Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka hogy nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy nem volt eddig barátnőm? Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet hogy eddig nem volt barátnőm, és ez ellen szeretnék tenni valamit, de ne értsetek félre, nem azért szeretnék barátnőt hogy végre legyen és 20 évesen ki lehessen "pipálni". Őszintén, elég visszahúzódó, gátlásos, félénk vagyok, (mármint abban a szakaszban amikor oda kéne menni egy lányhoz és elkéne kezdeni beszélgetni vele valamiről, ha ez megtörténik akkor egész gyorsan feloldódom) gondolom ezen kéne sürgősen változtatni, csak nem tudom hogy... Most amúgy egyetemista vagyok, mint mondtam elég félénk, de azért nem teljesen menthetetlen kategória, tehát majdnem minden tárgy során kötöttem 1-2 ismeretséget, fiúkkal és lányokkal is egyaránt. Viszont ezekkel az ismeretségekkel is vannak bajaim, pl az hogy ismerőseimnek tekintem őket inkább és nem barátoknak. Ez azért van mert bár amúgy kedvelem ezeket az embereket, semmilyen szinten nem tartom velük a kapcsolatot, tehát óra előtt, óra közben, óra után (ha ugyanarra mentünk haza) akkor jól elvoltunk, de messengeren se tartom velük a kapcsolatot, se sehol se.. Illetve pl a beszélgetéseinkkor is a témák többnyire megmaradtak "hivatalos" szinten, ezt úgy értem hogy kb csak a suliról volt szó a legtöbb esetben, tehát mit gondolnak az adott óráról, vagy éppen mi történt/mi az aktuális az órával kapcsolatban, milyen órája volt a közös óra előtt, ha felsőbb éves akkor tanácsokat kapok, ha alsóbb éves akkor meg én adok neki tanácsokat. Rólam még annyit hogy amúgy nem tartom magam egy sötét gyereknek, értelmes vagyok, szerintem nincs is rossz humorézékem ( bár ezt ritkán mutatom meg, meg pl a félénkségből adódoan nem én vagyok az aki nagy hanggal jópofizik meg bedob 1-2 poént akár óra közben is) külsőre pedig..nem tartom magam ultra jóképűnek, de nagyon rondának sem, szóval ez a teljesen átlagos..a fizikumomra is ez igaz, nem járok kondiba tehát nem vagyok túlzottan kigyúrva, de nem is vagyok az a piszkafa, mert azért aktívan sportolok, tehát látszik hogy azért kezdek magammal valamit.

Na szóval körülbelül ennyi lenne a történet.

Még annyit gyorsan azért hozzáfűznék, hogy remélem nem jött le önsajnáltatásként az irományom, szóval nem így gondolkodom hogy "jajj a gonosz nők" meg "szegény én, igazságtalan az élet hogy mindenkinek van párja csak nekem nem".

A másik dolog amit még most tisztázok; lehet lennének páran akik szórakozóhelyekre járást javasolnák meg a fesztiválokat, nekik mondom hogy elhiszem hogy itt biztos jól lehet ismerkedni, de a bulik annyira nem az én műfajom hogy azt el se tudom mondani....egyáltalán nem iszok alkoholt, nem szeretek táncolni, nem tudnám elengedni magam, a zenék amiket nyomatnak az se az én műfajom, utálom ha harsog bele az agyamba ráadásul. Meg igazából nem is a hellyel van probléma, hogy ne lenne lehetőségem hol ismerkedni, hiszen otz az egyetem, sokkal inkább a hogyan a kérdés.

2022. jún. 10. 00:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%

1. A többség ezt el se fogja olvasni, csak egyből leírja, hogy idegesítően sokat írsz magadról, biztosan ez lehet az oka mindennek.

2. A többiek majd jól megszakértik a frankót, hogy ha jól néznél ki, akkor biztosan lett volna már jelentkeződ, tehát igenis önsajnáltatás az írásod.

3. Mivel a szórakozóhelyeket kizártad, javasolják majd a társastáncot, túracsoportokat, társasjáték-csoportokat meg vallási közösségeket.

4. Mivel azt is kijelentetted, hogy nem gyúrsz, majd javasolni fogják a kozmetikust, szoláriumot, divatos ruházat kialakítását, hiszen mást erre se tudnak.

