Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka hogy nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy nem volt eddig barátnőm? Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet hogy eddig nem volt barátnőm, és ez ellen szeretnék tenni valamit, de ne értsetek félre, nem azért szeretnék barátnőt hogy végre legyen és 20 évesen ki lehessen "pipálni". Őszintén, elég visszahúzódó, gátlásos, félénk vagyok, (mármint abban a szakaszban amikor oda kéne menni egy lányhoz és elkéne kezdeni beszélgetni vele valamiről, ha ez megtörténik akkor egész gyorsan feloldódom) gondolom ezen kéne sürgősen változtatni, csak nem tudom hogy... Most amúgy egyetemista vagyok, mint mondtam elég félénk, de azért nem teljesen menthetetlen kategória, tehát majdnem minden tárgy során kötöttem 1-2 ismeretséget, fiúkkal és lányokkal is egyaránt. Viszont ezekkel az ismeretségekkel is vannak bajaim, pl az hogy ismerőseimnek tekintem őket inkább és nem barátoknak. Ez azért van mert bár amúgy kedvelem ezeket az embereket, semmilyen szinten nem tartom velük a kapcsolatot, tehát óra előtt, óra közben, óra után (ha ugyanarra mentünk haza) akkor jól elvoltunk, de messengeren se tartom velük a kapcsolatot, se sehol se.. Illetve pl a beszélgetéseinkkor is a témák többnyire megmaradtak "hivatalos" szinten, ezt úgy értem hogy kb csak a suliról volt szó a legtöbb esetben, tehát mit gondolnak az adott óráról, vagy éppen mi történt/mi az aktuális az órával kapcsolatban, milyen órája volt a közös óra előtt, ha felsőbb éves akkor tanácsokat kapok, ha alsóbb éves akkor meg én adok neki tanácsokat. Rólam még annyit hogy amúgy nem tartom magam egy sötét gyereknek, értelmes vagyok, szerintem nincs is rossz humorézékem ( bár ezt ritkán mutatom meg, meg pl a félénkségből adódoan nem én vagyok az aki nagy hanggal jópofizik meg bedob 1-2 poént akár óra közben is) külsőre pedig..nem tartom magam ultra jóképűnek, de nagyon rondának sem, szóval ez a teljesen átlagos..a fizikumomra is ez igaz, nem járok kondiba tehát nem vagyok túlzottan kigyúrva, de nem is vagyok az a piszkafa, mert azért aktívan sportolok, tehát látszik hogy azért kezdek magammal valamit.

Na szóval körülbelül ennyi lenne a történet.

Még annyit gyorsan azért hozzáfűznék, hogy remélem nem jött le önsajnáltatásként az irományom, szóval nem így gondolkodom hogy "jajj a gonosz nők" meg "szegény én, igazságtalan az élet hogy mindenkinek van párja csak nekem nem".

A másik dolog amit még most tisztázok; lehet lennének páran akik szórakozóhelyekre járást javasolnák meg a fesztiválokat, nekik mondom hogy elhiszem hogy itt biztos jól lehet ismerkedni, de a bulik annyira nem az én műfajom hogy azt el se tudom mondani....egyáltalán nem iszok alkoholt, nem szeretek táncolni, nem tudnám elengedni magam, a zenék amiket nyomatnak az se az én műfajom, utálom ha harsog bele az agyamba ráadásul. Meg igazából nem is a hellyel van probléma, hogy ne lenne lehetőségem hol ismerkedni, hiszen otz az egyetem, sokkal inkább a hogyan a kérdés.

