Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnek olyan nővel , akinek már egy gyereke ?
A nő és szép ápolt , van, gyereke ....
Ha nem jönnél vele össze miért annyira nem tudnál egy idegen gyerekével közösen érvényesülni ?
#11 Aztán miért is? Jaa tudom, azért mert valaki nem ért veled egyet valamiben, akkor máris be kell szólni valamit? Logikus.
Mi a nem felnőttes abban, hogy valaki nem akar még saját gyereket sem, nem hogy másét?! És hogy van, aki nem akarja magát direktbe megszivatni azzal, hogy plusz terhet vesz a nyakába..?
Hadd döntse már el mindenki maga, hogy kivel jönne össze és kivel nem! Ha van gyerektelen nő/pasi is, minek választanám azt, akinek van gyereke, ha egyszer számomra ez kizáró ok??
#15 Itt senki nem óbégat semmit, pláne nem neveztünk ostobának senkit.
Leírtuk, hogy nem kell “gyerekes” pasi, mert mi magunk sem szeretnénk gyereket.
Aki nem csordaszellem módján követi a társadalmi elvárásokat, az tini gondolkodású?
A kérdésre koncentrálj és ne mással kötekedj.
Ki óbégatott és főleg ki írt olyat, hogy ostoba aki vállal? A saját véleményünket írtuk le, az hogy neked ennyire csípi a szemed, az nem a mi problémánk.
És még te tinizel le másokat, miközben szöveget sem tudsz értelmezni? Mert senki nem írt olyat, amivel a 15-ös kommentedben vagdalkozol.
Társadalmi elvárás? Mi?? A szülés? Hogy jön ez ide? Senkinek nem kötelessége szülni, ha nem akar, ez ilyen egyszerű. És igen, ebben az esetben aztán magas ívből letojom, hogy kinek mi a véleménye, mert ez az én életem és nem másé.
Miért fáj neked ennyire, hogy valaki nem akar gyereket és nem akar gyerekes férfival/nővel összejönni? Nekünk isnp9kt ugyanannyi jogunk van a szabad párválasztáshoz, mint neked, ennyi.
Apropó, jut eszembe, csak 30+ fölött számít felnőttnek egy ember? :D
Mert akkor neked kellene visszamenni a suliba, de sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!