Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorúak lennétek ti a helyemben ha 25 évesek lennétek és nem lett volna még párkapcsolatotok?
Nagyon régóta szeretnék, de engem egy lány sem választ, mind csak hazudik, eltűnik, nem ír vissza, stb. Mindig találnak nálam jobb fiút, meg volt olyan akinek csak addig lettem volna jó amíg nincs jobb.
Elég gáz hogy engem semmibe vesznek a lányok. Pedig én rendes vagyok velük.
Ti szomorúak lennétek ha ennyi idősen sem lett volna sikeretek?

"Ugy erti, hogy vannak sokan, akik meg nem erettek egy kapcsolatra."
Jópár kapcsolatot látni, és elég sokszor vannak pont olyanok kapcsolatban akik soha nem képesek megérni rá. Ez nem érettség, ezek attraktív adottságok kérdése
Nekem aztán magyarazhatjátok az ellenkezőjét, hiszen úgyis csak az a célotok hogy megalázni próbáltok olyan embereket, akiket ti lenézhettek, mert valamiben sikeresebbek vagytok náluk.

"Ennek mi lehet a magyarazata?"
Van magyarázata több is
Egyrészt a helyzet csak a Tinder megjelenése és elterjedése után csesződött el, így a probléma leginkább azokat érinti akik ebben az időszakban akartak érvényesülni.
Másrészt az igénytelenség a kulcs
Akik képesek brutálisan leadni mindenféle igényt (önmagához képest is!) azoknak jutott valaki
Olyan is, a magány vonzóbb

"Húzzátok már a kis cerka pötsötökre a Tindert, úgy emlegetitek mintha a Biblia lenne."
Nem Biblia, hanem a modern valóság
Üdv a való világban, mert a Tinder is a szerves része

Tartósan szingli nő: Nagyon helyes, hogy megválogatja a partnereit. Sok szemétláda pasi miatt nagyon nehéz ma a társkeresés. Ha úgy érzi, akkor egyedül is maradhat. Ki vagy te, hogy megszabd egy nőnek, mit csináljon és ítélkezz felette?
Tartósan szingli férfi: Nyomorult lúzer, aki még egy csajt sem bír összeszedni. Aki nem kell senkinek, az annyit is ér! Legyen férfi, oldja meg! Senkit nem érdekel a problémája!

"Tartósan szingli nő: Nagyon helyes, hogy megválogatja a partnereit. Sok szemétláda pasi miatt nagyon nehéz ma a társkeresés. Ha úgy érzi, akkor egyedül is maradhat. Ki vagy te, hogy megszabd egy nőnek, mit csináljon és ítélkezz felette?
Tartósan szingli férfi: Nyomorult lúzer, aki még egy csajt sem bír összeszedni. Aki nem kell senkinek, az annyit is ér! Legyen férfi, oldja meg! Senkit nem érdekel a problémája!"
Szerintem mentsed el, és másold be minden oda illő kérdéshez válaszként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!