2022. jún. 10. 00:56
1 2
 11/17 Kroms ***** válasza:
Az lehet, hogy te ezeket baromságnak tartod, de a nők nem. Ha pedig nem kívánsz az igényeikhez alkalmazkodni, akkor ne csodálkozz, ha nem leszel náluk sikeres. A PUA-k nem azért töltenek el rengeteg időt a módszereik tökéletesítésével, mert ez a hobbijuk, hanem azért, mert látják, hogy a nők többsége egyszerűen ezt igényli. Persze, átlagos adottságokkal lehet mellőzni a játékszabályokat és találni valakit az alsó 40%-ból, akinek megfelel egy béta is, de gondolom nem abból szeretnél válogatni... Ha igen, akkor nyugodtan hagyd figyelmen kívül az összes eddigi írásomat és sok szerencsét!
2022. jún. 26. 01:26
 12/17 anonim ***** válasza:

#9: "Nem tudom, hányszor alkalmaztál eddig PUA-s módszereket, de ha nem működnének kellően nagy rendszerességgel, senki nem próbálkozna velük."

Rengetegszer. Ugyanez igaz egyébként az egész MLM-re. Két fontos szempont van, amit sokan elhallgatnak.

1. Eleve élvezd a dolgot. Ha élvezed az sokat segít abban, hogy ingyen vagy ráfizetéssel is hajlandó vagy csinálni és már minimális sikerélmény is képes hatalmas mértékben feltüzelni.

2. Legyen meg hozzá az anyagi háttered. Mamahoteles pénzes gamer kockák meg senior Java fejlesztők előnyben. Ha amúgy is annyi lóvéd van, hogy nem tudod, hogy milyen konzolt meg vízhűtéses gamer rendszert vegyél magadnak meg tele vagy passzív jövedelmekkel is, mert akár ingatlant, akár kriptót veszel, nem tudsz veszíteni, az egyik kiegészíti a másikat, akkor csak a lelkedet kell smirglipapírrá edzeni, hogy tűrd a kudarcokat, de nem számít, hogy anyagilag mennyit buksz a dolgon. Egy dolog számít, a nagy számok törvénye, mintha sűrűszövésű halászhálóval halásznál, miközben néznéd a sok csicska tapasztalt horgászt a kis botocskájukkal.

Ahogy a k*rvázás titka is az, hogy legyen magasabb az órabéred, mint a dolgozó lánynak, akkor igazából olyan, mintha fodrászhoz járnál. Egy szolgáltatás és még te válogatsz és te vagy a lány fölött. Ellenben azzal, amikor remegő kézzel a kis spórolt pénzedet adod oda, amiért 1-2 napot dolgoztál a lány meg 1 óra alatt megkeresi és van 1 hónapban, 30 nap alatt 1-2, maximum 3 lehetőséged kipróbálni 1-1 lányt, az is súlyos anyagi áldozatok árán.

Eközben pedig egzisztenciálisan semmid nincs. Se saját ingatlan, se olyan munka, amit szeretsz és amiért a fizetéssel elégedett vagy, az egyetlen boldogságmorzsa az életedben az az óra, amikor egyetlen óra alatt elégetsz 2 napi bért. És ha szerencséd van, akkor az az 1 óra jól alakul. Ismétlem: az az 1 óra, ami után hazamész az üres lakásba 2 napi bérednyi összeggel szegényebben és eszed a kis teszkós zsömlédet, hogy legyen pénzed a következő alkalomra.

"De kb. 60 évvel ezelőttig nem volt pl. olyan, hogy egy nő csináltat egy bétával (vagy többel) egy gyereket, teherbe esés után pedig azonnal elválik tőle és a gyerektartásból él, miközben még fiatal elvált anyaként eljár bulizni/randizni alfákkal. Ez már a modern feminizmus egyik "vívmánya". Korábban az egyik legnagyobb szégyen volt, ha egy nő egyedüli anyává vált, ma viszont hősként ünneplik érte. Az is új-keletű, hogy a nők is a karriert hajszolhatják, így nincsenek ráutalva a férfiakra a megélhetésük miatt. Éppen ezért a pénzed már annyira nem érdekli őket, legalábbis a bulizós korszakuk (kb. 12-32 éves kor) végéig nem. Ebben az időszakban sokkal fontosabb nekik a külső (elsődlegesen) és a viselkedésmód.

