Legolcsóbb belépőszintű gamer PC jelenleg amin minden játék megy?
Én magamnak építettem a gépem, 2020 novemberben, 200k-ból,
proci: AMD Ryzen 5 3600X (bekapcsoltam, hozta a max teljesítményt)
vidi: ASUS DUAL-RTX2060
most utánanéztem kicsit, tényleg megugrottak az árak, de ez a setup 16 gb rammal kiegészülve stabil 40 fps-en kitolta nekem a cyberpunkot, 4k-ban, max grafikán, shaderekkel, szóval alacsonyabb áron is kijön egy gamer pc.
Szerintem ne azt nézd, hogyan jössz ki a lehető legolcsóbban, mi az a határ, ahol még lehet gamer gépnek hívni, mert ami idén még éppen hogy jó, az jövőre kaka.
ha rám hallgatsz, te is becélzod ezt a 200k keretet, abból a mostani piaci viszonyok mellett is lehet egy jó vasad.
ha annyira nem sürgős, lesz egy komolyabb verzióugrás a vga piacon idén ősszel, a mostani topp cuccokat akkor egész olcsón lehet majd beszerezni, ha teheted, várj addig.
2060 meg 3600x 200-ból? A kártya akkoriban is 130 körül volt, ahogy a proci 60-70, akkor ki is merült a keret, alaplap, ram miegymás?
200-ból manapság meg gamer gépet nem fog összerakni az biztos.
Árban best buy 10400F 50k, hozzá lap és 16GB ram még 50, a keret fele elment. 100-ból meg kb 1050Ti amit szúkösen meg lehet fogni, de talán már azt se, és akkor SSD, HDD, táp, ház még nincs is az összeállytásban, egér, bill, monitor meg még nem is említve.
#1 Nem mintha a cyberpunk teljesítménye mérvadó lenne, de nem kell ökörségeket beszélni, az a kártya visszafogott beállításokkal nagyon szépen futtatta 1080p ben, vagy dlss el 1440p ben - de ennyi, 4k hoz, pláne max grafikán édes kevés, még akkor is ha a 40fps t célzod meg mint játszható szint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!