Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnek olyan nővel , akinek már egy gyereke ?
A nő és szép ápolt , van, gyereke ....
Ha nem jönnél vele össze miért annyira nem tudnál egy idegen gyerekével közösen érvényesülni ?
Ez most itt ezen az oldalon napi kérdés lett?
Kb 3 nő megkérdezi ezt az utóbbi időben minden nap...
Nem kizáró ok nálam a gyerek!
Persze nem 4-5 ha nem 1 maximum 2
F
Kizárt, bár nő vagyok, soha nem állnék le gyerekes pasival, kell a fenének plusz egy nyűg a nyakamba. Nincs kedvem állandóan a gyerekkel bajlódni, hogy most el kell hozni, most oda kell vinni, most amoda, most ezt kell venni, most meg azt srb. Aztán végül a mi közösen tölthető szabadidőnk rovására menne az egész, hány ilyen van. Na meg az exre sem vagyok kíváncsi.
Amúgy sem akarok saját gyermeket, nemhogy még másét.
Pasiként viszont ez még nagyobb szívás, mert az esetek döntő többségében (99% kb) a nőknél van elhelyezve a gyerek, szóval nem csak "hétvégi gyerekről" van szó, hanem rendszeresen kalkulálni kell azzal, hogy most ez a nyűgje, most beteg, most el kell hozni az oviból/suliból, most ilyen különórára kell vinni, most amolyanra stb stb. Mindig a gyerek lesz az első, legyen bármiről szó, a srác automatikusan háttérbe fog szorulni a gyerekkel szemben. Úgyhogy maximálisan meg tudom érteni, aki nem áll le gyerekes nővel. Én sem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!