30-32 után, mikor már kibulizták/randizták magukat az alfákkal és kezdenek ráeszmélni, hogy nem lesznek mindig fiatalok és szépek, változik az értékrendjük. Ebben a korban már kevésbé számít nekik a külső, helyette előtérbe kerül a vagyoni helyzet, a gyerekvállalási hajlandóság és a megbízhatóság. Ebben a korban már tudják, hogy alfát szinte biztos, hogy nem fognak tudni szerezni, ezért hajlandóak lesznek kompromisszumokra és növekvő gyakorisággal vállalják be a bétákat is. Ha semmiképpen nem szeretnél alfává válni, ezeket érdemes fejben tartani."

Ugyanazt írtad le, amit én is. Annyit tennék hozzá, hogy a 12-32 közötti időszakban azért sem ítélik el őket, ha nyíltan vállalják promiszkuitásukat. Ezért ebben az időszakban külsőre f*szkörhintáznak a felső 10-20% között, majd utána meg béták között keresik az egzisztenciálisan felső 10-20%-ba tartozó egyedeket.

Mármint azokat, akik ezt hajlandóak közösen a rendelkezésükre bocsátani, megosztani a nősténnyel, mert egy fukar vagy pénzügyileg tudatos hím semmit sem ér. Olyan kell, aki bevállalja a közös kasszát, bizalom meg minden.

Mit tartsak észben? Hogy nem elég, hogy bevállalok egy használt nőt ki tudja mennyi lappangó nemi betegséggel meg lyuksógoraként a fél világnak, beleértve mindenféle egzotikus nációt, hanem még lehetőséget is biztosítok neki, hogy elvegye tőlem azt, amiért keményen megdolgoztam, amit felhalmoztam áldozatok és lemondások árán? Csak azért, mert rá vagyok utalva a puncira?

2022. jún. 27. 01:56
 13/17 Kroms ***** válasza:

Úgy látom, érted te a játékszabályokat, de valamiért mégsem akarsz játszani. A szavaidból azt veszem ki, hogy nem tartod elégségesnek a jövedelmedet, emiatt kevés az önbizalmad. Az ingatlan amúgy az utóbbi évben már kockázatos befektetés lett, az albérletek ára nem követi az övéket. A kriptózás még ennél is veszélyesebb; csak akkor tudsz vele bármennyit keresni, ha jókor veszel és jókor adsz el. Ha bármelyiket elvéted, vagy olyan projektbe fektetsz, ami nem bírja a példátlan piaci nyomást, nagyon hamar eltűnik a pénzed. Mondanám, hogy ha nagy zuhanás után vásárolsz, akkor biztos hamar meglesz a profit, de az utóbbi időben egy zuhanást 3 másik követ, úgyhogy már ez sem garancia semmire. De, ahogy azt írtam, a három párkeresési készség (gazdagság, viselkedésmód, külső) közül általánosságban a gazdagság a legkevésbé fontos.

"Mit tartsak észben? Hogy nem elég, hogy bevállalok egy használt nőt ki tudja mennyi lappangó nemi betegséggel meg lyuksógoraként a fél világnak, beleértve mindenféle egzotikus nációt, hanem még lehetőséget is biztosítok neki, hogy elvegye tőlem azt, amiért keményen megdolgoztam, amit felhalmoztam áldozatok és lemondások árán? Csak azért, mert rá vagyok utalva a puncira?"

- Így van, ha nem akarsz alfa lenni, ez a sors vár rád, mint a legtöbb bétára (van erre egy mondás: "alpha f*cks, beta bucks"). Pont ezért javasoltam, hogy válj alfává. A PUA-s technikák közül nem tudom, melyikeket alkalmaztad, de gondolom nem volt meg hozzájuk a kellő önbizalmad (ami pedig kulcsfontosságú), ahogy azt már korábban említettem. Ha megfelelően veted be őket (nyilván a szükséges minőségű külső mellett), működni fognak.

2022. jún. 27. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:

#13: Éppen azért nem akarok játszani, mert értem a játékszabályokat. Tegyük fel, le akarsz szólítani napi 100 nőt.

Nem mindegy, hogy nézel ki. Ha adonisz külsőd van minden egyes leszólítással fejlődsz, gyakorolsz, egyes nőknek még be is jöhet az esetlenséged, mert jó pasi vagy.

