Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőcsábász pasik a neten is hódítanak vagy leginkább a személyes ismerkedés az ő terepük?
Figyelt kérdés
Vajon aki nőcsábász az simán ráír a neten a csajokra vagy őt is lekoptatnák ilyen esetben?
Vajon társkeresős oldalon lehet sikerük ha amúgy is férfitöbblet van?
2022. jan. 9. 15:04
2/3 anonim válasza:
Én mindig hallom a férfitöbbletet, de eddig sehol nem találkoztam azzal, mindenhol több a nő, bár lehet szándékosan alakítottam így. Társkeresőn több a pasi, de a többsége olyan amilyen, félénk, béna stb. A jó pasi itt is kiemelkedik a többi közül, így neten is könnyen talál csajt. Lekoptatás mindenhol benne van a pakliban, akit még nem hajtottak el az hazudik, ez is része a játéknak, de a nők kiszúrják ki tapasztalt, így azzal hamarabb leállnak ismerkedni.
3/3 anonim válasza:
Másfajta terep de a külső az ugyanúgy vonzalmat generál szóval persze simán lehet sikeresnek lenni. Nekem pl volt 2 lány(akik nem voltak kamuk) is tinderen akik azt mondták hogy én vagyok az ideáljuk szóval onnantól kezdve sima ügy volt a szex. Másoknál meg nehezebb de ugyanúgy személyiséggel meg lehet hódítani őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!