Tényleg jó lenne már valami közösség a magunkfajtáknak, vagy valami civil szervezet, ami felkarolna, mert tényleg unalmas itt vergődni, csak hát ez annyira az internet pöcegödre, hogy ennél igazából nincs lejjebb. Ennél lejjebb már nem tudunk vergődni, a nem létező életünk vánszorgó másodperceit pedig ki kell tölteni valamivel amikor éppen nem mást csinálunk: értsétek: önkívületi állapotban vagyunk és próbálunk egyfajta segélykiáltásként remélhetőleg élő hús-vér emberekhez, nem trollokhoz szólni.

2022. jún. 10. 01:11
 2/17 anonim ***** válasza:
58%

Csináltass fotóportfóliót tinderre, és akkor jó leszel. 25-ért csinált haverom múltkor. De max 40-ért már sokan foglalkoznak ilyennel.

Onnantól menni fog.

2022. jún. 10. 01:18
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

Találd meg mik érdekelnek és azokkal kapcsolatban keress eseményeket, programokat, állandó vagy alkalmi lehetőségeket. Például szeretsz rajzolni, akkor különböző szakkörök, bemutatók, kiállítások, találkozók jó irány. Vagy érdekel a zene, akkor kisebb koncertek, beiratkozol valahova hangszeren tanulni, előadásokra mész és további lehetőségek vannak.

Találj 2-3 dolgot, ami érdekel és gondold ki mik kapcsolódnak hozzá, illetve hasonló érdeklődésű emberekkel hol találkozhatsz. Lehet nem fog bejönni, lehet elmész párra és mégse tetszik, de menj és nézd meg.

Anélkül nem fog semmi menni és történni, hogy nem mész ki a szobádból és nem ismerkedsz, beszélgetsz más emberekkel. Semmi a világon nem fog változni. A jó dolog, hogy bármilyen ütemben haladhatsz és én azt is javaslom, hogy szép fokozatosan tedd. Nézz körül, a programokra koncentrálj és az elején inkább pár szavas, mondatos beszélgetésekbe menj. Az elején az is óriási löketet tud adni, hogy összenézel valakivel és pl. egymásra mosolyogtok.

Egyetemen sem csak bulik vannak, bőven van azon kívül is élet. Legyen szó szellemi vagy fizikai tevékenységekről, megtudod találni amik érdekelnek. Vannak csoportok, csapatok, csak kicsit keresgélni kell. A másik, hogy attól hogy elmész bulizni, még nem kell bebsznod, ugyanúgy lesz más is, aki csak beszélgetni megy, nem pedig a pia miatt. Menj azokra is, beszélgess pár emberrel és cserélj velük elérhetőséget, hogy folytatni tudjátok a későbbiekben. Bármikor leléphetsz, amikor már nem tetszik a helyzet vagy eleged van, nem kell maradni végig.

Akiket ismersz, bármikor rájuk írhatsz, hogy arra gondoltál valamikor összeülhetnétek valamit enni vagy valahova elmenni (előtte kitalálod hova/milyen programra és azt írod). Van aki benne lesz, van aki nem, de ha semelyikük sem, akkor sem történik semmi. Még jobb, ha élőben megkérdezed, hogy merre szoktak menni a városban, ismernek-e jó helyeket. Utána megkérdezni valamikor van-e kedvük elnézni oda, például. Vagy megkérdezed tőlük szabadidejükben mit szoktak csinálni és ha van egyezés, akkor felajánlasz valamit.

A barátnőzést nem erőltetném így külön, inkább barátkozni próbálj srácokkal. Legyen egy kis társaságod, akikkel szívesen mászkálsz, töltesz időt. Idővel javulnak a szociális készségeid, kevésbé izgulsz mint lányokkal, nem visznek el rossz irányba az érzelmeid, fokozatosan egyre több önbizalmad lesz, nő az önismereted, mert úgy érzed vannak akik elfogadnak, meghallgatnak.

Ez egy hosszú folyamat, de ha teszel érte, akkor szépen haladhatsz. Közben a neten is tudsz gyakorolgatni, pl. játékokhoz embereket keresni és velük beszélgetni. Ott a játék a lényeg, mindig lesz valami téma.

A hogyanra a válasz, ha már megvan a hol (utóbbi a valódi nehézség, sokan eltévesztik): odamész, köszönsz, bemutatkozol és megkérdezel valami általános dolgot, aztán görgeted tovább a beszélgetést.

Hirtelen ezeket szedtem össze neked.

2022. jún. 10. 01:25
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

Hajrá, alapíts közösséget magatoknak! De persze már megint olyan rest vagy, hogy arra vársz, hogy ezt megtegye más.