Ha semleges vagy, akkor napi 10 körül lesz, akiket úgy tudsz leszólítani, hogy kedvező fogadtatásban lesz részed, ha van is barátjuk, de szintén van esélyed fejlődni.

Ha ocsmány vagy és a legforgalmasabb helyen sincs esélyed olyanokat leszólítani, akik legalább visszamosolyognak, akkor ugyanazt csinálod, mint a szánalmas Nicolas Victor meg Jimmy, mindenkire rámész, aki él és mozog, mint valami begőzölt ügynök. A lányok egy része meg kínosan - mivel a nők nem akarnak nyíltan konfrontálódni - kommunikálni fog, főleg mivel lököd nekik a sódert, ezt a haverod fel tudja venni rejtett kamerán a PUA-s oldalra és talán még számot is cserél a csaj, csak tűnj már el, mert ő azért szeretné megvárni a barátnőjét vagy nem menne be azért 20 perccel korábban dolgozni, órára, mert te tapadsz és nem hagyod őt békén. Kimutatni megint nem fogja, mert minden lánynak volt már tapasztalata idegbeteg üvöltöző állatokkal, jobb ha nem utasítanak el nyíltan.

Tehát nagyon számít az, hogy hogy nézel ki. Akkor az is számít, hogy mennyi pénzed van és ezen belül még az is, hogy mire szereted költeni a pénzt. Ha téged szingliként is boldoggá tesz egy 50 ezres AirMax cipő, szingliként is szeretsz divatosan öltözködni, akkor ezt nem a nőre költötted. Ha szingliként egyedül is szeretsz beülni egy túlárazott 1500 Ft-os kávéra a belvárosban, ha szingliként is élvezed a bulit, hangos zenét, táncot, koncerteket, akkor könnyebb dolgod van, mert csak be kell illeszteni a csajt az életedbe.

A gazdagság tudom, hogy nem fontos, de az én esetemben azért van jelentősége, mert a nő azzal nem tud mit kezdeni, hogy biztonság céljából fekteted be a pénzt.

A legjobb az, ha le is tagadod az egészet, mert ha megtudja, hogy neked van valamennyi megtakarításod, elindul a hörcsög a fejében, hogy akkor hogy tudsz ilyen igénytelen életet élni, miért nem adod el a Tesla részvényt és vesztek fel lakáshitelt (hogyne, mindennél jobban vágysz egy felfújt ingatlanpiacba beszállni, ami amúgy is illikvid és ott 50% tulajdonrészt szerezni és a bank kénye-kedvétől függeni, mert ha elveszíted a munkád hiába lenne meg a törlesztőrészlet, a kamatkedvezményt már azzal elveszítheted, hogy nem munkabér jellegű utalás érkezik a számládra vagy azért kéne állampapírt eladnod, hogy hónap x napja előtt tudj a bankszámlára befizetni, hogy a csoportos beszedés megtörténjen).

Optimális életet olyan ember tud elérni, aki gazdag és középosztálybelinek mutatja magát.

Aki halad a középosztálybeliség felé (saját erőből), az nem tudja magát szegénynek mutatni, mert matematikailag hiába működne, ezen a szinten azzal tudnád bizonyítani a szerelem iránti elkötelezettségedet, hogy veszel fel te is személyi kölcsönt, hiszen ezt a lány is megtenné érted (és tényleg megtenné, mert az exének is megtette, ezért nem tud most ő felvenni) vagy ilyen "alap" dolgokat igazán vehetnél neki, mint egy doboz cigi, amikor nem dolgozik a covid miatt.

Szegénységből indultam, jobban belelátok, mint sok szociális munkás, aki csak elméletben tanulta meg PR helyszíneken pózolt. A mentalitás miatt nem jutnak hova, mert a spórolás náluk szitokszó.

