Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire kietlen lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire kietlen lenne a személyes ismerkedés?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok már két éve Budapesten, de még csak egy kezüket fogó párt sem láttam elsétálni - pedig még csak nem is közgázra vagy gépészetire járok.

Lehet én mozgok rossz körökben, de nem voltam szem- vagy fültanúja semmilyen megközelítésnek vagy bepróbálkozásnak se az egyetemen, egyetemi bulin, tömegközlekedésen, sehol.

Ilyen közegben én sem szívesen próbálkozok csajoknál, mert olyan érzés lenne, mintha egy apácaképzőben akarnék ismerkedni a kongó csendben.

Sokan szokták mondani, hogy ha valaki nem találkozik a mindennapokban "kellő mennyiségű" új emberrel, hogy tényleg megimserjen potenciális partnereket, akkor az a legjobb, ha bepróbálkozik valamilyen új, közösségi hobbival.

Viszont ott is általában 8-10 embert ha meg is ismer az ember, elég valószínűtlen hogy összefut egy olyannal, akivel kapcsolatot tudna elképzelni. Plusz, ha csak azért megy az ember ilyen közösségekbe - amikbe alapból nem biztos hogy csatlakozna - hogy párt találjon, elég hamar le fog morzsolódni.

Az online társkeresők a másik opció, de azzal szemben is megvannak a fentartásaim. A szingli ismerőseim mind ezt használják.

Kicsit meg vagyok lőve, de simán lehet hogy csak valami apróságon kéne változtatni a mindennapjaimban.

Nem vagyok rágörcsölve nap mint nap a társkeresésre, csak így néha feljön. Lehet a Covid miatt is kicsit még merevek az emberek, de előtte is már kicsit ezt éreztem.

21/F

2022. jún. 11. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

"csak valami apróságon kéne változtatni a mindennapjaimban." - és a gondolkodásodban. Ne az akadályokat lásd meg, hanem a lehetőségeidet.

Legszívesebben átírnám, amit ideírtál.

2022. jún. 11. 15:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez amúgy egy igaz, de kicsit nehezen megfogható tanács.
2022. jún. 11. 16:04
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Adom az #1est

Te is csak a negatív dolgokat látod.

Ne belőlük indulj ki , ha ők nem mennek oda senkihez akkor te sem ?

2022. jún. 11. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen közegben én sem szívesen próbálkozok csajoknál - ne a közeget nézd, hanem a csajokat.

az a legjobb, ha bepróbálkozik valamilyen új, közösségi hobbival. - próbáltad már?

az online társkeresők a másik opció - próbáltad már?

2022. jún. 11. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj ! Vidéki nagyvárosban jártam gimnáziumba, két szerelmem is volt. Utána Pesten vártam a nagy csodát, hát, két pasi volt, akikkel nem volt semmi és évekre tönkretettek. Én sem értem, hogy egy nyüzsgő nagyvárosban miért megy a legtöbb embernek nehezen a párkapcsoaltépités , ha van is, csak azért, mert épp azzal sodródtak össze. TIsztelet a kis kivételnek.
2022. jún. 11. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Talán most már végre kezdenek ráébredni a tömegek, hogy a közösségi média mennyire tönkrevágta az emberi kapcsolatokat. Tele vannak szorongással, alig van önbizalmuk és megfelelési kényszeresek, én is mindenhol zárkózott, rideg embereket látok.
2022. jún. 11. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: ém meg erre, naiv 51 évesként megjegyezném, hogy a történelem folyamán soha annyi pszichológiai önsegítő és önfejlesztő szöveges, hang- és videó anyag (töméntelen sok könyv magyar nyelven is!) nem volt még ingyenesen hozzáférhető a tömegek számára, mint manapság.
2022. jún. 11. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
5 vagyok. 6 és 7 : igen és az a nagyon érdekes, hogy a közösségi oldalak tömve vannak az izgalmas magán- és társasági életet élő emberekkel, a valóságban meg nagyon nem ezt szoktam tapasztalni.A legjobb amikor zsinórban a negyedik barátom, barátnőm meséli el, hogy bár a boritóképén szerelmesen ölelkeznek, tele vannak csókolózós, egymást imádó fotókkal a fb-on, a való életben megy a majdnem mindennapos üvöltözés és késdálás. Nekem panaszkodnak, de a fotókon nem ezt látod.
2022. jún. 11. 19:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Igazából nem is a megközelítéssel magával van baj, hanem hogy nincs most olyan lány akivel kapcsolatot tudnék elképzelni.

Több embert kéne megismernem.

2022. jún. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!