2022. jún. 10. 08:17
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. :)
2022. jún. 12. 15:57
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a 3as válaszoló leirta a lényeget. Sok sikert kivánok :D
2022. jún. 13. 01:18
 7/17 Kroms ***** válasza:
21%

- "Mi lehet az oka hogy nem volt eddig barátnőm?"

Mivel a világ a 20. század közepe (szexuális forradalom) óta egyre inkább, és mára már teljes mértékben nőközpontú lett, a társkeresés férfiként külön szakmának tekintendő, ami a legtöbbek számára komoly áldozatok meghozatalát igényli. A nő-központúság következménye lett, hogy a nők többsége hipergámmá vált, mivel a férfiak "szexuális piaci értéke" (SMV) drasztikusan lecsökkent. Ennek eredménye lett a 80-20-as szabály, miszerint a nők 80%-a a férfiak (felső) 20%-ára (ennyi az alfa-hímek aránya) pályázik.

- "Hogyan változtassak?"

A legfontosabb, hogy ne hallgass a fősodratú (vagyis alapvetően feminista eredetű) propagandákra, miszerint "minden lány a kedves, szerény, előzékeny, lovagias fiúkról álmodozik", meg "csak legyél önmagad és majd rátalálsz a hozzád illő nőre". A valóságban az ilyen nő nagyon ritka, tehát ha ennek reményében keresel társat, nagyon sokáig (ha nem örökre) egyedül leszel. Mivel hipergámiával állsz szemben, létfontosságú, hogy minél magasabbra húzd az SMV-det, közelebb kerülve ezzel a felső 20%-hoz.

Az SMV-det három tényező befolyásolja:

- A külsőd

- A vagyoni helyzeted

- A nemek közötti társasági készséged (ún. játék-készség)

Ezek közül legalább kettőben kiemelkedőnek kell lenned ahhoz, hogy igazán sikeres lehess a nőknél.

Az első kettő magától értetődő; minél jobban ki vagy gyúrva, szebb a frizurád, stílusosabb az öltözeted, annál magasabb az értéked. Egy menő csopper vagy kabrió, esetleg egy szép ingatlan nyilván nagyot fog még ezeken dobni.

A játék-készség (GS) egy jóval bonyolultabb dolog. Lényegében ezzel mutatod meg egy nőnek, hogy képes leszel fenntartani vele egy kapcsolatot, ill. hogy ki tudod azt érdemelni. Ez az a készség, ami egy alfának látszólag alapból kiemelkedő, egy béta viszont egy életen át küzd vele - akár még több évtizednyi házasság után is. A valóság viszont az, hogy az alfák sem úgy születtek, hogy profik voltak benne. Jellemzően olyan környezetben nőttek fel, ahol láthatták a megfelelő példát, így tinédzserként rengeteg tapasztalatot szerezhettek, felnőttként pedig már a p*natengerben úszkálnak. Az alfák tisztában vannak vele, hogy a nők nem a férfiakra jellemző pragmatikus és közvetlen, hanem érzelmek által is erősen vezérelt és burkolt módon gondolkoznak és kommunikálnak. Tudják, hogy nem egyszerűen csak azt nézik, mit mondasz nekik, de az egyéb tényezőket is figyelik.

Pl. ha régóta magányos vagy és nincsenek barátaid sem, jó eséllyel nem fogsz tudni elég magabiztosan viselkedni akár vele, akár a környező társaságában, amit azonnal megérez majd és tudni fogja, hogy alacsony a GS-ed. A gyors és hatékony növelésére érdemes a "pickup artistok" (PUA) trükkjeit elemezni és elsajátítani. Ha pedig közép- és hosszútávon is sikeres szeretnél lenni, javaslom a tányér(pörgetés)-elmélet (PT) alkalmazását, aminek lényege, hogy több barátnőt tartasz egyszerre és hagyod, hogy ők keressenek fel téged rendszeresen. Ha ez egyikük számodra nem megfelelőnek bizonyul (ld. leesik a tányér), soha nem fogsz miatta bánkódni, mivel továbbra is ott lesz a másik 3-4. Az viszont fontos, hogy tudjanak róla, hogy van más nő is az életedben, de ezt ne közöld velük közvetlenül, csak utalj rá. Ha szóvá teszik és erősen ellenzik, egyszerűen lépj tovább. Mindig jusson eszedbe: ők bármikor gondolhatnak egyet és percek alatt lecserélhetnek téged, ezért késznek kell lenned ugyanezt megtenni velük.

