Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikről lehet beszélni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikről lehet beszélni egy ilyen tipikus első Tinder randin hogy ne legyen halálunalmas az egész?

Figyelt kérdés

Tehát olyan randi ahol alig ismeri egymást a két fél.

Nagyon unalmasak ezek a tipikus ismerkedős száraz sablon témák.

2022. jún. 12. 10:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
7es pont ezt mondom, hogy ez nem egy olyan tananyag, amit csak úgy tanulni lehet felnőttkorban. Ezt jóesetben az ember már gyerekként elsajátítja ösztönösen. Úgy, hogy emberek közé jár, hogy a szülei foglalkoznak vele, viszik a játszótérre a többi gyerek közé, hogy sokat van a többi gyerek között. Az kell, hogy szocializált legyél. Tudod, mint a kutyáknál. A jól szocializálódott kutya is örül ha más kutyákkal találkozik és barátságos lesz.
2022. jún. 12. 14:36
 12/17 anonim ***** válasza:
9%
Tudsz valami könyvet ami megpróbálja megtanítani ezt?
2022. jún. 12. 14:42
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Engedd már el ezt a kommunikáció fаszságot. Kinézeteddel tudsz nőket összeszedni nem azzal, amit mondasz neki. Ha nem vagy külsőre a szintjén mondhatsz bármit, akkor se fog veled leállni...

2022. jún. 12. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

A 13-asnál a pont.

Dióhéjban:

A felek megtetszenek egymásnak, fizikailag vonzódnak egymáshoz.

Mindkét fél érdekelt és motivált lesz abban, hogy tartalmas és kellemes beszélgetés kialakuljon.

A felek ösztönösen viszik a beszélgetést kölcsönösen hozzájárulva az érdemi kommunikációhoz.

Ennyi.

2022. jún. 12. 15:40
 15/17 anonim ***** válasza:
80%

14

Kar, hogy a 13-as nem ezt mondta, hanem a papagáj módjára ismételt incelmondókát, de ok 😂

2022. jún. 12. 15:43
 16/17 anonim ***** válasza:
89%
8-as Én a barátaimat nem úgy ismertem meg, hogy láttam róluk egy képet és tudtam az alap személyes adataikat (pl. név, kor, lakhely), majd ez alapján eldöntöttem, hogy esetleg barátok is lehetnénk… Én értem, hogy mit szeretnél mondani (és a többi válaszolót is), de szerintem ez igenis egy létező probléma vagy legalábbis többeknek gondot okoz és egyáltalán nem csak egy “tipikus incel” kérdés. Én fiatal lányként is tök nehezen tudok kapcsolódni így idegen emberekkel, mert számomra ez nem egy természetes szituáció. Például én suliban ismertem meg a barátaim nagy részét, személyesen találkoztunk és volt egy közös kapocs, ami egyből beszéd témát is jelentett. A tinderen viszont tényleg ismeretlen emberekkel találkozol, szerintem tényleg nehéz egy olyan normális, élvezhető, érdekes beszélgetést kialakítani a másikkal, ami nem túl erőltetett, mesterkélt, sablonos mint egy állásinterjú.
2022. jún. 12. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

"Engedd már el ezt a kommunikáció fаszságot. Kinézeteddel tudsz nőket összeszedni nem azzal, amit mondasz neki. Ha nem vagy külsőre a szintjén mondhatsz bármit, akkor se fog veled leállni..."

Ez nem igaz,én pénztáros ként dolgozok rengeteg embert látok és falunapokon is, csak nézzetek jobban körül kevés arányban ugyan de lehet látni ronda pasit átlagos csajjal mindenféle helyeken.

A fő probléma a kommunikáció.

Kettőt ismerek nem gazdag egyik sem csak annyi,hogy életrevaló a pasijuk. Nem úgy mint én.

2022. jún. 12. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!