyukája úgyis neki fog hinni, az apukája meg főleg.
Ez persze csak egy forgatókönyv a sok közül. Lehet olyan is, hogy épp a gyerek miatt lesz nehéz az anyukával a megromlott kapcsolat miatt különválni, mert ő tekint majd rád úgy, mint apja helyett apjára, meg könyörög vissza vagy ha nem is, veled akar majd lógni, át akar majd menni hozzád, segíts neki tanulni, stb. hiszen ne őt büntesd azért, mert az anyukája nehéz eset.
Egyik ismerősöm évek óta együtt van egy gyerekes anyukával, a covid idején náluk lakott a gyerek apja (1 szobás albérlet), mert nem volt hova mennie és arra hivatkozva, hogy mégiscsak a gyerek biológiai apja az ismerősöm haza lett küldve az anyukájához addig. Kicsit húzta a száját, de a mai napig együtt vannak. Milyen jó is volt, hogy vis maior helyzet miatt felbukkant a drogos-csöves tróger akinek "szegénynek nincs hova mennie, mégiscsak a gyerek apja" és te vagy pótkerékként hazaküldve mamahotelbe "hiszen neked milyen szerencsés helyzeted van, hogy tudsz hozzá menni" a párodban meg meg kell bíznod, hiszen milyen dolog akár csak a gyanúját is feltételezni, hogy az exével, akivel közös múltjuk van egy háztartásban élve egy 1 szobás kis lakásban - ami a te élettered is volt - majd nem lesz semmi. De még ha nem is lesz semmi, nem korrekt.
Ismerkedtem már több gyerekes nővel is. Noha a gyerekeik ált. már a kamaszkort elérték, vagy felnőtt korban voltak.
Szerintem gyerekes nőként piszok nehéz ismerkedni. Mert kb. ideje sincs másra, mintsem főzni, mosni takarítani, gyereket birizgálni. Ezzel amúgy nincs baj, hisz ad magára. Nekem azzal van a bajom hogy nemcsak 1 hanem 2 embert kell meggyőznöm arról hogy én vagyok a tuti. És ugyebár nekem kell beilleszkednem is, hisz ők már egy család mondhatni.
De higy a kérdésre válaszoljak: csak abban az esetben ismerkednék gyermekes nővel ha a gyermek már elérte azt a kort amikor már nem kell 0-24-ben fogni a kezét, és képes magunkra hagyni kicsit kettesben. Elmegy a barátaihoz, vagy mittomén vhova h ne legyen az alatt a pár óra alatt a nyakunkon.
Nálunk apuka ha könyörögne se jöhetne be hozzám, nem hogy lakni. Igazából nem foglalkozik egy ideje a lányával.
Anyámék sokat segítenek és szeretik vinni ide oda, szóval van azért időm a párommal kettesbe is.
Párom véleményét már most kikérem ha olyan van, nyugodtan rászolhat a lányomra...hiszen vele tervezek és sztm ez csak így működhet.
Gyerekkel is van egy csomó program és szeretik egymást.
Nem lehet ezt így általánosítani / mérlegelni.
Sokminden függ a helyzettől. Pl van e segítség, apuka normális e, a gyerek mennyire közvetlen (lányom nagyon és hamar meg is kedvelte a páromat). A nőtöl is sokminden függ.
Én nem akarok több gyereket, párom sem már (neki nincs amúgy).
Ha a gyerek nevelésében hasonlóan gondolkodik, mint Te (az apával se biztos, hogy hasonlóan gondolkodnak...sokszor megsem beszélik előtte ki mit hogy szeretne), ugye 1es, ha közös gyereket is akarsz pláne fontos ez.
N 30
Nincs az az isten. Aki megcsinálta az nevelje.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!