2022. jún. 19. 20:07
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

#7: "Mivel hipergámiával állsz szemben, létfontosságú, hogy minél magasabbra húzd az SMV-det, közelebb kerülve ezzel a felső 20%-hoz."

Tehát végső soron ugyanaz van, mint amit a pénzügyi önfejlesztő guruk mondogatnak.

Semmit nem változtat, mert ahhoz, hogy te fel tudj jutni a piramisban magasabb pozícióba, ahhoz az kell, hogy valakik helyét átvedd, akik már ott vannak.

Ez történhet természetes úton (kiöregedés vagy önként távozik, mert 300 nő után megtalálta az igazit, mint Puskás Peti) és ezek azok a betörési pontok, amikor te átveszed más helyét.

Illetve történhet mesterséges, rásegítéses módon, ami itt nem illegális, mint a pénzügyi világban, (már ha nem ölöd meg a helyi top puát), viszont ugyanúgy nem etikus és ugyanúgy egy életre elvágod vele magad embereknél, ezek azok, amikor a megfáradt párkapcsolatokba ékelődsz be. Vagy mikor "elgáncsolod" a férfitársaidat, hogy kevesebb teljesítménnyel is te legyél a befutó. Esetleg mikor a wingmanedet "eldobható" kanárinak használod a bányában, hogy ezáltal kipuhatold a kiszemelt trófeád valódi igényeit és a megszerzéséhez szükséges megfelelő személyiséget és szerepet öltsd magadra.

Évezredek óta ugyanaz a módszer, csak évezredek óta egyre nagyobb patkányságokat követnek el az emberek egymás ellen.

A kulcs, hogy ne legyen lelked, ne legyen benned megbánás, szégyenérzet, legyél egy valódi pszichopata, akkor már csak pénzre van szükséged, aminek a segítségével magadra tudsz ölteni különböző személyiségeket és élvezed is a játékot.

Ha erre nem vagy képes, akkor ugyancsak szükséged van pénzre, mert akkor legalább abban biztos lehetsz, hogy ebben az elembertelenedett, elidegenedett társadalomban azért fogsz kapni valakit, aki majd úgy tesz, mintha valóban vonzódna hozzád. Cserébe te önmagadat adhatod, őszinte lehetsz vele. Csak ez is egyre több pénzbe kerül.

Ma már hiába nagyok a vagyoni különbségek és nagy a szegénység, sem vidéki lány, sem ukrán menekült lány nem fog lakhatásért meg azért, mert a fizetésedből tudsz venni kaját meg tudtok pár olcsóbb programot veled lenni.

Mert itt is két csoportra osztották a társadalmat. Az öntudatos nőkre, akik szarul de büszkén inkább belerokkannak a munkába, büszkék arra, hogy 12-14-eket tolnak le vendéglátóiparban meg takarítóként meg mosogatóként is akár.

Meg az oportunitista nőkre, akik közül az említett színvonalat vagy annál is többet (köszönhetően a boomer generáció jó nyugdíjának) még a herbálos cigánylányok is megkapnak bármelyik unatkozó magányos bácsitól és esetleg még szexelni se kell velük, mert szegény öregnek már nem megy.

Bármelyik lány Onlyfansen többet keres, nincsenek ilyesmire ráutalva.

Ez a PUA is csak arra jó, hogy van mindig társaságuk a nőknek, akik szórakoztatják őket ingyen. Nő tőle az egójuk, mert a huszadik PUA tanonc megy oda hozzájuk egy nap és próbálja meg őket befűzni, mintha háremük lenne.

Tányérpörgetés... LOL. Épp azok mennek ilyen tanfolyamra, akik nem kellenek senkinek, akik ha leszólítanak 100 nőt egy nap is csak 2-3 megy velük randizni maximum, de azokból se lesz szex meg semmi.

Akinek egy egész munkanapnyi napot kell valahol tömegben lógnia, hogy legalább a napi 100 nő meglegyen. Hogy ezzel a módszerrel az 2 hét alatt elért 1000 nőből talán már valami összejöjjön.

Ha van hozzá gyomrod és affinitásod, csináld, de ne feledd, hogy a maradék 990 nőnek aki még randira se ment el veled vagy ghostingolt is vannak barátnői, ismerősei, kicsi a világ, még Budapest is, te leszel az a srác, aki hírhedt lesz arról, hogy a legyet is röptében akarja, de nem jön szegénynek össze semmi, neki aztán mindegy, lyuk-lyuk.