Nem az önbizalmam nem volt meg, de el túl kell lendülni egy anyagi szinten ahhoz, hogy az anyagi függetlenségem ne szenvedjen csorbát. Ha elverek havi +100 ezret a jelenlegi keretemen túl, akor az évente 1,2 millió, 10 év alatt 12 millió, abból azért elég sokat lehet kezdeni.

Sokkal hasznosabb dolgokat, mintha olyasmikért fizetnék, amiket nem is én akarok, csak közvetetten játszik szerepet a csajozási keretem felépítésében.

És az a baj, hogy mindenhol ezek a magas színvonalú csajok vannak, ráadásul a külsőm miatt nem igazán van lehetőségem válogatni. Hiába tetszik a szolid kinézetű, kissé szakadtas, szegényes öltözékű lány, ha egyiktől se kapok IOI-t.

2022. jún. 29. 17:37
 15/17 Kroms ***** válasza:
Pont erre gondoltam, amikor az önbizalomhiányról írtam. A 3 kulcstulajdonság közül kettővel (vagyoni helyzet és külső) láthatóan nem vagy megelégedve magadban. Csak gyúrni kell az izomra meg a társasági képességekre és előbb-utóbb meg lesz az eredménye.
2022. júl. 3. 23:40
 16/17 anonim ***** válasza:
46%

Az izomzat sem szent grál. [link]

Ennél tovább hova gyúrjak, ha nem vagyok 180? A kigyúrtság egy életstílus. Ha csak kigyúrod magad, de személyiségileg nem vagy olyan, akkor azok a nőtípusok, akiknek bejönnél menekülnek tőled.

A vagyoni helyzetemmel azért nem vagyok elégedett, mert nekem a célom, hogy kiszálljak minél hamarabb passzív jövedelemmel, nem az, hogy mindig az aktuális jövedelmi szintemre húzzam fel az életszínvonalamat, ezzel életem végéig rabláncon tartva magam, mint teszi azt a legtöbb ember.

2022. júl. 4. 00:32
 17/17 Kroms ***** válasza:

Ha úgy ki vagy gyúrva, mint a képen lévő férfi, az már egy elég jó szint, ezzel már min. a nők nagyobbik felének be kell jönnöd külsőre. A magasság "akadályát" úgy tudod megkerülni, hogy olyat keresel, aki nem magasabb nálad. Pl. egy 160 centis, átlagos kinézetű nő nem várhatja el, hogy feltétlenül 180 fölötti pasija legyen. A személyiségre a "társasági képességek" által kitértem, ez jön a fontossági sorrendben rögtön a külső után. Csak engedd el a kedves, barátságos, előzékeny, stb. feminista-eredetű dogmákat, ha kell színlelj magabiztosságot, dominanciát, legyél minél férfiasabb és máris megsokszoroztad az esélyeidet.

Az anyagi függetlenség kergetését megértem, én is ebben a csapdában vergődöm már egy ideje. Erre sajnos nincs biztos módszer, főleg most, amikor a teljes pénzrendszer, a világgazdaság és ezzel a nyugati civilizáció is az összeomlás szélén áll. Az viszont tény, hogy válságok idején születik a legtöbb milliárdos. Pl. a Weimari Köztársaság pénzrendszerének az összeomlásakor volt, aki egyetlen aranyérméért vett egy egész hotelt, miután az előző tulajdonosa elszegényedett. Jelenleg a legjobb befektetésnek amúgy az ezüst, a nyersolaj és a termőföld tűnik. Kriptók közül pedig érdemes olyanokból feltankolni, amiket a bankok fognak használni az utalások bonyolításához a CBDC-k bevezetése után, mint pl. az XRP, az XLM, vagy a QNT.

Mindenesetre, ha úgy érzed, hogy a barátnők tartási költségét a jövőbeni pénzügyi függetlenséged szenvedi, akkor lehet, hogy érdemes várni még pár hónapot/évet a randizgatással. Aki képes lesz túlélni a következő 3 évet (és nem hajléktalanként vagy gyűjtőtáborban tengődik majd), az már amúgy is kifejezetten sikeresnek minősül és jó eséllyel gazdag lesz.

2022. júl. 5. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!