Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában a társkereső oldalakon tényleg 500 ezer havi nettó a belépőszint egy átlagos nőhöz?
Ismerőseim beszélnek ilyet,én valahogy nem tudom elhinni,igaz most nem is ismerkedem.Itt Kelet-Magyarországon örülhet valaki ha havi nettó 160-180 ezret hazavisz a hónap végén.
Hol keres egy átlag ember ebben az országban 500 ezret,és hogy lehet a valóságban ilyen elvárása a nőknek ismerkedéskor?
#8: A barátnőm gyönyörű, mégsem került pénzbe és nem keresek nettó 500-at, hanem kb. a felét.
Értelemszerűen minőségi nő, minőségi férfit választ. Ha neked csak a pénz lenne minőség, az más kérdés és prostid lenne.
Most akkor társkereső, vagy prostiszolgálat? Az első nem fizetés kérdése.
Mikor a páromat megismertem netes társkeresőn, még melója sem volt, csak időnként diákmunka, iskola mellett. A kapcsolatunk alatt lett munkája ahogy nekem is, miután a sulival végeztünk, akkor költöztünk össze. Most, 12 év után keres netto 280 ezer körül. Még 2 éve is csak 170 volt a fizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!