Ugyanúgy kerülni fognak az emberek, mint azt az MLM ügynököt, akinek mégse sikerült összegründolnia a luxusvillára, luxuskocsira és a nyaralásra és egy válság már hitelspirálba taszította, ami meg is látszik rajta, főleg ahonnan zuhant. Aki mindig maximálisan ápolt volt, azon már a borosta is feltűnik, vagy hogy már csak kéthetente tud fodrászhoz járni, főleg aki ismerte.

Úgyhogy azt mondom, hajrá.

A PUA oktatóknak így is - úgy is meglesz a pénze, ők nem kockáztatnak semmit. Te viszed vásárra a jóhíredet, te adod a pofádat minden egyes szánalmas térden csúszós leszólítgatáshoz.

2022. jún. 22. 15:42
 9/17 Kroms ***** válasza:

Az általad leírtaknak erősen blackpill szaga van.

Nem tudom, hányszor alkalmaztál eddig PUA-s módszereket, de ha nem működnének kellően nagy rendszerességgel, senki nem próbálkozna velük. Amúgy ha megfogadod, amiket az előbbiekben leírtam, akkor garantálom, hogy az esetek nagyobbik felében sikerrel fogsz járni.

A felső 20% egyébként nem egy kőbe vésett szám, sőt, van, aki szerint csak 10%. De ha a férfiak további 20%-a alfává válik, akkor már "felső 30-40%"-ról beszélhetünk, akikre a nők pályáznának. Tehát nem kell senkitől elvenned a pozícióját, egyszerűen csak megkönnyíted a nők dolgát azzal, hogy növeled az általuk vonzónak talált férfiak felhozatalát.

Azzal szintén nem értek egyet, hogy évezredek óta ugyanaz lenne a módszer. Az ösztönök és a vágyak változatlanok, ez tény. Ahogy a természetben minden más nőstény élőlény, az emberek is a domináns hímeket keresik, mivel tőlük remélik a legjobb életkörülményeket. Ezzel önmagában nincsen probléma, teljesen érthető dolog. De kb. 60 évvel ezelőttig nem volt pl. olyan, hogy egy nő csináltat egy bétával (vagy többel) egy gyereket, teherbe esés után pedig azonnal elválik tőle és a gyerektartásból él, miközben még fiatal elvált anyaként eljár bulizni/randizni alfákkal. Ez már a modern feminizmus egyik "vívmánya". Korábban az egyik legnagyobb szégyen volt, ha egy nő egyedüli anyává vált, ma viszont hősként ünneplik érte. Az is új-keletű, hogy a nők is a karriert hajszolhatják, így nincsenek ráutalva a férfiakra a megélhetésük miatt. Éppen ezért a pénzed már annyira nem érdekli őket, legalábbis a bulizós korszakuk (kb. 12-32 éves kor) végéig nem. Ebben az időszakban sokkal fontosabb nekik a külső (elsődlegesen) és a viselkedésmód.

30-32 után, mikor már kibulizták/randizták magukat az alfákkal és kezdenek ráeszmélni, hogy nem lesznek mindig fiatalok és szépek, változik az értékrendjük. Ebben a korban már kevésbé számít nekik a külső, helyette előtérbe kerül a vagyoni helyzet, a gyerekvállalási hajlandóság és a megbízhatóság. Ebben a korban már tudják, hogy alfát szinte biztos, hogy nem fognak tudni szerezni, ezért hajlandóak lesznek kompromisszumokra és növekvő gyakorisággal vállalják be a bétákat is. Ha semmiképpen nem szeretnél alfává válni, ezeket érdemes fejben tartani.

2022. jún. 25. 22:32
 10/17 A kérdező kommentje:

Uhh, 7es és 9es válaszoló ne haragudj de ez a PUA-s hülyeség mindig is kiverte nálam a biztosítékot, úgyhogy nem fogom alkalmazni.

Ezt alfa béta szigma male dolgot is baromságnak tartom.

A PUA-sokról meg az a véleményem hogy szerintem kb főleg a 30-40es éveiben lévő lúzer balfasz életképtelen idiótáknak szól, és őket célozzák meg ezzel a fossággal, mert ezek az emberek azok akik már attól majd elélveznek hogy rájuk néz egy nő, ha még köszönnek is nekik akkor rendesen önkívületi állapotba kerülnek :D Na ennyire azért még én se vagyok gáz, szerencsére nem tartok itt :D

2022. jún. 26. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!