Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek és létesítsek párkapcsolatot, ha nagyon távolságtartó vagyok és nem tűröm meg magam körül az embereket? 24/F
Nincs szociális életem. Nincsenek barátaim. Nem járok bulizni, szórakozni, de igényem sincs rá. Nem szeretem az embereket. Az egyetem alatt voltam kollégista, laktam albérletben, de egyiket se igazán bírtam. Lakótársakat se nagyon tűrök meg magam körül. Olyan vagyok, hogy ha kint eszek a konyhába, valaki kijön, inkább abbahagyom az evést, bemegyek a szobába, megvárom amíg újra üres nem lesz a konyha és akkor folytatom. Zavar az emberek jelenléte.
Ha lenne is egy párkapcsolatom, szerintem hosszú távon nem tudnám elviselni. Egy nő programokat szervezne nekem, megmondaná, hogy mit, mikor és hogyan kell csinálnom, nekem erre valahogy nincs szükségem.
Egyszer voltam szerelmes életembe, még gyerekként, 15-16 évesen, de az nem jött össze. Azóta nem éreztem semmi hasonlót.
Teljesen indokalatlan így a párkapcsolati vágyad. Mit csinálnál ha étterembe kellene enned a pároddal?
Nem neked való ez az egész… a kis kukidat meg ki tudod verni magadnak. Ez miatt minek akarsz barátnőt!
Nem értem minek szeretnél párkapcsolatot, ha ennyire nem szereted magad körül az embereket?
Lehet létezik olyan, aki hetente egyszer akar találkozni, és neki az a párkapcsolat. De nem tudom hol van ilyen, illetve neked jó-e az ilyen, és nem azon bosszankodnál egész héten, hogy azon az egy napon nem azt csinálod, amit te szeretnél egyedül...
Szóval azért használnál ki érzelmileg, testileg egy embert, azért vernéd át, aláznád meg, mert idegenek, félismerősök juj mit gondolnak rólad?
Nagyszerű ember lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!