Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomorúak lennétek ti a helyemben ha 25 évesek lennétek és nem lett volna még párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szeretnék, de engem egy lány sem választ, mind csak hazudik, eltűnik, nem ír vissza, stb. Mindig találnak nálam jobb fiút, meg volt olyan akinek csak addig lettem volna jó amíg nincs jobb.

Elég gáz hogy engem semmibe vesznek a lányok. Pedig én rendes vagyok velük.

Ti szomorúak lennétek ha ennyi idősen sem lett volna sikeretek?

2022. jún. 9. 08:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
82%
Rendesség alap.
2022. jún. 9. 11:06
 22/33 anonim ***** válasza:
14%

"Ugy erti, hogy vannak sokan, akik meg nem erettek egy kapcsolatra."

Jópár kapcsolatot látni, és elég sokszor vannak pont olyanok kapcsolatban akik soha nem képesek megérni rá. Ez nem érettség, ezek attraktív adottságok kérdése

Nekem aztán magyarazhatjátok az ellenkezőjét, hiszen úgyis csak az a célotok hogy megalázni próbáltok olyan embereket, akiket ti lenézhettek, mert valamiben sikeresebbek vagytok náluk.

2022. jún. 9. 11:13
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igy van. Nem adottsag, hogy mindenki mindenben a legjobb. Mindenkinek kell fejlodnie valamiben, a parkapcsolatban is. Az ember a harmadik parkapcsolatban mar nem olyan, mint az elsoben volt, szintet lepett, tobbet is. Es mindez nem er semmit, ha a kovetkezo paroddal nem passzoltok, nem fogjatok tudni osszehozni. Ezert fontos, hogy minel tobb dologban meglegyen az osszhang. Na az inceleknel nulla kapcsolodasi pont lesz. Pont azert, mert ok semmiben nem tudnak es nem is akarnak fejlodni. Ezert konnyu kiszurni oket, nincs olyan veletlen, hogy valamelyik no kozelebe is tudjon kerulni. Te konkretan ezt tapasztalod, csak a kinezeteddel magyarazod. Kozben meg vannak masok, akik hozzad hasonlo fizimiskaval is osszejott valakivel, csaladot alapitott, gyerekeket nevel. Ennek mi lehet a magyarazata?
2022. jún. 9. 11:26
 24/33 anonim ***** válasza:
14%

"Ennek mi lehet a magyarazata?"

Van magyarázata több is

Egyrészt a helyzet csak a Tinder megjelenése és elterjedése után csesződött el, így a probléma leginkább azokat érinti akik ebben az időszakban akartak érvényesülni.

Másrészt az igénytelenség a kulcs

Akik képesek brutálisan leadni mindenféle igényt (önmagához képest is!) azoknak jutott valaki

Olyan is, a magány vonzóbb

2022. jún. 9. 11:32
 25/33 anonim ***** válasza:
89%
Húzzátok már a kis cerka pötsötökre a Tindert, úgy emlegetitek mintha a Biblia lenne.
2022. jún. 9. 11:52
 26/33 anonim ***** válasza:
21%

"Húzzátok már a kis cerka pötsötökre a Tindert, úgy emlegetitek mintha a Biblia lenne."

Nem Biblia, hanem a modern valóság

Üdv a való világban, mert a Tinder is a szerves része

2022. jún. 9. 12:17
 27/33 anonim ***** válasza:
80%
Az én világomnak ugyan nem.
2022. jún. 9. 12:19
 28/33 anonim ***** válasza:
76%

Tartósan szingli nő: Nagyon helyes, hogy megválogatja a partnereit. Sok szemétláda pasi miatt nagyon nehéz ma a társkeresés. Ha úgy érzi, akkor egyedül is maradhat. Ki vagy te, hogy megszabd egy nőnek, mit csináljon és ítélkezz felette?

Tartósan szingli férfi: Nyomorult lúzer, aki még egy csajt sem bír összeszedni. Aki nem kell senkinek, az annyit is ér! Legyen férfi, oldja meg! Senkit nem érdekel a problémája!

2022. jún. 9. 12:28
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne szomorkodj emiatt, de aktívan keressd a társad! Offline/Online mindenhol! Én is aránylag későn kezdtem, és hidd el, csak így lehet megoldani és egyről a kettőre jutni. Hajrá!
2022. jún. 9. 12:32
 30/33 anonim ***** válasza:
12%

"Tartósan szingli nő: Nagyon helyes, hogy megválogatja a partnereit. Sok szemétláda pasi miatt nagyon nehéz ma a társkeresés. Ha úgy érzi, akkor egyedül is maradhat. Ki vagy te, hogy megszabd egy nőnek, mit csináljon és ítélkezz felette?

Tartósan szingli férfi: Nyomorult lúzer, aki még egy csajt sem bír összeszedni. Aki nem kell senkinek, az annyit is ér! Legyen férfi, oldja meg! Senkit nem érdekel a problémája!"

Szerintem mentsed el, és másold be minden oda illő kérdéshez válaszként!

2022. jún. 9. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!