Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kietlen lenne a személyes ismerkedés?
Egyetemre járok már két éve Budapesten, de még csak egy kezüket fogó párt sem láttam elsétálni - pedig még csak nem is közgázra vagy gépészetire járok.
Lehet én mozgok rossz körökben, de nem voltam szem- vagy fültanúja semmilyen megközelítésnek vagy bepróbálkozásnak se az egyetemen, egyetemi bulin, tömegközlekedésen, sehol.
Ilyen közegben én sem szívesen próbálkozok csajoknál, mert olyan érzés lenne, mintha egy apácaképzőben akarnék ismerkedni a kongó csendben.
Sokan szokták mondani, hogy ha valaki nem találkozik a mindennapokban "kellő mennyiségű" új emberrel, hogy tényleg megimserjen potenciális partnereket, akkor az a legjobb, ha bepróbálkozik valamilyen új, közösségi hobbival.
Viszont ott is általában 8-10 embert ha meg is ismer az ember, elég valószínűtlen hogy összefut egy olyannal, akivel kapcsolatot tudna elképzelni. Plusz, ha csak azért megy az ember ilyen közösségekbe - amikbe alapból nem biztos hogy csatlakozna - hogy párt találjon, elég hamar le fog morzsolódni.
Az online társkeresők a másik opció, de azzal szemben is megvannak a fentartásaim. A szingli ismerőseim mind ezt használják.
Kicsit meg vagyok lőve, de simán lehet hogy csak valami apróságon kéne változtatni a mindennapjaimban.
Nem vagyok rágörcsölve nap mint nap a társkeresésre, csak így néha feljön. Lehet a Covid miatt is kicsit még merevek az emberek, de előtte is már kicsit ezt éreztem.
21/F
"csak valami apróságon kéne változtatni a mindennapjaimban." - és a gondolkodásodban. Ne az akadályokat lásd meg, hanem a lehetőségeidet.
Legszívesebben átírnám, amit ideírtál.
Adom az #1est
Te is csak a negatív dolgokat látod.
Ne belőlük indulj ki , ha ők nem mennek oda senkihez akkor te sem ?
Ilyen közegben én sem szívesen próbálkozok csajoknál - ne a közeget nézd, hanem a csajokat.
az a legjobb, ha bepróbálkozik valamilyen új, közösségi hobbival. - próbáltad már?
az online társkeresők a másik opció - próbáltad már?
Köszi az eddigi válaszokat!
Igazából nem is a megközelítéssel magával van baj, hanem hogy nincs most olyan lány akivel kapcsolatot tudnék elképzelni.
Több embert kéne megismernem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!